ΠΕΡΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ

Πήγαινε κάτω

ΠΕΡΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τετ Αυγ 03, 2011 1:33 am

Διάβασα σήμερα στο σάιτ της Β' Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας στην Αθήνα το ακόλουθο:

http://www.dipevath.gr/index.php/2010-10-29-10-05-20/1498-mhnyma-pros-ekpkous-dnshs.html


Μήνυμα Δ/ντή προς Όλους τους Εκπαιδευτικούς που Πληρώνονται από τη Διεύθυνση
Δευτέρα, 23 Μαϊου 2011 12:54

Η Μισθοδοσία των Εκπαιδευτικών που καταβάλλεται από τη Διεύθυνση, πέρασε πλέον στο σύστημα ΔΙΑΣ και την Ενιαία Αρχή Πληρωμών.

Είχαμε ζητήσει, από την αρχή, τη συνεργασία και την κατανόηση για την πρόσθετη συλλογή των στοιχείων, η οποία όμως ήταν απαραίτητη για την αξιοπιστία της προσπάθειας.

Είναι πραγματικά μια ξεχωριστή στιγμή για το Διοικητικό Σύστημα της Εκπαίδευσης, το οποίο δεκαετίες, αδυνατούσε να προχωρήσει σε μια τέτοια λύση, με αποτέλεσμα να απευθύνεται σε ιδιώτες, με τα γνωστά προβλήματα και τις επιπλέον χρεώσεις. Σήμερα η Διεύθυνση έκανε ένα βήμα μπροστά και αυτό οφείλεται στην άριστη συνεργασία των τμημάτων Μηχανογράφησης και Οικονομικού, την αρωγή των Δ/ντών και Δ/ντριών των Σχολείων και την εμπιστοσύνη των εκπαιδευτικών.

Βρισκόμαστε στην πρώτη εφαρμογή της προσπάθειας και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε από κοινού, τα όποια προβλήματα προκύψουν, με πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης.

Η μισθοδοσία θα γίνεται στις 27 και 13 κάθε μήνα για το πρώτο και δεύτερο δεκαπενθήμερο. Σε περίπτωση αργίας θα μεταφέρεται νωρίτερα στην εργάσιμη ημέρα.

Τα μηνιαία εκκαθαριστικά σημειώματα θα στέλνονται ηλεκτρονικά κατά σχολείο, σύμφωνα με την οργανική τοποθέτηση κάθε μισθοδοτούμενου εκπαιδευτικού και θα τυπώνονται από το Δ/ντή. Κάθε συνάδελφος θα μπορεί να βλέπει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου του, ανά πάσα στιγμή, τις μηνιαίες αποδοχές του.

Στην πρώτη καταβολή των αποδοχών, σας παρακαλούμε να ελέγξετε το ποσό της κατάθεσης και, σε περίπτωση που προκύπτουν διαφορές αδικαιολόγητες, να απευθυνθείτε στο Οικονομικό Τμήμα της Διεύθυνσης.

Σας παρακαλούμε να προσέξετε ιδιαίτερα την περίπτωση λάθους του IBAN, την πίστωση χρημάτων στο λογαριασμό σας από παραδρομή και να μας ενημερώσετε άμεσα, γιατί αυτό το πεδίο το ελέγχει μόνο το σύστημα και η τράπεζα.

Πιστεύουμε ότι θα πάμε καλά στη νέα αρχή και οι όποιες δυσκολίες θα αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά, γιατί κάθε πρόβλημα σε αυτό το επίπεδο διορθώνεται.

Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω εσάς για τη συνεργασία και να συγχαρώ δημόσια τους εκπαιδευτικούς και διοικητικούς συνεργάτες μας στη Διεύθυνση για την προσπάθεια, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητά τους.

Ο Δ/ντής Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Πάρις Βεντήρης

Και σκεφτόμουν μήπως πρέπει να ζητήσουμε να γίνει το ανάλογο και στη δική μας διεύθυνση. Τόσο για το ζήτημα των επιπλέον χρεώσεων - όχι πως είναι κανένα μεγάλο ποσό, μισό ευρώ κρατάνε για κάθε μισθοδοσία, που σημαίνει 7,5 ευρώ το χρόνο για τον καθένα μας - όσο και το τύπωμα των δελτίων μισθοδοσίας κατά σχολείο.

Πάντως, ακόμη και με 7,5 ευρώ για τον καθένα μας για έξοδα μηχανογράφησης, βγαίνει ένα σεβαστό ποσό για όλους τους εκπαιδευτικούς του νομού.___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
avatar
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5290
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης