ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αλλαγές στη μισθοδοσία των εκπαιδευτικών ΠΕ Θεσπρωτίας

Πήγαινε κάτω

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αλλαγές στη μισθοδοσία των εκπαιδευτικών ΠΕ Θεσπρωτίας

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τρι Νοε 01, 2011 9:54 am

ΘΕΜΑ : «ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ’’ΕΣΠΑ’’»

Σας ενημερώνουμε ότι, από τη σχολική χρονιά 2011-2012, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, οι οποίοι μισθοδοτούνται μέσω του προγράμματος «ΕΣΠΑ», θα πληρώνονται τις μισθοδοσίες τους «ΕΝΑΝΤΙ» στο τέλος κάθε μήνα.

Η διαδικασία υπολογισμού της μισθοδοσίας θα είναι η εξής :

Οι καταστάσεις (παρουσιολόγια) θα αποστέλλονται την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα στην Υπηρεσία μας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, θα ελέγχονται, θα ενημερώνονται οι Διευθυντές για διορθώσεις λαθών ή συμπληρώσεις παραλείψεων και στη συνέχεια θα αποστέλλονται οι πρωτότυπες καταστάσεις (παρουσιολόγια), εντός τριών εργάσιμων ημερών, υπογραμμένες και σφραγισμένες στην Υπηρεσία μας.

Λόγω της πληρωμής των αναπληρωτών «ΕΝΑΝΤΙ», το καθαρό ποσό, που θα κατατίθεται στους λογαριασμούς τους στο τέλος του μήνα, ίσως να μην είναι ίδιο με αυτό που θα προκύπτει από τον υπολογισμό της μισθοδοσίας μετά την παραλαβή των παρουσιολόγιων από την Υπηρεσία μας. Πιθανές απεργίες ή αναρρωτικές άδειες, που δεν θα έχουν καταχωρηθεί στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) και δεν θα έχουν υπολογιστεί στη μισθοδοσία «ΕΝΑΝΤΙ» θα μειώνουν το καθαρό ποσό του δικαιούχου και το ποσό της μείωσης θα συμψηφίζεται στη μισθοδοσία του επόμενου μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι, για να μισθοδοτούνται οι αναπληρωτές του «ΕΣΠΑ» με τις ακριβείς αποδοχές τους και για να αποφεύγονται όσο το δυνατόν οι συμψηφισμοί, θα πρέπει η Υπηρεσία μας να ενημερώνεται άμεσα (αυθημερόν) για τις ημέρες και τους λόγους απουσίας των εκπαιδευτικών, ώστε να καταχωρούνται τα στοιχεία στο ΟΠΣ έγκαιρα.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ : Στην περίπτωση των νηπιαγωγών συμπληρώνονται μόνο Χ ή + σε κάθε ημέρα παρουσίας και όχι ώρες εργασίας.ΘΕΜΑ : «ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ»

Σας ενημερώνουμε ότι, σε σύντομο χρονικό διάστημα (πιθανότατα αρχές του 2012) η καταβολή της μισθοδοσίας των εκπαιδευτικών (μονίμων και αναπληρωτών) της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Θεσπρωτίας θα πραγματοποιείται μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.

Κατόπιν αυτού και με δεδομένο ότι θα είναι πλέον δυνατή η καταβολή του ποσού της μισθοδοσίας στους δικαιούχους μέσω διαφορετικών Τραπεζών, καλούνται οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί, οι οποίοι μισθοδοτούνται από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Νομού Θεσπρωτίας και επιθυμούν να αλλάξουν την Τράπεζα ή το λογαριασμό καταβολής της μισθοδοσίας τους να υποβάλουν στην Υπηρεσία μας φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου του νέου τους τραπεζικού λογαριασμού.

Η αλλαγή τραπεζικού λογαριασμού μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κρίνουν σκόπιμο οι δικαιούχοι των λογαριασμών και δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι στο νέο λογαριασμό θα πρέπει να αναγράφεται ως πρώτο το όνομα του δικαιούχου εκπαιδευτικού.

ΠΗΓΗ

http://dipe.thesp.sch.gr/dipe_last/index.php?option=com_content&view=article&id=676:01112011&catid=41:2010-10-13-09-45-14&Itemid=70

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
avatar
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5290
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης