ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ: https://paideia.forumgreek.com/forum
 
Αγαπητοί επισκέπτες,
 
βρίσκεστε στο Ευρετήριο του φόρουμ. Κάτω ακριβώς από την ανακοίνωση αυτή ακολουθεί ο αναλυτικός κατάλογος όλων των συζητήσεων στο φόρουμ, ταξινομημένων σε κατηγορίες. Αριστερά βλέπετε τον τίτλο κάθε κατηγορίας καθώς και τους τίτλους των συζητήσεων που υπάρχουν σε αυτή. Κάνοντας κλικ στο όνομα της συζήτησης που σας ενδιαφέρει μπορείτε να δείτε όλες τις θεματικές ενότητες που περιλαμβάνει.
 
Κάποιες συζητήσεις περιέχουν και υποομάδες συζητήσεων. Όπως πχ η συζήτηση ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Γι' αυτό κάτω από το όνομά της βλέπετε και τους τίτλους των υποομάδων: ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΦΗΒΟΥ. Και στις υποομάδες μπορείτε να κάνετε κλικ για να δείτε τις θεματικές ενότητες που περιέχουν.
 
Στο δεξιό μέρος του Ευρετηρίου υπάρχει ο τίτλος της τελευταίας δημοσίευσης που έγινε. Μπορείτε να τη διαβάσετε κάνοντας κλικ στον τίτλο. Επίσης βλέπετε πότε έγινε η τελευταία δημοσίευση και από ποιον. Δεξιά από το όνομα υπάρχει ένα μικρό εικονίδιο που θυμίζει σελίδα. Αν πατήσετε αυτό κι όχι τον τίτλο της ανάρτησης, θα δείτε την τελευταία δημοσίευση της θεματικής ενότητας. Υπόψην ότι οι θεματικές ενότητες που διαθέτουν πολλές δημοσιεύσεις  καταχωρούνται σε διαφορετικές σελίδες. Μπορείτε να διαβάσετε τη σελίδα που επιθυμείτε προσέχοντας στο πάνω ή και στο κάτω μέρος της κάθε σελίδας τα μικρά κουτάκια με τους αριθμούς τους.
 
Στο ευρετήριο βλέπετε επίσης πόσες θεματικές ενότητες περιέχει η κάθε συζήτηση αλλά και πόσες δημοσιεύσεις έχουν γίνει. Κάνοντας κλικ στο αριστερό μέρος του Ευρετηρίου, στο όνομα της συζήτησης, πχ στη συζήτηση ΗΜΕΡΙΔΕΣ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, μπορείτε να δείτε ποιος άνοιξε την κάθε θεματική ενότητα, κάνοντας την πρώτη δημοσίευση, πόσες απαντήσεις έχουν δοθεί από τα άλλα μέλη ή και το δημιουργό της θεματικής ενότητας, καθώς και πόσες αναγνώσεις έχουν γίνει αυτής της ενότητας. Το τελευταίο στοιχείο δε σημαίνει αναγνώσεις από διαφορετικούς αναγνώστες αλλά πόσα κλικ έγιναν στην ενότητα αυτή. Μπορεί δηλαδή ο ίδιος άνθρωπος να επισκέφτηκε μια θεματική ενότητα πολλές φορές και το αυτόματο σύστημα του φόρουμ να την εμφανίζει με υψηλό αριθμό επισκέψεων...
 
Οι επισκέπτες δεν μπορούν να δουν όλες τις συζητήσεις του φόρουμ. Υπάρχουν και συζητήσεις που είναι ορατές μόνο στα μέλη ή και σε κάποιες ομάδες μελών.
 
Οι επισκέπτες δεν μπορούν επίσης να κάνουν δημοσιεύσεις. Αυτό το δικαίωμα στο συγκεκριμένο φόρουμ δίδεται μόνο στα μέλη. Μπορούν είτε να απαντήσουν σε κάποια θεματική ενότητα, κάνοντας κλικ στο κάτω μέρος της δημοσίευσης στο ταμπελάκι POST REPLY  ή να ανοίξουν δική τους κάνοντας κλικ στο NEW TOPIC. (νέο θέμα). Εννοείται ότι θα πρέπει τα μέλη αυτά να έχουν συνδεθεί με το λογαριασμό τους, αλλιώς το σύστημα θα τους "βλέπει" ως ανώνυμους επισκέπτες και δε θα τους επιτρέπει να δημοσιεύσουν.
 
Κάποιες θεματικές ενότητες δεν επιτρέπουν νέες δημοσιεύσεις ούτε και στα μέλη, είναι δηλαδή ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ, κι αυτό συμβαίνει για λόγους σωστής διαχείρισης του φόρουμ. Το ίδιο ισχύει για κάποιες συζητήσεις που δεν επιτρέπουν στα μέλη να ανεβάσουν νέα θέματα παρά μόνο στους διαχειριστές.
 
Σε κάθε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να μάθετε τι και πώς, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του φόρουμ (admin): mlampridoy@yahoo.gr  Μπορείτε επίσης να δείτε στο πάνω μέρος του φόρουμ, στο μενού, τις Συχνές Ερωτήσεις. Εκεί θα διαβάσετε πολλά ακόμη για τον τρόπο λειτουργίας του φόρουμ.