Ε.Λ.Μ.Ε. ΙΚΑΡΙΑΣ ΦΟΥΡΝΩΝ « Σχετικά με τη συνάντηση προέδρου Ο.Λ.Μ.Ε.- Μπαμπινιώτη » και τις δηλώσεις του για την αξιολόγηση!

Πήγαινε κάτω

Ε.Λ.Μ.Ε. ΙΚΑΡΙΑΣ  ΦΟΥΡΝΩΝ « Σχετικά με τη συνάντηση προέδρου Ο.Λ.Μ.Ε.- Μπαμπινιώτη » και τις δηλώσεις του για την αξιολόγηση!  Empty Ε.Λ.Μ.Ε. ΙΚΑΡΙΑΣ ΦΟΥΡΝΩΝ « Σχετικά με τη συνάντηση προέδρου Ο.Λ.Μ.Ε.- Μπαμπινιώτη » και τις δηλώσεις του για την αξιολόγηση!

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Σαβ Απρ 28, 2012 7:17 am

Ε.Λ.Μ.Ε. ΙΚΑΡΙΑΣ ΦΟΥΡΝΩΝ
ΕΥΔΗΛΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ Εύδηλος 26 /04/2012
Τηλ: 22750 61329 Άρ. Πρωτ.:
Φαξ: 22750 61329
Προς: Ο.Λ.Μ.Ε.
Σχολικές μονάδες Ικαρίας – Φούρνων


Θέμα: « Σχετικά με τη συνάντηση προέδρου Ο.Λ.Μ.Ε.- Μπαμπινιώτη »

Η ΟΛΜΕ από το 1996 και μέχρι σήμερα με συνεχείς αποφάσεις τακτικών συνεδρίων, εκπαιδευτικών συνεδριών και Γ.Σ. προέδρων έχει δηλώσει ρητά και απερίφραστα την αντίθεση της σε κάθε προσπάθεια επιβολής διαδικασιών αξιολόγησης – χειραγώγησης των σχολικών μονάδων, των εκπαιδευτικών και του έργου τους. Ειδικά λοιπόν τώρα που η αξιολόγηση με βάση τους ήδη διακηρυγμένους στόχους της πολιτικής ηγεσίας (Ρέππας, Διαμαντοπούλου κ.λ.π.) και το ψηφισμένο νομοθετικό πλαίσιο (νόμος Διαμαντοπούλου, ενιαίο μισθολόγιο), συνδέεται άμεσα με την μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη των συναδέλφων και την ενδεχόμενη απόλυση τους, οι δηλώσεις του προέδρου της ΟΛΜΕ μετά τη συνάντηση με τον κ. Μπαμπινιώτη χαρακτηρίζονται από άκομψες έως αντιδημοκρατικές. Ας σεβαστεί ο πρόεδρος της Ο.Λ.Μ.Ε. τις αποφάσεις της ομοσπονδίας κι ας περιορίσει τις δηλώσεις του στα πλαίσια που αυτές υπαγορεύουν, ως οφείλει. Κάθε άλλη πραξικοπηματική προσπάθεια να εμφανιστεί η ομοσπονδία να συναινεί στην επιβολή διαδικασιών που, εξ αντικειμένου, οδηγούν στην βαθμολογική και μισθολογική στασιμότητα και την απόλυση μας θα μας βρει απέναντι.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας


Δάμαλος Χρήστος Λουκάς Βασίλης


http://www.alfavita.gr/artro.php?id=63036

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης