ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 20.00 ΠΑΝΘΕΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Προεκλογική συγκέντρωση ΚΚΕ (μ-λ) - ΜΛ ΚΚΕ

Πήγαινε κάτω

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 20.00 ΠΑΝΘΕΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Προεκλογική συγκέντρωση ΚΚΕ (μ-λ) - ΜΛ ΚΚΕ Empty ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 20.00 ΠΑΝΘΕΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Προεκλογική συγκέντρωση ΚΚΕ (μ-λ) - ΜΛ ΚΚΕ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τρι Ιουν 05, 2012 10:42 am

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 20.00 ΠΑΝΘΕΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Προεκλογική συγκέντρωση ΚΚΕ (μ-λ) - ΜΛ ΚΚΕ %25CE%2591%25CE%25A6%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%2595%25CE%25A3%252017-6-2012_2

Η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ

σας καλεί σε προεκλογική εκδήλωση-συζήτηση

Την Τετάρτη 6 Ιούνη ώρα 8.00 μ. μ. στο «ΠΑΝΘΕΟΝ»

Όχι στους εκβιασμούς και τις αυταπάτες

Οι λαϊκοί αγώνες δεν θα δικαιωθούν στην κάλπη!

Καμιά νίκη δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς αναμέτρηση!

Οι λαϊκές ελπίδες θα δικαιωθούν στο δρόμο της μαζικής πάλης!

ΨΗΦΙΣΤΕ – ΣΤΗΡΙΞΤΕ

Το αγωνιστικό μας ψηφοδέλτιο:

Μούκας Βασίλειος, Νείλας Γεώργιος, Χόβολος Θεόδωρος


6 Μάη ο λαός έδωσε ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα στις δυνάμεις του ιμπεριαλισμού και της ντόπιας ολιγαρχίας, σε όλους αυτούς που σχεδίασαν, προώθησαν και στήριξαν τη βάρβαρη πολιτική της φτώχειας, της ανεργίας, της καταστολής και της υποδούλωσης.

Οι εκλογές της 6ης Μάη βύθισαν, ακόμη περισσότερο, το αστικό μπλοκ εξουσίας στην αστάθεια. Ταρακουνήθηκαν συθέμελα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, οι δυο βασικοί πυλώνες της άρχουσας τάξης, που για χρόνια υπηρέτησαν αυτήν και τους ξένους πάτρωνές της. Τα τρομοκρατικά τους διλήμματα και οι αντιλαϊκοί εκβιασμοί έπεσαν στο κενό. Απέτυχαν να «διαγράψουν» τους παρατεταμένους αγώνες που έδωσαν λαός και εργαζόμενοι τα τελευταία δυόμισι χρόνια ενάντια στα μνημόνια και τις ληστρικές συμφωνίες, ενάντια στην ισοπέδωση δικαιωμάτων και κατακτήσεων, ενάντια στον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα.

Όμως οι αντιδραστικές δυνάμεις επανέρχονται, με σφοδρότητα. Και το σκηνικό στήθηκε ταχύτατα. Με νέα, πιο εκβιαστικά διλήμματα, πιέσεις και απειλές. Αλλά και με κάλπικες ελπίδες. Με κορμό τη ΝΔ, συσπειρώνονται οι δυνάμεις της Δεξιάς και συγκροτούν ένα μαύρο μέτωπο που φιλοδοξεί να είναι η επόμενη κυβέρνηση της αντιλαϊκής επέλασης. Το ΠΑΣΟΚ αποζητά τη στήριξη των Γάλλων ιμπεριαλιστών, επιχειρεί να ανακόψει τις διαρροές και να αναστηλωθεί για να έχει ρυθμιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Ετοιμάζονται μια σειρά πρόθυμα δεκανίκια, δεξιά και «αριστερά». Και όλοι μαζί εκλιπαρούν τους ιμπεριαλιστές ΕΕ-ΔΝΤ για μια μικρή «χαλάρωση» των απαιτήσεων, προκειμένου «να ξαναστήσουν το μαγαζί», να αποκοιμίσουν το λαό και να προετοιμάσουν αποτελεσματικότερα τη συνέχιση της βάρβαρης επίθεσης.

Παράλληλα, όμως, στήνεται κι ένα άλλο σκηνικό: των αυταπατών και των δήθεν γρήγορων και εύκολων λύσεων. Μιας δήθεν φιλολαϊκής, «αριστερής» κυβέρνησης - με το ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστή - που θα προωθήσει τα λαϊκά συμφέροντα αποδεχόμενη την ΕΕ και την κυριαρχία των ευρωπαίων ιμπεριαλιστών. Οι επίδοξοι «αριστεροί» διαχειριστές, συναγωνιζόμενοι σε φιλοευρωπαϊσμό τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, υποδέχονται στις γραμμές τους το «παλιό» και «βαθύ» ΠΑΣΟΚ, διαδίδουν την αυταπάτη ότι η ιμπεριαλιστική λυκοσυμμαχία της ΕΕ μπορεί να αλλάξει πρόσωπο, ότι το ευρώ μπορεί να πάψει να λειτουργεί ως όργανο επιβολής και λεηλασίας, αποσιωπούν τη σχέση εξάρτησης και υποταγής της Ελλάδας στην ΕΕ και τις ΗΠΑ.

«Φουσκωμένος», ο ΣΥΡΙΖΑ, από τα εκλογικά του ποσοστά, εκμεταλλευόμενος τις λαϊκές αγωνίες και την απελπισία που κυριαρχεί σε πλατιά κοινωνικά στρώματα, αλλά και την αλλοπρόσαλλη και αδιέξοδη πολιτική του ΚΚΕ που αποδιώχνει το δημοκρατικό και αριστερό κόσμο, είναι έτοιμος να εξαργυρώσει τις λαϊκές αντιστάσεις και τους μεγαλειώδεις αγώνες και να «διαβουλευτεί», από κυβερνητικά πόστα, με τους δυνάστες του λαού μας. Αυτοί που για χρόνια στήριξαν με τη πολιτική τους τις επιλογές των αστικών δυνάμεων, αυτοί που συκοφάντησαν από κοινού με τις αντιδραστικές δυνάμεις την ιστορία και τις κατακτήσεις του επαναστατικού, κομμουνιστικού κινήματος, ισχυρίζονται ότι θα «διαπραγματευτούν» με τους ιμπεριαλιστές και θα τους «πείσουν» στη βάση των εκλογικών τους ποσοστών. Τόσο απλά!

Οι λαϊκοί αγώνες δεν θα δικαιωθούν στην κάλπη! Καμιά νίκη δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς αναμέτρηση! Σε μια περίοδο λυσσασμένης επέλασης των δυνάμεων της κεφαλαιοκρατίας και του ιμπεριαλισμού, όσοι προβάλλουν την «ευκολία» στρώνουν το δρόμο για την υποχώρηση και την απογοήτευση. Υπονομεύουν την υπόθεση της ανασυγκρότησης του εργατικού και λαϊκού κινήματος.

Οι λαϊκοί αγώνες θα δικαιωθούν στην ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής, των αντιλαϊκών μέτρων και των μνημονίων! Θα δικαιωθούν στην επαναστατική ανατροπή του συστήματος της εξάρτησης, της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης!

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία να στηρίξουν αυτό το δρόμο και τις δυνάμεις που τον υπηρετούν. Το δρόμο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, του ΑΓΩΝΑ, της ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ, της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ. Για να δυναμώσει η κατεύθυνση της ανασυγκρότησης του εργατικού, λαϊκού και κομμουνιστικού κινήματος. Για να μας βρουν μπροστά τους και την επόμενη των εκλογών! Για να είναι ο λαός στο προσκήνιο!

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 20.00 ΠΑΝΘΕΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Προεκλογική συγκέντρωση ΚΚΕ (μ-λ) - ΜΛ ΚΚΕ Empty Απ: ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 20.00 ΠΑΝΘΕΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Προεκλογική συγκέντρωση ΚΚΕ (μ-λ) - ΜΛ ΚΚΕ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τρι Ιουν 05, 2012 1:29 pm

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΗ στο ΠΑΝΘΕΟΝ στις 8μμ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΝΗ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ στις 8:30μμ
ΜΠΡΟΣΤΑ στο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ της ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ

http://mlekloges2012.blogspot.gr/2012/06/blog-post_05.html

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης