ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ;

Πήγαινε κάτω

ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ; Empty ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ;

Δημοσίευση από Admin Την / Το Τρι Ιουν 14, 2011 10:57 am

Η εγγραφή στο φόρουμ είναι απαραίτητη αν θέλει κάποιος να δημοσιεύσει και δικές του αναρτήσεις σ' αυτό. Επίσης υπάρχουν χώροι του φόρουμ που είναι ορατοί μόνο στα μέλη.

Η εγγραφή στο φόρουμ είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία.

1. Στο πάνω μέρος της σελίδας βρείτε στο ΜΕΝΟΥ το ταμπελάκι που γράφει: ΕΓΓΡΑΦΗ και κάντε κλικ σ' αυτό.

https://paideia.forumgreek.com/register (σας δίνουμε και το λινκ, σε περίπτωση που δυσκολεύεστε να εντοπίσετε πού γράφει ΕΓΓΡΑΦΗ)

2. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης και κάντε κλικ στο κατάλληλο ταμπελάκι από κάτω.

3. Εφόσον πατήσατε το ταμπελάκι ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 13 ΕΤΩΝ, θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο όπου πρέπει να συμπληρώσετε τα ακόλουθα στοιχεία:

- ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΕΛΟΥΣ: Με αυτό θα εμφανίζεστε κάθε φορά που θα συνδέεστε στο φόρουμ και φυσικά αυτό το όνομα θα συνοδεύει κάθε ανάρτηση που θα κάνετε. Δεν είναι ανάγκη να δηλώσετε το πραγματικό σας όνομα αλλά και δεν απαγορεύεται. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα στο μέλλον να αλλάξετε το ψευδώνυμο, αφού ενημερώσετε σχετικά τους διαχειριστές. Αν διαλέξετε ψευδώνυμο που ήδη έχει άλλο μέλος του φόρουμ, το σύστημα δε θα κάνει αποδεκτή την εγγραφή σας. Τα ψευδώνυμα πρέπει να διέπονται από τις αρχές λειτουργίας του φόρουμ, επιλογές που έρχονται σε αντίθεση με αυτές πιθανόν να οδηγήσουν σε μη αποδοχή της αίτησης εγγραφής σας από τους διαχειριστές. Το ψευδώνυμο μπορεί να είναι γραμμένο με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες καθώς και με κεφαλαία ή πεζά. Προσοχή όμως να το δηλώνετε σε κάθε σύνδεσή σας στο φόρουμ ακριβώς όπως το γράψατε στην αίτηση εγγραφής, αλλιώς το σύστημα δε θα σας αναγνωρίζει. Επίσης το ψευδώνυμο επιτρέπεται να αποτελείται από περισσότερες λέξεις ή και με συνδυασμό αριθμών.

- Email διεύθυνση : Πρέπει να δηλώσετε μια αληθινή και δική σας διεύθυνση γιατί σ' αυτήν θα σας έρχονται ειδοποιήσεις από το φόρουμ. Υπόψην ότι από τους κανονισμούς λειτουργίας του φόρουμ δεν επιτρέπεται στους διαχειριστές να κοινοποιήσουν σε άλλους το e-mail των μελών. Αυτό όμως μπορείτε να το κάνετε εσείς, ρυθμίζοντας ανάλογα το λογαριασμό σας, να φαίνεται ή όχι το e-mail σας.

- ΚΩΔΙΚΟΣ: Φροντίστε να μην είναι αναπαραγωγή του ψευδωνύμου σας ή κάτι άλλο που θα διευκολύνει κακόβουλους χρήστες να τον ανακαλύψουν. Μην αποκαλύπτετε επίσης ποτέ τον κωδικό σας. Οι διαχειριστές είναι σε θέση να αλλάξουν τον κωδικό σας, όχι όμως να δουν ποιον εσείς δηλώσατε. Αν ξεχάσετε τον κωδικό, ζητήστε τη βοήθεια των διαχειριστών ή του αυτόματου συστήματος που διαθέτει το φόρουμ για τους ... ξεχασιάρηδες. Ο κωδικός δεν επιτρέπεται να περιέχει κενά. Καλό είναι να αποτελείται από αρκετά ψηφία και να περιέχει συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών. Προτιμήστε τα λατινικά στοιχεία για τον κωδικό.

Τόσο για το ψευδώνυμο όσο και για τον κωδικό μην το παρακάνετε σε μέγεθος. Θα τα δηλώνετε κάθε φορά που θα συνδέεστε και θα είναι κουραστικό για σας να γράφετε μεγάλα ψευδώνυμα και μεγάλους κωδικούς. Υπάρχει βέβαια η επιλογή όταν συνδέεστε να σας θυμάται το σύστημα. Αυτή όμως η επιλογή έχει χρονική διάρκεια από 1η του μήνα έως τη λήξη του. Κάθε πρωτομηνιά θα πρέπει να κάνετε και πάλι τη διαδικασία σύνδεσης. Λάβετε λοιπόν υπόψη όλα τα ανωτέρω και αποφασίστε ανάλογα...

Έπειτα πατήστε ΥΠΟΒΟΛΗ.

Αμέσως μετά το σύστημα θα σας ζητήσει να δακτυλογραφήστε και πάλι τον κωδικό, καθώς αυτός εμφανίζεται με τελίτσες την ώρα που τον γράφουμε και μπορεί κάποιος αθέλητα να κάνει κάποιο λάθος. Με τη δεύτερη δακτυλογράφηση του κωδικού διασφαλίζεται σε σημαντικό βαθμό η αποφυγή λάθους.

Φροντίστε βεβαίως να θυμάστε τον κωδικό σας!

Πατήστε και πάλι ΥΠΟΒΟΛΗ.

Και περιμένετε...

Θα πρέπει πρώτα οι διαχειριστές του φόρουμ να εγκρίνουν την αίτηση εγγραφής σας.

Αμέσως μετά θα σας έρθει μήνυμα στο e-mail που δηλώσατε.

Μπορείτε τότε να μπείτε στο φόρουμ και να πατήσετε στο ΜΕΝΟΥ το ταμπελάκι που γράφει: ΣΥΝΔΕΣΗ.

Δακτυλογραφήστε στα κατάλληλα πεδία τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν:

- ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ

- ΚΩΔΙΚΟΣ

Προαιρετικά τσεκάρετε με κλικ του ποντικιού το κουτάκι που ακολουθεί για να σας θυμάται το σύστημα και να παρεμένετε σε σύνδεση με το φόρουμ.

Κι έπειτα κάντε κλικ από κάτω, στο ταμπελάκι ΣΥΝΔΕΣΗ.

Λογικά θα συνδεθείτε στο φόρουμ... Αν όχι, επικοινωνήστε με τους διαχειριστές και ζητήστε βοήθεια για την επίλυση του προβλήματος.

Το e-mail επικοινωνίας με τους διαχειριστές είναι: mlampridoy@yahoo.gr

Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 145
Εγγραφή : 23/12/2007

https://paideia.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης