Η ΔΟΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ - ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ!!!

Πήγαινε κάτω

Η ΔΟΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ - ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ!!!  Empty Η ΔΟΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ - ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ!!!

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Σαβ Νοε 17, 2012 5:57 pm

Αθήνα 16/11/2012

Προς Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας

Κοιν. Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Με αφορμή δημοσιεύματα και ανακοινώσεις που σχετίζονται με την υπόθεση δίωξης της συναδέλφισσας Νηπιαγωγού στο Νυδρί Λευκάδας, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και για την αποκατάσταση της αλήθειας ανακοινώνει τα εξής.

Η Δ.Ο.Ε. ενημερώθηκε άμεσα, την Παρασκευή 9/11/2012, από τον τοπικό Σύλλογο Εκπαιδευτικών για τη μετακίνηση της συναδέλφισσας.

Με ανακοίνωσή του, τη Δευτέρα 12/11/2012, κατήγγειλε το γεγονός και ζητούσε άμεση αποκατάσταση της νηπιαγωγού καθώς και παύση οποιασδήποτε δίωξης.

Την Τρίτη 13/11/2012, τετραμελές διαπαραταξιακό κλιμάκιο, με επικεφαλής τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Δ.Ο.Ε., μετέβη στη Λευκάδα.

Την Τετάρτη 14/11/2012, είχε συναντήσεις με το Δ.Σ. του Συλλόγου Λευκάδας, με τη συναδελφισσα νηπιαγωγό καθώς και με τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στο Νυδρί.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας το κλιμάκιο της Δ.Ο.Ε. μαζί με το Δ.Σ. του Συλλόγου Λευκάδας και αφού αρνήθηκε κατηγορηματικά να παραβρεθούν (στη συνάντηση) Βουλευτής και εκπρόσωποι φορέων που συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, εκτιμώντας ότι η συνάντηση έπρεπε να πραγματοποιηθεί με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών, συναντήθηκε με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας από το οποίο πληροφορήθηκε ότι η εντολή (γραπτώς) για τη μετακίνηση της συναδέλφισσας νηπιαγωγού του εδόθη από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι την εντολή δίωξης - μετακίνησης της συναδέλφισσας είχε δώσει ο ίδιος ο αρμόδιος για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Υφυπουργός, ζητώντας μάλιστα την αυστηρότερη αντιμετώπιση και τιμωρία της (διαθεσιμότητα).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και αφού πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία (σε ανοιχτή ακρόαση) με τον Περιφερειακό Διευθυντή, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας μας ανακοίνωσε ότι: α) ο ίδιος ποτέ δεν είχε απαγγείλει καμία κατηγορία τόσο εις βάρος της συναδέλφισσας νηπιαγωγού όσο και εις βάρος των εκπαιδευτικών στο Δημ. Σχολείο στο Νυδρί και β) με απόφασή του, η συναδελφισσα, θα επιστρέψει από την επόμενη ημέρα (Πέμπτη 15/11/2012) στη θέση της κάτι που υλοποιήθηκε άμεσα.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η άμεση και αποτελεσματική αντίδραση του συνδικαλιστικού κινήματος με την οποία απετράπη η μετακίνηση της συναδέλφισσας, αποδεικνύει ότι με υπεύθυνες, οργανωμένες και μεθοδικές κινήσεις και με όπλο την ενότητά του, ο κλάδος μπορεί να πετυχαίνει νίκες. Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες είναι απαραίτητη η συμμετοχή και η συσπείρωση όλων στα συνδικάτα μας, πέρα και έξω από παραταξιακές αγκυλώσεις και διαφοροποιήσεις.

Από τη Δ.Ο.Ε.

http://www.doe.gr/index.php?categoryid=17&p2_articleid=9585

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης