ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ- ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Πήγαινε κάτω

ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ- ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Empty ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ- ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ Την / Το Τρι Νοε 20, 2012 7:17 am


Με έγγραφό του με την ένδειξη «ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝ», το Υπουργείο Παιδείας ζητάει από τα (συνδιοικητικά) Υπηρεσιακά Συμβούλια διάφορων βαθμίδων ΠΥΣΔΕ-ΑΠΥΣΔΕ-ΚΥΣΔΕ (αυτά στα οποία… θριάμβευσε η Αριστερά στις πρόσφατες εκλογές τους) τα πλήρη στοιχεία των εκπαιδευτικών, στους οποίους επιβλήθηκαν από τα παραπάνω όργανα ποινές της προσωρινής ή οριστικής παύσης αλλά και εκείνων οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί (και δεν έχουν κριθεί!) για πειθαρχικά παραπτώματα όπως:
«…την παράβαση καθήκοντος…, της χαρακτηριστικώς αναξιοπρεπούς ή ανάξιας για υπάλληλο διαγωγής εντός ή εκτός υπηρεσίας…, της άρνησης σύμπραξης συνεργασίας ή εγγράφων κατά τη διεξαγωγή έρευνας…, της μη τήρησης του ωραρίου…, της ανάρμοστης συμπεριφοράς προς τους πολίτες κοκ»,
Καθώς και εκείνων οι οποίοι:
«στερήθηκαν την προσωπική τους ελευθερία ύστερα από απόφαση Ποινικού Δικαστηρίου…, για τους οποίους εκδόθηκε εναντίον τους ένταλμα προσωρινής κράτησης και στη συνέχεια ήρθη η προσωρινή κράτηση κοκ».
Για αυτούς, «η θέση σε αργία επέρχεται αυτοδικαίως με τη δημοσίευση του Νόμου 4093/2012»!
Με άλλα λόγια, όποιος έχει αντιμιλήσει στο διευθυντή του, όποιος έχει συλληφθεί σε καμία διαδήλωση, όποιος έχει στοχοποιηθεί από οποιονδήποτε, κάνει στα γρήγορα τη διαδρομή πειθαρχικό – απόλυση! Όχι, δεν είναι επιστημονική φαντασία. Είναι η Ελλάδα των μνημονίων. Είναι το καθεστώς έκτακτης ανάγκης, η δικτατορία του ιμπεριαλισμού και της αστικής τάξης… Είναι το μήνυμα που στέλνεται ότι όποιο κεφάλι σηκωθεί, θα κοπεί. Για να κοπούν ΟΛΑ χωρίς αντίσταση. Θα υποκύψουμε;
Αμεσα γενικές συνελεύσεις - Να μπλοκάρουμε τις απολύσεις! Να οργανώσουμε τις αντιστάσεις – να προετοιμάσουμε την αναμέτρηση!
http://deltioake.blogspot.com 20/11/2012
Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών

ΗΛΕΚΤΡΑ

Αριθμός μηνυμάτων : 76
Εγγραφή : 19/09/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης