ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τετ Αυγ 10, 2011 7:17 am

http://essos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13771:paraitiseis-zita-i-pask-pe-gia-ti-diadikasia-epilogis-dieithinton-sxoleion

Τετάρτη, 10 Αύγουστος 2011 07:51

Παραιτήσεις ζητά η ΠΑΣΚ Π.Ε για τη διαδικασία επιλογής Διευθυντών Σχολείων

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:essos.gr

«ΕΙΝΑΙ, ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙΡΟΣ κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παραιτηθούν, αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να ανταποκριθούν ούτε στα στοιχειώδη καθήκοντά τους, για να πάψουν να ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ τον εκπαιδευτικό κόσμο» αναφέρει σημερινή αακοίνωση της η κυβερνητική παράταξη των Δασκάλων και Νηπιαγωγών, η ΠΑΣΚ ΠΕ, ενώ σημειώνει:

.-Είναι προφανές, από το αποτέλεσμα, ότι τα Συμβούλια Επιλογής, σΆ όλη τη χώρα, σεβάστηκαν, κατά τη διαδικασία της συνέντευξης, την προσωπικότητα των υποψηφίων ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ. Όσοι μιλούν για «κομματικές επιλογές» είναι εκτός εκπαιδευτικής πραγματικότητας.

-Όσοι -ελάχιστοι ευτυχώς- σπιλώνουν έναν ολόκληρο κλάδο είτε με πλαστούς τίτλους, είτε με μεταπτυχιακά «μαϊμού» δεν έχουν καμία θέση στην εκπαίδευση και θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο.

Ειδικότερα ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΑΣΚ ΠΕ έχει ως εξής:

TO AΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΠΑΣΚ ΠΕ

Ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες, με την τοποθέτηση των συναδέλφων σε σχολεία, η διαδικασία επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, στην οποία πήραν μέρος χιλιάδες εκπαιδευτικοί Π.Ε. σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά με την ουσία και τη διαδικασία της επιλογής επισημαίνουμε τα εξής:

A. Για τη διαδικασία επιλογής

Η επιλογή των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων έγινε με το Ν. 3848/2010, ένα νομοθετικό πλαίσιο που παρουσιάζει σημαντικές αδυναμίες και τις οποίες η παράταξή μας έγκαιρα είχε επισημάνει. Η πολιτική ηγεσία του Υπ. Παιδείας ούτε καν το συγκεκριμένο πλαίσιο δεν εφάρμοσε, αφού δεν προηγήθηκε της επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, η επιλογή Σχολικών Συμβούλων όπως ο Νόμος προβλέπει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα στην όλη διαδικασία, να υπάρξει αποκλεισμός συναδέλφων την τελευταία στιγμή και να ακολουθήσει πληθώρα διευκρινιστικών εγκυκλίων που η μια αναιρούσε την άλλη.

Είναι προφανές ότι στο Υπουργείο Παιδείας υπάρχει τεράστιο διοικητικό έλλειμμα και αυτό δεν μπορεί να «φορτωθεί» στις πλάτες κανενός διοικητικού παράγοντα. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά της πολιτικής ηγεσίας η οποία επέτρεψε να εκδοθούν τόσες αλληλοσυγκρουόμενες εγκύκλιοι, που δυστυχώς, ακύρωσαν σε μεγάλο βαθμό τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα με την οποία λειτούργησαν τα μέλη των Συμβούλιων Επιλογής σΆ όλη τη χώρα. Υπενθυμίζουμε ότι αντίστοιχη αναστάτωση, στη λειτουργία των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, είχε δημιουργηθεί και το Σεπτέμβριο του 2010 όταν για την τοποθέτηση των νεοδιόριστων και αποσπασμένων συναδέλφων μας είχαν εκδοθεί από το Υπουργείο τέσσερις διαδοχικές εγκύκλιοι.

ΕΙΝΑΙ, ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙΡΟΣ κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παραιτηθούν, αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να ανταποκριθούν ούτε στα στοιχειώδη καθήκοντά τους, για να πάψουν να ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ τον εκπαιδευτικό κόσμο.

Β. Για την ουσία της επιλογής και το αποτέλεσμα

1. Είναι προφανές, από το αποτέλεσμα, ότι τα Συμβούλια Επιλογής, σΆ όλη τη χώρα, σεβάστηκαν, κατά τη διαδικασία της συνέντευξης, την προσωπικότητα των υποψηφίων ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ. Όσοι μιλούν για «κομματικές επιλογές» είναι εκτός εκπαιδευτικής πραγματικότητας, αφού με μια απλή ανάγνωση των αξιολογικών πινάκων φαίνεται καθαρά ότι τα μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια των υποψηφίων διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα και ΟΧΙ Η ΣΥΝΕΝTΕΥΞΗ. Προφανώς κάποιοι εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια, αφού είναι γνωστό στον εκπαιδευτικό κόσμο ότι οι χειρότερες επιλογές Διευθυντών σχολικών Μονάδων έγιναν το 2007 γι αυτό και σε μεγάλες περιοχές της χώρας (π.χ. Ηράκλειο, Χανιά) οι πίνακες «έπεσαν» και έγιναν νέες επιλογές!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΆΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.

2. Η μαγνητοφώνηση της συνέντευξης (η βαρύτητα της οποίας μειώθηκε από 20 σε 15 αξιολογικές μονάδες) καθώς και η επιλογή της «μελέτης περίπτωσης» από τράπεζα θεμάτων ήταν αναμφισβήτητα θετικό βήμα. Κατά γενική ομολογία οι συνάδελφοι που συμμετείχαν είχαν αξιοπρεπή αντιμετώπιση, καθώς κλήθηκαν να απαντήσουν σε επιστημονικά θέματα και σε θέματα από την καθημερινή λειτουργία τους στα σχολεία. ΓιΆ αυτό και η αίσθηση της μεροληψίας ήταν σχεδόν ανύπαρκτη.

3. Η υποβολή των δηλώσεων προτίμησης σχολείων μετά από τη διαδικασία της συνέντευξης (οι υποψήφιοι γνώριζαν το σύνολο των μορίων τους και τη σειρά τους στους αξιολογικούς πίνακες πριν κάνουν τη δήλωσή τους) δεν επέτρεψαν να γίνουν οι γνωστοί «σχεδιασμοί» του παρελθόντος, όπου με κατευθυνόμενη βαθμολόγηση στη συνέντευξη, υποψήφιοι που προηγούνταν στα μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια βρίσκονταν, μετά τη συνέντευξη μέχρι και 100 θέσεις παρακάτω, προκειμένου τη θέση να καταλάβει ο «ημέτερος».

4. Η μη δυνατότητα των υποψηφίων να είναι ταυτόχρονα «κριτές» και «κρινόμενοι» εξασφάλισε την αντικειμενικότητα της κρίσης, αφού το προσωπικό στοιχείο και κίνητρο δεν επηρέασε τη συνέντευξη των υποψηφίων.

5. Ο έλεγχος, για πρώτη φορά, των τίτλων που κατατέθηκαν, έστω και αν καθυστέρησε, είναι πέρα για πέρα σωστό μέτρο και η παράταξή μας το στήριξε και θα το στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις.

Όσοι -ελάχιστοι ευτυχώς- σπιλώνουν έναν ολόκληρο κλάδο είτε με πλαστούς τίτλους, είτε με μεταπτυχιακά «μαϊμού» δεν έχουν καμία θέση στην εκπαίδευση και θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο.

ΣΆ αυτό το πλαίσιο θεωρούμε θετική τη νομοθετική ρύθμιση σύμφωνα με την οποία οι υποψήφιοι σχολικοί σύμβουλοι (και στη συνέχεια όλα τα υποψήφια στελέχη) που έχουν αποκτήσει μεταπτυχιακούς τίτλους στο εξωτερικό θα εξεταστούν προφορικά στην ξένη γλώσσα ενώπιον του Συμβουλίου Επιλογής.

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι


Η παράταξη της ΠΑΣΚ, πιστεύει πως είναι πλέον καιρός όλες οι συνδικαλιστικές δυνάμεις του κλάδου και όλοι οι συνάδελφοι να πάρουν μέρος σΆ έναν ειλικρινή διάλογο με στόχο την καθιέρωση ενός αντικειμενικού – αξιοκρατικού συστήματος επιλογής στελεχών εκπαίδευσης που δε θα αμφισβητείται και δε θα αλλάζει με την αλλαγή των κυβερνήσεων. Τα πρώτα βήματα στην κατεύθυνση αυτή, έστω και δειλά, είναι γεγονός. Πάνω σΆ αυτά μπορούμε να χτίσουμε μια διαδικασία που θα επιλέγει τους καλύτερους και θα προστατεύει την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών.

Με τη μοριοδότηση και την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των αποσπάσεων ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ, πως όταν θέλουμε ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Από την πλευρά μας έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας στο παρελθόν και δηλώνουμε ότι είμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ και ΤΩΡΑ.

Από την ΠΑΣΚ

Εδώ ο κόσμος χάνεται και η ΠΑΣΚ ... χτενίζεται. Για να φανεί αρεστή στους συναδέλφους;;; Ή για να απομακρύνει τις δικές της ευθύνες;

Δεν είναι μέλη της ΠΑΣΚ όλοι αυτοί που τώρα τάχα μου και καλά η ίδια η ΠΑΣΚ ζητά την παραίτησή τους;

Ή ξεκίνησαν τα συντροφικά μαχαιρώματα;

Όσο για τις συνεντεύξεις υπάρχουν ντοκουμέντα. Αν ανέτρεψαν ή όχι τη σειρά των υποψηφίων. Σε ποιους θαρρούν ότι απευθύνονται; Σε τελείως ανίδεους ή σε ηλίθιους;

Προς το παρόν πάντως δεν άρχισε να εφαρμόζεται και ο νόμος για την απελευθέρωση των ναρκωτικών. Οπότε έχουμε σώας τα φρένας αν και με τα γραφόμενα της ΠΑΣΚ (και για την τράπεζα θεμάτων) κινδυνεύουμε να το πάθουμε το εγκεφαλικό.

Και στο κάτω κάτω. Ας παραιτηθεί και κανένας από τη συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΑΣΚ... για τα χάλια που κατάφερε να φέρει ολάκερο τον κλάδο. Και μετά να ζητάνε παραιτήσεις για την ανάδειξη διευθυντών.

ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Πεμ Αυγ 11, 2011 7:14 am

Επιτέλους αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο οι τοποθετήσεις των διευθυντών στα δημοτικά σχολεία της Θεσπρωτίας.

ΠΥΣΠΕ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΑΡΙΘ. ΠΡΑΞΗΣ : 18/11-08-2011
" ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ
ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΊΩΝ Π.Ε. Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ "

Α/Α ΑΜ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ "ΚΛΑΔΟΣ" ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΝΑΔΩΝ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ


1 550771 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΗΛΙΑΣ ΠΕ 70 34,26 2ο Δ. Σχ. Ηγουμενίτσας
2 561322 ΒΕΡΜΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ 70 33,05 4ο Δ. Σχ. Ηγουμενίτσας
3 551344 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΩΤΙΟΣ ΠΕ 70 33,00 1o Δ. Σχ. Παραμυθιάς
4 579054 ΤΖΙΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ 70 31,03 Δημ. Σχ. Πέρδικας
5 549448 ΝΤΟΥΡΝΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ 70 31,00 Δημ. Σχ. Κ. Προδρομίου - Ζερβοχωρίου
6 561032 ΜΑΝΘΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ 70 30,14 Δημ. Σχ. Σκανδάλου - Γαρδικίου
7 555916 ΣΑΚΑΡΕΛΗΣ ΔΟΝΑΤΟΣ ΠΕ 70 30,05 3ο Δημ. Σχ. Ηγουμενίτσας
8 547573 ΔΟΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕ 70 29,93 Δημ. Σχ. Μαργαριτίου
9 550421 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΟΝΑΤΟΣ ΠΕ 70 29,76 Δημ. Σχ. Γλυκής
10 557862 ΖΑΓΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕ 70 29,70 Δημ. Σχ. Ν. Σελεύκειας
11 550938 ΡΕΝΤΖΕΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΕ 70 29,12 Δημ. Σχ. Γραικοχωρίου
12 542842 ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ 70 29,07 1ο Δημ. Σχ. Ηγουμενίτσας
13 543505 ΓΕΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕ 70 28,71 Δημ. Σχ. Αγίου Βλασίου -Καστρίου
14 547738 ΣΙΟΥΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΕ 70 28,71 Δημ. Σχ. Πλαταριάς
15 568161 ΖΗΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ 70 28,58 Δημ. Σχ. Νεράιδας
16 560079 ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΕ 70 27,50 2ο Δημ. Σχ. Φιλιατών
17 548330 ΖΟΥΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ 70 26,21 Δημ. Σχ. Παραποτάμου
18 549769 ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ 70 25,86 Δημ. Σχ. Ασπροκκλησίου - Σαγιάδας
19 593639 ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΠΕ 70 25,19 1ο Δημ. Σχ. Φιλιατών
20 557964 ΚΑΡΑΝΤΖΕΝΗ ΚΛΕΟΝΙΚΗ ΠΕ 70 24,97 Δημ. Σχ. Συβότων

Όπως σημειώνεται στην απόφαση:

Οι τοποθετήσεις των Διευθυντών στις νέες θέσεις θα γίνουν μετά την επικύρωσή τους από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Ηπείρου, σε ημερομηνίες οι οποίες θα καθοριστούν.

ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΗΣ http://dipe.thesp.sch.gr/dipe_last/index.php?option=com_content&view=article&id=542

________________________

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

https://paideia.forumgreek.com/t240-topic#960

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τετ Αυγ 17, 2011 4:36 am

http://srv-ipeir.pde.sch.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=287:topothetiseisdntwn2011&catid=2:2010-09-02-13-06-49

17-08-11 Τοποθετήσεις Δ/ντών σε Σχολικές Μονάδες ΠΕΔΙΕΚ Ηπείρου
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011 10:15

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να διαβάσετε τους πίνακες που σας ενδιαφέρουν.

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τετ Αυγ 31, 2011 12:29 am

Με νεότερη απόφαση άλλαξε ο διευθυντής στο δημοτικό σχολείο Συβότων:

http://dipe.thesp.sch.gr/dipe_last/index.php?option=com_content&view=article&id=548

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Δευ Μάης 04, 2015 1:35 pm

Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια. Νέα κυβέρνηση πια. Νέα ήθη. Και νέος τρόπος επιλογής στελεχών ετοιμάζεται. Η περιλάλητη συνέντευξη μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Πλέον ο σύλλογος διδασκόντων θα κάνει αυτή τη δουλειά που έκανε το ΠΥΣΠΕ. Με μυστική ψηφοφορία!

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης