Καταυλισμούς για λαθρομετανάστες ζητάνε οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας...

Πήγαινε κάτω

Καταυλισμούς για λαθρομετανάστες ζητάνε οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας... Empty Καταυλισμούς για λαθρομετανάστες ζητάνε οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας...

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Σαβ Δεκ 01, 2012 11:45 pm

Καταυλισμούς για λαθρομετανάστες ζητάνε οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας...

"Δεν έχουμε, που να τους βάλουμε", λένε, ενώ μιλάνε για έλλειψη κατάλληλων εφοδίων και σχεδιασμού στην αντιμετώπιση του διασυνοριακού εγκλήματος...


Τη δημιουργία καταυλισμών για λαθρομετανάστες ζητάνε οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας. Με έγγραφο, που έστειλε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας και το οποίο υπογράφει ο πρόεδρός της Φώτιος Μαντζούκης, προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, τονίζει το πρόβλημα των ανύπαρκτων κτιριακών υποδομών και κάνει λόγο για αποδιοργάνωση.

Ακόμη μιλάει για έλλειψη των κατάλληλων εφοδίων, καθώς και σχεδιασμού τόσο στην παράνομη εισροή
μεταναστών, όσο και στην αντιμετώπιση του διασυνοριακού εγκλήματος.

Όπως σημειώνεται στο έγγραφο, "η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσπρωτίας, επιδέχονται μια σειρά από βελτιώσεις, οι οποίες κρίνονται αναγκαίες. Διότι εδώ και αρκετά χρόνια ο νομός μας αποτελεί κομβικό σημείο διασυνοριακού εγκλήματος και παράνομης εισροής μεταναστών. Με συνέπεια, ο μέχρι σήμερα σχεδιασμός της, να αδυνατεί να αντιμετωπίσει τα παραπάνω προβλήματα, και να αναγκάζει τους συναδέλφους μας σε καθημερινή βάση, να ανταποκριθούν σε σοβαρά ζητήματα, χωρίς τα κατάλληλα εφόδια και σχεδιασμό.

Ως σωματείο, με κάθε τρόπο, έχουμε προβάλει το έντονο πρόβλημα που απασχολεί το σύνολο των συναδέλφων μας, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία και αφορά, την δημιουργία καταυλισμών από λαθρομετανάστες και την αδυναμία που υπάρχει από πλευράς αστυνομίας να αντιμετωπίσει το ζήτημα αυτό, εξαιτίας της ανύπαρκτης κτιριακής υποδομής και της γενικότερης αποδιοργάνωσης που επικρατεί. Με συνέπεια, εφόσον πρόκειται να γίνει ένας νέος σχεδιασμός, να ζητάμε την ουσιαστική επίλυση του.

Σε κάθε περίπτωση, το συνδικαλιστικό κίνημα αντιμετωπίζει θετικά την όποια προσπάθεια γίνεται για την βελτίωση του οργανισμού, αρκεί από αυτήν να μην υπάρξει αιφνιδιασμός και ανατροπή στα μέχρι σήμερα θεσμικά δικαιώματα των συναδέλφων μας, και με βασική προϋπόθεση, η προσπάθεια αυτή, να έχει ως στόχο την κάλυψη των αναγκών της κοινωνίας και μόνο αυτής".

ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΟΨΗ

http://www.katoci.com/2012/12/blog-post.html

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5297
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης