Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΦΩΣ: Δεν είχαν έγκριση του ΔΣ της ΔΟΕ για το γκρουπ στο face book με επωνυμία το όνομα της Ομοσπονδίας!!!

Πήγαινε κάτω

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΦΩΣ: Δεν είχαν έγκριση του ΔΣ της ΔΟΕ για το γκρουπ στο face book με επωνυμία το όνομα της Ομοσπονδίας!!! Empty Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΦΩΣ: Δεν είχαν έγκριση του ΔΣ της ΔΟΕ για το γκρουπ στο face book με επωνυμία το όνομα της Ομοσπονδίας!!!

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τετ Απρ 03, 2013 11:37 am

Όταν στα 1994 παρακολουθούσα το Φίλια στο Μαράσλειο να μας αναλύει την κατολίσθηση όλων των αξιών, δεν μπορούσα να διανοηθώ αυτό που ζούμε σήμερα σε κάθε επίπεδο της ζωής μας.

Και εν προκειμένω αναφέρομαι σε όσα τραγελαφικά προέκυψαν από το σερφάρισμα που μου ήρθε η όρεξη να κάνω την περασμένη Κυριακή και τον τυχαίο εντοπισμό της ύπαρξης γκρουπ στο face book με το όνομα: ΔΟΕ Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Αυτόματα πάτησα το κουμπάκι της αίτησης εγγραφής. Κι όταν λίγο αργότερα εγκρίθηκε η εγγραφή μου από το διαχειριστή, δεν πίστευα στα μάτια μου με όσα έβλεπα εκεί μέσα.

Για να λυθεί το μυστήριο χτες το πρωί στα Γιάννενα! Στην ημερίδα της ΔΟΕ για την αξιολόγηση.

Το γκρουπ αυτό δημιουργήθηκε εν αγνοία του ΔΣ! Χωρίς επίσημη απόφαση! Από τον ίδιο το Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας και συνδιαχειριστές δυο ακόμη μέλη του ΔΣ, έναν από τη ΔΑΚΕ και έναν από την ΠΑΣΚ.

Όταν μετά από καταγγελία συναδέλφισσας ήρθε το ζήτημα στο φως, ο Γενικός Γραμματέας παραδέχτηκε τι έγινε και είπε πως θα καταργήσει το γκρουπ. Δεν το έκανε όμως. Μέχρι που έκανα και εγώ καταγγελία και το θέμα επανήλθε στο προσκήνιο για τη λειτουργία του γκρουπ έξω από όσα ορίζει το καταστατικό. Αυτό δηλαδή που προβλέπει ότι δεν μπορεί το κάθε μέλος του ΔΣ να κάνει πράγματα ως ΔΟΕ χωρίς απόφαση ΔΣ.

Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί ο χώρος του συγκεκριμένου γκρουπ λειτουργεί όπως λειτουργεί. Στην πραγματικότητα πρόκειται για γκρουπ ΠΑΣΚ - ΔΑΚΕ οι οποίες και τον εκμεταλλεύονται στα πλαίσια της κοινής αντιαριστερής τους επίθεσης.

Κατά τα άλλα κυκλοφόρησαν και ανακοίνωση πριν από λίγες μέρες από τη ΔΟΕ με διαμαρτυρία κατά του ΣΥΡΙΖΑ και για τη φράση "αριστερή ΔΟΕ"! Να μη διαμαρτύρονται; Αφού οι της ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ έχουν την εντύπωση ότι η ΔΟΕ τους ανήκει και μπορούν να την κάνουν ό,τι θέλουν! Τσιφλίκι τους δηλαδή!

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως την ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ τη συνυπόγραψε και η εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ!

Από την άποψη λοιπόν αυτή ήταν και κάτι σαν "θεία τιμωρία" αυτό που έγινε λίγες μέρες μετά με την ανάρτηση του βίντεο στο γκρουπ του face book που παριστάνει τη ΔΟΕ. Το βίντεο προέλευσης Χρυσής Αυγής με την επίθεση κατά της Αλέκας Παπαρρήγα και των ΚΚέδων γενικότερα...


___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΦΩΣ: Δεν είχαν έγκριση του ΔΣ της ΔΟΕ για το γκρουπ στο face book με επωνυμία το όνομα της Ομοσπονδίας!!! Empty Απ: Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΦΩΣ: Δεν είχαν έγκριση του ΔΣ της ΔΟΕ για το γκρουπ στο face book με επωνυμία το όνομα της Ομοσπονδίας!!!

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τετ Απρ 03, 2013 12:11 pm

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ

http://www.alfavita.gr

ανεξάρτητες αυτόνομες αγωνιστικές ριζοσπαστικές

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.


www.paremvasis.gr

Τρίτη, 2 Απριλίου 2013


ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΔΟΕ

ΣΕ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Σε φερέφωνο της Χρυσής Αυγής μετέτρεψε την Δ.Ο.Ε. ο Γενικός Γραμματέας της, Σταύρος Πετράκης, αναρτώντας στις 29/3/2013 (4:13μ.μ.) σε ιστοσελίδα του facebook, που φέρει την επωνυμία «ΔΟΕ Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας», βίντεο δημοσιευμένο στο YouTube από την φασιστική οργάνωση. Το βίντεο στο you tube έχει ανέβει από χρήστη με το ψευδώνυμο Ι. Μεταξάς (imetaxas2012)!!! και στα σχόλιά του αναφέρει: «Δημοσιεύτηκε στις 28/3 2013 http://www.xryshaygh.com/index.php/home».

Το συγκεκριμένο βίντεο φέρει τον τίτλο «Τα αμερικάνικα κολέγια των ΚΚέδων» και είναι πετσοκομμένο απόσπασμα συνέντευξης της Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. Αλέκας Παπαρήγα, όπου απαντά στη γνωστή προπαγάνδα, ότι η κόρη της φοίτησε σε ιδιωτικό σχολείο. Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας στα πλαίσια του γενικότερου αντιαριστερού και αντικομουνιστικού κλίματος, που την τελευταία περίοδο από κοινού καλλιεργούν ΠΑΣΚ – ΔΑΚΕ, χρησιμοποιεί τη ρητορική της Χρυσής Αυγής και εκθέτει την Ομοσπονδία.

Η αναπαραγωγή της προπαγάνδας της Χρυσής Αυγής από ιστότοπο που αποδίδεται στη ΔΟΕ αποτελεί τεράστιο ολίσθημα!!! Πολύ περισσότερο όταν συνοδεύεται από αγοραίο αντικομμουνισμό.

Είναι η δεύτερη επίθεση - έμμεση αυτή τη φορά- ενάντια σε κόμμα της αριστεράς, μετά την γνωστή ανακοίνωση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Ανακοίνωση που ψηφίστηκε και από το ΠΑΜΕ και καταδεικνύει ότι οι ευκαιριακές συμπράξεις για μικροπαραταξιακά οφέλη έχουν κοντά ποδάρια και οδηγούν σε επικίνδυνους δρόμους.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος φέρει το όνομα της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας χωρίς επίσημη απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

Πρόσφατα μάλιστα πρώην μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας σε συνεδρίαση, που παρευρέθηκε, κατήγγειλε το διασυρμό της μέσω της ίδιας αυτής ιστοσελίδας.

Τότε ο Γενικός Γραμματέας είχε δηλώσει, ότι αυτός δημιούργησε την ιστοσελίδα χωρίς έγκριση της ομοσπονδίας και ότι στο άμεσο μέλλον θα την καταργούσε. Όχι μόνο αυτό δεν έγινε αλλά συνδιαχειριστές του συγκεκριμένου ιστότοπου φαίνεται να είναι δυο ακόμα μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. από την ΠΑΣΚ και τη ΔΑΚΕ!!!

Η Δ.Ο.Ε, ως συλλογική έκφραση των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, δεν μπορεί να διασύρεται από τον ίδιο της το Γενικό Γραμματέα. Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται από την πλειοψηφία των ΠΑΣΚ – ΔΑΚΕ ως εργαλείο επιθέσεων στην αριστερά. Τα δεκάδες χιλιάδες μέλη της Ομοσπονδίας περιμένουν από το Δ.Σ. να αποκαταστήσει δημόσια το κύρος της. Να αποδοκιμάσει την πολιτικά ανεύθυνη στάση του Γενικού Γραμματέα και να ζητήσει την παραίτησή του.

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΦΩΣ: Δεν είχαν έγκριση του ΔΣ της ΔΟΕ για το γκρουπ στο face book με επωνυμία το όνομα της Ομοσπονδίας!!! Empty Απ: Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΦΩΣ: Δεν είχαν έγκριση του ΔΣ της ΔΟΕ για το γκρουπ στο face book με επωνυμία το όνομα της Ομοσπονδίας!!!

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τετ Απρ 03, 2013 12:32 pm

http://www.doe.gr/index.php?categoryid=17&p2_articleid=9856

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ


Αθήνα 14/3/2013

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Στην εφημερίδα «Αυγή» δημοσιεύτηκε, πρόσφατα, η παρακάτω πρόσκληση:

«Οι νέοι/νέες εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλούν τους εκπαιδευτικούς της Π.Ε. σε εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: Ο υποταγμένος συνδικαλισμός και η αναγκαιότητα για ενότητα της αριστεράς στη δράση - Εμπρός για την αριστερή ΔΟΕ ... η εκδήλωση ... ανοίγει το ζήτημα της αναγκαιότητας για την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΟΕ ...». Αντίστοιχο κάλεσμα έχουν κάνει και οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αναγκαιότητα μιας «ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΟΛΜΕ».

Πρόκειται για επικίνδυνη προσπάθεια διάσπασης και διαίρεσης της ενότητας των εκπαιδευτικών, με κριτήριο το αν είναι μέλη ή οπαδοί κάποιου κόμματος! Και με αυτή την έννοια το Δ.Σ. της ΔΟΕ δηλώνει τα εξής:

Στ' αλήθεια, τι πάει να πει «αριστερή ΔΟΕ» και «αριστερή ΟΛΜΕ»; Τι περιεχόμενο έχει εδώ αυτός ο όρος; Υπάρχουν «αριστερά συνδικάτα»;

Στην «αριστερή ΔΟΕ» και στην «αριστερή ΟΛΜΕ» θα έχουν δικαίωμα να γράφονται μόνο όσοι νιώθουν «αριστεροί»; Κι οι άλλοι τι θα κάνουν; Θα μείνουν ασυνδικάλιστοι ή θα φτιάξουν «δεξιά ΔΟΕ» και «δεξιά ΟΛΜΕ»;
Δηλαδή, προϋπόθεση για να μπει κάποιος στο σωματείο θα είναι η πολιτική του τοποθέτηση; Αν έτσι είναι, τότε πρέπει να φτιάξουμε τόσα σωματεία όσα είναι τα κόμματα. Αυτό δεν είναι σεχταρισμός και διάσπαση;

Είναι φανερό ότι η πρόταση για μια «αριστερή ΔΟΕ» δεν έχει να κάνει με την ανάγκη να ενισχυθεί ο ταξικός προσανατολισμός των συνδικάτων. Είναι προσπάθεια να επιβληθεί για άλλη μια φορά καπέλο στο κίνημα. Η πρόταση αυτή μετατρέπει το κίνημα σε χειροκροτητή της μίας ή της άλλης κυβέρνησης! Γι' αυτό η πρόταση αυτή ανοίγει επικίνδυνα μονοπάτια.

Καλούμε τους συναδέλφους, όλους τους Συλλόγους, να καταδικάσουν αυτούς τους επικίνδυνους, διασπαστικούς σχεδιασμούς, που απειλούν το συνδικαλιστικό μας κίνημα. Να συμπειρωθούν στους Συλλόγους.

Το καθήκον των Συνδικάτων είναι το πώς θα εξασφαλίζουν τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων σ' αυτά, το πώς θα ενισχύουν τη δημοκρατική τους λειτουργία με τη συμμετοχή όλων των μελών τους στη λήψη και στην υλοποίηση των αποφάσεων. Το πώς θα ενισχύουν τον ταξικό προσανατολισμό τους, ώστε να είναι όπλα στα χέρια των εργαζομένων και να υπηρετούν τα συμφέροντά τους.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Από τη Δ.Ο.Ε.

Και η απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ:

http://www.paideianet.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2524%3A2013-03-25-18-30-29&catid=109%3Aanakkommaton&Itemid=303

Μια οφειλόμενη απάντηση στη συνδικαλιστική και πολιτική αθλιότητα του Δ.Σ. της ΔΟΕ

ΤΡΊΤΗ, 26 ΜΆΡΤΙΟΣ 2013

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Αιδώς Αργείοι, συκοφάντες και υποκριτές

Το κάλεσμα των νέων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση με θέμα : ο υποταγμένος συνδικαλισμός και η η ανάγκη για μια αριστερή ΔΟΕ, αξιοποιήθηκε από την μνημονιακή κυβερνητική πλειοψηφία της ΔΟΕ αλλά με πρωτεργάτη το ΠΑΜΕ για να εκδώσουν ανακοίνωση που έχει ως μοναδικό στόχο να διαστρεβλώσει και να συκοφαντήσει τις θέσεις μας, κατηγορώντας μας για οργανωτική διάσπαση αλλά και να εμφανίσει την ΔΟΕ ως ένα ταξικό συνδικάτο. Το Δ.Σ. κάνει σεμινάριο τακτικής για το πως αλλάζουν οι λέξεις νόημα όταν θέλεις να κάνεις πολιτικά παιχνίδια.

Και ο πλέον αδαής, αν δεν είχε φορέσει τις παρωπίδες της σκοπιμότητας, θα αντιλαμβάνονταν ότι ο τίτλος του καλέσματος αναφέρονταν για μια αριστερή πλειοψηφία στη ΔΟΕ. Άλλωστε μιλάει για ΔΟΕ και όχι άλλο συνδικάτο εκπαιδευτικών.

Ως εκπαιδευτικοί ενός πολιτικού χώρου με ξεκάθαρη θέση για τα ενιαία και αυτόνομα συνδικάτα, κατανοούμε πλήρως τους λόγους που μπροστά στις εκλογές οδήγησαν το ΠΑΜΕ αλλά και τη μνημονιακή πλειοψηφία σ' αυτή τους την ενέργεια. Το ΠΑΜΕ εδώ και καιρό συμπορεύεται με τις ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ, σε μια προσπάθεια ανακοπής της ανατροπής του πολιτικού σκηνικού που έχει προκαλέσει η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ υποτάσσοντας τη δράση τους στις υπηρεσίες επίτευξης των πολιτικών στόχων των κομμάτων τους.

Κατανοούμε επίσης την προσπάθεια της κυβερνητικής μνημονιακής πλειοψηφίας της ΔΟΕ και ιδιαίτερα μπροστά στο συνέδριο να παρουσιαστεί για αυτονόητους λόγους με “ταξικό” προσωπείο. Υπάρχουν όμως και τα πεπραγμένα. Αλήθεια πόσο ταξική ήταν η θέση της ΔΟΕ:

για το μισθολόγιο (όταν αποπροσανατόλιζε διαδίδοντας ότι οι εκπαιδευτικοί θα πάρουν και αυξήσεις αφού θα μειωθούν οι μισθοί των άλλων

απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές, όταν σε όλες τις αποφάσεις της εμφανίζονταν η κρίση ως “φυσικό φαινόμενο” και για τις πολιτικές λιτότητας ευθύνονται οι δανειστές και η τρόικα αλλά απέφευγαν οποιαδήποτε αναφορά στην κυβέρνηση

στη μετατροπή της λειτουργίας του σχολείου με όρους αγοράς

στη πλήρη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και στην ύπαρξη αναπληρωτών ακόμα και πάνω από 10 χρόνια, στην ειδική αγωγή. Θυμήθηκε πριν τις εκλογές να κάνει και κινητοποίηση γι' αυτούς όταν τους αγνοούσε για χρόνια και δεν τους έδινε καν το λόγο για ενημέρωση στις Γενικές συνελεύσεις του κλάδου.

Τους επισημαίνουμε ότι δεν δεχόμαστε μαθήματα ταξικού προσανατολισμού των συνδικάτων και ενότητας από αυτούς, που χρόνια τώρα βάζουν πλάτες για να περάσουν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές στην εκπαίδευση από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Δεν δεχόμαστε μαθήματα από αυτούς που απαξίωναν επί σειρά ετών το συνδικαλιστικό κίνημα και οδήγησαν τα πρωτοβάθμια σωματεία να κάνουν Γενικές Συνελεύσεις με το 1/10 των μελών τους. Δεν δεχόμαστε μαθήματα από τους συνομιλητές και συνδαιτυμόνες της εκάστοτε ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, ακόμα και όταν έπαιρναν τα πιο σκληρά μέτρα για την εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς. Είναι αυτοί που χρόνια τώρα έχουν πάρει διαζύγιο από την υπεράσπιση της Δημόσιας εκπαίδευσης και των εργασιακών, μισθολογικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών.

Δεν δεχόμαστε μαθήματα ενότητας ούτε από τους υποστηρικτές των ξεχωριστών συγκεντρώσεων, αυτών που επέλεξαν σε πολλούς χώρους του ιδιωτικού τομέα την ίδρυση διασπαστικών σωματείων και από αυτούς που ονειρεύονταν τη μετεξέλιξη του ΠΑΜΕ σε ένα ξεχωριστό συνδικάτο αλλά η συγκυρία και οι εργαζόμενοι δεν τους το επέτρεψαν.

Η υποκρισία πράγματι περισσεύει!!!

Αυτή την υποταγμένη, ρεφορμιστική, διασπαστική και υπονομευτική πορεία της ΔΟΕ, θέλαμε και θέλουμε να την αλλάξουμε.

Εμείς θα συνεχίσουμε τη μάχη για την ενότητα και την αυτονομία των συνδικάτων, τον ταξικό προσανατολισμό τους και για αλλαγή των συσχετισμών σ' αυτά, γιατί μόνο μια πλειοψηφική αριστερά σ΄ αυτά, μπορεί να τα ανασυγκροτήσει και να τα αναπροσανατολίσει.

Καλούμε το Δ.Σ. της ΔΟΕ, μετά την αήθη ανακοίνωση εναντίον φυσικών μελών της, για λόγους ισότητας στην πρόσβαση των δομών, να αναλάβει τη διακίνηση της παρούσας ανακοίνωσης κατά τον ίδιο τρόπο και στους ίδιους αποδέκτες με αυτούς της ανακοίνωσης του ΔΣ με ημερομηνία 14/3/2013, προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Αθήνα, 24 Μαρτίου 2013

Νομαρχιακή Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΦΩΣ: Δεν είχαν έγκριση του ΔΣ της ΔΟΕ για το γκρουπ στο face book με επωνυμία το όνομα της Ομοσπονδίας!!! Empty Απ: Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΦΩΣ: Δεν είχαν έγκριση του ΔΣ της ΔΟΕ για το γκρουπ στο face book με επωνυμία το όνομα της Ομοσπονδίας!!!

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τετ Απρ 03, 2013 12:40 pm


ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

ΠΑΣΚ αναμεταδίδει Χρυσή Αυγή


Την περασμένη Παρασκευή αναρτήθηκε στο λογαριασμό της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στο Facebook βίντεο, που αναφέρεται σε ένα από τα αγαπημένα θέματα των αντικομμουνιστών όλων των χρωμάτων, με τίτλο «Τα αμερικάνικα κολέγια των ΚΚέδων» και στόχο την γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Το βίντεο προέρχεται από το youtube, όπου το ανέβασε κάποιος με το ψευδώνυμο Ι. Μεταξάς, συνοδεύοντάς το και με σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής. Στον «τοίχο» του λογαριασμού της ΔΟΕ, το ανάρτησε όχι κάποιος τυχαίος, αλλά ο γγ της ομοσπονδίας, σχολιάζοντάς το με τη φράση «Συνέπεια λόγων και έργων!!».

Πρόκειται για χοντροκομμένη και βρώμικη αντιΚΚΕ παρέμβαση εκπροσώπων της ΠΑΣΚ, που γίνεται μέσα από ιστοσελίδα συνδικαλιστικής ομοσπονδίας, καθώς την ανάρτηση επιβράβευσε (like) και ο πρόεδρος της ΔΟΕ (επίσης της ΠΑΣΚ) κατακεραυνώνοντας μια δασκάλα που διαμαρτυρήθηκε, παρότι όπως δηλώνει η ίδια δεν ανήκει στο χώρο του ΚΚΕ. Προφανώς η αναπαραγωγή της επιχειρηματολογίας και των ψευδολογιών των χρυσαυγιτών ήταν απαραίτητη στους ρεφορμιστές της ΔΟΕ ενόψει των εκλογών των διδασκαλικών συλλόγων για εκλογή αντιπροσώπων στο συνέδριο της Ομοσπονδίας. Ταυτόχρονα, ήταν και μια ευκαιρία να δώσουν εξετάσεις αντικομμουνισμού, συμμετέχοντας στην επίθεση κατά του ΚΚΕ, ενόψει του 19ου Συνεδρίου του Κόμματος.


http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=7368595

Σχετικές αναρτήσεις στο φόρουμ:

1. ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΔΟΕ (και στέλεχος της ΠΑΣΚ) πάνω στην πρεμούρα του κατά των αριστερών!!!

https://paideia.forumgreek.com/t1683-topic

2. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ, κ. ΜΑΝΤΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

https://paideia.forumgreek.com/t1684-topic

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΦΩΣ: Δεν είχαν έγκριση του ΔΣ της ΔΟΕ για το γκρουπ στο face book με επωνυμία το όνομα της Ομοσπονδίας!!! Empty Απ: Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΦΩΣ: Δεν είχαν έγκριση του ΔΣ της ΔΟΕ για το γκρουπ στο face book με επωνυμία το όνομα της Ομοσπονδίας!!!

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τετ Απρ 03, 2013 12:55 pm


Ιδού και η συνέντευξη της Αλέκας Παπαρήγα, το επίσημο βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη. Από αυτό πήρε η Χρυσή Αυγή ένα απόσπασμα που ο δημοσιογράφος ρωτάει τη ΓΓ του ΚΚΕ αν η κόρη της σπούδασε σε αμερικάνικο κολέγιο (κάπου στο 34ο λεπτό). Και χωρίς καν να περιλαμβάνει το απόσπασμα την πλήρη απάντηση της Παπαρήγα. Κοτσάρησαν και τον τίτλο: Τα αμερικάνικα κολλέγια των ΚΚέδων" και η σπέκουλα πήρε τις στράτες του διαδικτύου.

Ένα μόλις 24ωρο αργότερα το βίντεο αυτό της Χρυσής Αυγής το ανέβασε ο Γενικός Γραμματέας της ΔΟΕ στο γκρουπ που αντικαταστατικά είχε ο ίδιος δημιουργήσει στο face book με επωνυμία το όνομα της Ομοσπονδίας - εν αγνοία της και χωρίς απόφαση ΔΣ!!!!!!!

Το τι δικαιολογίες φαιδρές έχουν γράψει σ' αυτό εκεί το γκρουπ όλες αυτές τις μέρες για να δικαιολογήσουν το ατόπημα, δε λέγεται! Βρίζουν, συκοφαντούν, εκφοβίζουν! Γιατί φέραμε στο φως τα άπλυτα!

Είπαν ακόμη και πως το έκαναν για να ενημερώσουν τους συναδέλφους για τις θέσεις μιας πολιτικής αρχηγού!

Αν ήθελαν αυτό πραγματικά να κάνουν, θα είχαν ανεβάσει το βίντεο που ανεβάσαμε κι εμείς εδώ και όχι το απόσπασμα με τον προβοκατόρικο τίτλο που ανέβασε στο διαδίκτυο η Χρυσή Αυγή. Ψεύδονται και στο σημείο αυτό.

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης