ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΠΑΣΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - φυσικά γεμάτη ανακρίβειες και μισές αλήθειες!

Πήγαινε κάτω

ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΠΑΣΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - φυσικά γεμάτη ανακρίβειες και μισές αλήθειες!  Empty ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΠΑΣΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - φυσικά γεμάτη ανακρίβειες και μισές αλήθειες!

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τετ Απρ 03, 2013 3:49 pm

http://www.pask-pe.gr/index.php?categoryid=2&p2_articleid=438

Αθήνα 3/4/ 2013


Η συνδικαλιστική αθλιότητα των

Παρεμβάσεων - Κινήσεων - Συσπειρώσεων


Μόνο η λέξη ΝΤΡΟΠΗ!!! μπορεί να χαρακτηρίσει τους συντάκτες της κατάπτυστης ανακοίνωσης των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ- ΚΙΝΗΣΕΩΝ - ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΩΝ η οποία με ασύστολα ψεύδη στοχοποιεί, για μικροπαραταξιακούς λόγους, συνδικαλιστικούς της αντιπάλους για ανάρτηση που έγινε στο Facebook!!

Παρουσιάζουν ως προπαγάνδα υπέρ της Χρυσής Αυγής την ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, video με απόσπασμα από συνέντευξη της Γενικής Γραμματέως του Κ.Κ.Ε., στο ΜΕΓΚΑ και στον δημοσιογράφο Στ. Θεοδωράκη, στο οποίο δηλώνει ότι η κόρη της φοίτησε σε ιδιωτικό δημοτικό σχολείο και σπουδάζει στο Αμερικάνικο κολλέγιο, επειδή την αρχική ανάρτηση στο YouTube (από όπου αντλήθηκε το βίντεο) έκανε κάποιος «Metaxas 2012» που όφειλαν όλοι!!!, κατά τις «παρεμβάσεις», να γνωρίζουν ότι είναι φίλος της Χρυσής Αυγής αλλιώς μετατρέπονταν σε φερέφωνά της!! Η συνδικαλιστική αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο !!

Ασφαλώς και αν ήταν γνωστό το γεγονός αυτό, δεν υπήρχε περίπτωση να αντληθεί από εκεί η σχετική ανάρτηση (όπως δημόσια δήλωσε το μέλος μας που το «ανέβασε») καθώς η θέση μας απέναντι στα φασιστικά στοιχεία και τον φασισμό είναι όχι απλά αρνητική, αλλά ξεκάθαρα πολεμική. Βέβαια το συγκεκριμένο video υπάρχει σε πάρα πολλές αναρτήσεις και δεν έχει αμφισβητηθεί από κανένα η γνησιότητά του. Ολόκληρη η συνέντευξη βρίσκεται στον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=qUT7BFiy-wQ και προβλήθηκε σε μεγάλο ιδιωτικό κανάλι την άνοιξη του 2012.

Η Π.Α.Σ.Κ./ΔΗ.ΣΥ. έχει έμπρακτα αποδείξει ότι σέβεται και τιμά το Κ.Κ.Ε. και τη Γενική Γραμματέα του, για την ιστορία του, τους αγώνες και τη διαχρονική στήριξη στα αιτήματα των εργαζομένων. Ταυτόχρονα θεωρεί ότι είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη, στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου, να σχολιάζει και να ασκεί κριτική στη στάση των πολιτικών κομμάτων, των πολιτικών στελεχών κ.λ.π. Κανείς για μας δεν είναι υπεράνω κριτικής.

Η ανάρτηση αυτή αποτέλεσε την αφορμή της χυδαίας, γκεμπελικού τύπου, επίθεσης των συντακτών της ανακοίνωσης των Παρεμβάσεων-Κινήσεων-Συσπειρώσεων που, αποκρύπτοντας την ουσία, στοχεύουν στην πρόσκαιρη εντύπωση.

Ενημερώνουμε τους συντάκτες της ανακοίνωσης, πως αν πραγματικά αναζητούν Χρυσαυγίτες, άδικα ψάχνουν στην Π.Α.Σ.Κ./ΔΗ.ΣΥ. Ας ψάξουν καλύτερα τα ψηφοδέλτιά τους. Γιατί είναι αυτοί που, για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους, είχαν για χρόνια υποψήφιο στα ψηφοδέλτιά τους, εκπαιδευτικό που αποσπάστηκε στο γραφείο του βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής. Το γεγονός αυτό απασχόλησε μάλιστα πρόσφατα και τον ημερήσιο τύπο (http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=347728). Προφανώς και δεν πιστεύουμε ότι ο χώρος των «παρεμβάσεων» έχει οποιαδήποτε σχέση με την ανάδειξη τέτοιων στοιχείων, η λογική όμως του καιροσκοπισμού και της ψηφοθηρίας οδηγεί, δυστυχώς, σε συνδικαλιστικά ατοπήματα.

Η Παράταξη της Π.Α.Σ.Κ./ΔΗ.ΣΥ., έχει ξεκάθαρη θέση απέναντι στη Χρυσή Αυγή και δε νιώθει την ανάγκη να επιχειρηματολογήσει για να το υποστηρίξει, καθώς είναι καταγεγραμμένο στη συνείδηση του κλάδου και της κοινωνίας. Γνωστή είναι άλλωστε η στάση της στα γνωστά γεγονότα της Λευκάδας (υπόθεση νηπιαγωγού στο Νυδρί), η απόφασή της να μην συμπεριλάβει στους αποδέκτες πρότασης διαλόγου το συγκεκριμένο κόμμα, καθώς και οι δημόσιες τοποθετήσεις των στελεχών της, για τις οποίες έχουν γίνει αποδέκτες και απειλών.

Αφήνουμε τους λασπολόγους και τους συκοφάντες στην απαξία των συναδέλφων που είναι βέβαιο πως καταλαβαίνουν την απίστευτη αθλιότητα.

Από την

Π.Α.Σ.Κ./ΔΗ.ΣΥ


Κατά την προσφιλή της μέθοδο η ΠΑΣΚ και τη μέθοδο που αντιμετώπισε και εμάς από την πρώτη στιγμή που κάναμε την καταγγελία σε τούτο εδώ το φόρουμ ακολουθεί το δρόμο του εκχυδαϊσμού του συνδικαλιστικού λόγου και το κατάντημά του σε γλώσσα του λιμανιού. Φωνασκεί και βρίζει όπως έκανε σε βάρος μου χτες και κορυφαίο της στέλεχος στην ημερίδα της ΔΟΕ στα Γιάννενα και όπως είχε κάνει ο ίδιος μόλις την προηγούμενη μέρα και στο face book.

Κι αφού πρώτα βρίζουν τους άλλους μετά τους κατηγορούν και από πάνω ότι εκείνοι διαπράττουν αθλιότητες!!!

Έχουν χάσει τελείως την επαφή με την πραγματικότητα οι Πασκίτες. Ε, δεν είναι και λίγο από παράταξη ενός παντοδύναμου ΠΑΣΟΚ να έχεις πλέον εκείνο το 12 κόμμα κάτι τοις εκατό στις περσινές εκλογές. Περασμένα μεγαλεία και όταν τα θυμάσαι να βρίζεις την κακή αριστερά είτε είναι ΚΚΕ, είτε ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε και όλους μαζί τους αριστερούς.

Ταυτόχρονα το ψέμα πάει σύννεφο και οι κωλοτούμπες συναγωνίζονται τους κλόουν στο τσίρκο. Τη μια στιγμή λένε το ένα, την άλλη στριμώχνονται και λένε το άλλο, αμέσως μετά το ανατρέπουν και αυτό.

Κι ας δούμε στη συγκεκριμένη ανακοίνωση - απολογία της ΠΑΣΚ ποιες ανακρίβειες και μισές αλήθειες υπάρχουν. Και που αποδεικνύουν ως τακτική το ψέμα για τους αληθινούς λόγους που ανέβασαν το βίντεο. Αλλιώς θα είχαν τα κότσια στην ανακοίνωσή τους να παραδεχτούν πώς ακριβώς έγιναν τα πράγματα.


1. Η ανάρτηση δεν έγινε σε κάποια τυχαία σελίδα του face book αλλά σε γκρουπ που φέρει τον τίτλο ΔΟΕ Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας.

2. Το γκρουπ αυτό όμως δεν έχει την έγκριση του ΔΣ της ΔΟΕ να λειτουργεί! Δεν υπάρχει σχετική απόφαση. Και το χειρότερο είναι πως δημιουργήθηκε από τον ίδιο το Γενικό Γραμματέα της ΔΟΕ και όλως τυχαίως και στέλεχος της ΠΑΣΚ! Όταν λίγο καιρό πριν διασύρθηκε στη σελίδα αυτού του γκρουπ συναδέλφισσα που ήταν παλιά στο ΔΣ της ΔΟΕ, αποκαλύφθηκε από την καταγγελία της και η ύπαρξή του. Τότε το καλό αυτό παλικάρι της ΠΑΣΚ, και Γενικός Γραμματέας της ΔΟΕ παραδέχτηκε πως αυτός δημιούργησε το γκρουπ (οκτώ μήνες πριν!!!!!) και ξέχασε και άδεια του ΔΣ να πάρει αλλά και να το ανακοινώσει σε όλα τα μέλη του ΔΣ. Το έμαθαν μόνο οι Πασκίτες και οι Δακίτες! Εξαναγκάστηκε μετά από αυτά να υποσχεθεί ότι θα διαγράψει το γκρουπ. Μα δεν το έκανε. Συνέχισε να το λειτουργεί και να ανεβάζει εκεί διάφορες ανακοινώσεις ανάμεσα στις οποίες και το βίντεο της Χρυσής Αυγής την περασμένη Παρασκευή.

3. Όταν το καλό αυτό παλικάρι της ΠΑΣΚ ενημερώθηκε από μας για την καταγγελία μας για το βίντεο, με κοινοποίηση που κάναμε στη σελίδα του γκρουπ, χαρακτήρισε ασυναρτησίες όσα λέγαμε και κιχ δεν έβγαλε για το θέμα της Χρυσής Αυγής! Λες και δεν το διάβασε! Προσφιλής και αυτή η μέθοδος. Από τον καιρό που κάποιοι δικαιολογούνταν ότι ψήφισαν το μνημόνιο γιατί καλέ δεν είχαν χρόνο να διαβάσουν τι έλεγε αλλιώς δε θα το ψήφιζαν!!!!!!!! Τα ίδια δηλαδή που καμώνεται τώρα η ανακοίνωση της ΠΑΣΚ πως και καλά δε θα το έκαναν αν είχαν καταλάβει ότι είναι της Χρυσής Αυγής.

4. Το βίντεο δεν το ανέβασε κάποιος ΜΕΤΑΞΑΣ 2012, αλλά ο Ι. Μεταξάς που δηλώνει ότι είναι η Χρυσή Αυγή στο προφίλ του. Προσέξτε, όχι φίλος της Χρυσής Αυγής αλλά Η Χρυσή Αυγή! Ακόμη και τώρα στην ανακοίνωσή της η ΠΑΣΚ παριστάνει πως δεν το έχει καταλάβει και μας λέει τάχα για απλό φίλο της Χρυσής Αυγής.

5. Κιχ δε βγάζει η ΠΑΣΚ και για τον τίτλο του βίντεο που ανέβασε ο Γενικός Γραμματέας της ΔΟΕ. Και που ήταν: Τα αμερικάνικα κολέγια των ΚΚέδων! Αντίθετα παριστάνει ότι σέβεται και τιμά την Παπαρήγα! Πολύ ωραία ξέρουν αυτοί μα εκδηλώνουν το σεβασμό και την εκτίμηση...

6. Κιχ δε βγάζει η ΠΑΣΚ και για το like που πήγε και πάτησε στο βίντεο και ο Πρόεδρος της ΔΟΕ και επίσης στέλεχος της ΠΑΣΚ. Ο οποίος επίσης δεν είδε λέει ότι είναι βίντεο της Χρυσής Αυγής! Μόνο που μετά τη δική μας καταγγελία στο face book παρίστανε ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι είναι της Χρυσής Αυγής. Πήγε να μας βγάλει τρελούς ακόμη και με τα ακλόνητα ντοκουμέντα που του παρουσιάσαμε. Και βέβαια δεν παρέλειψε να μας στολίσει και με συκοφαντικούς και εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι απλά ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει από συνδικαλιστές στα 35 χρόνια που συνδικαλίζομαι, εγώ γενικά σιχαίνομαι τους ανθρώπους που λένε ψέματα και δεν έχουν τη λεβεντιά να παραδεχθούν το λάθος τους, αλλά και επικίνδυνοι! Γιατί αδίστακτα εκθέτουν τη Διδασκαλική Ομοσπονδία προκειμένου να προωθήσουν τα παραταξιακά τους συμφέροντα. Και που επιβάλλουν στην παρούσα φάση ασύστολη λασπολογία κατά της Αριστεράς. Αλλά και για το θράσος τους μετά την αποκάλυψη των πολλαπλών παραβιάσεων του καταστατικού και των αρχών της ΔΟΕ, να απαντάνε με ύβρεις και συκοφαντίες!

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΠΑΣΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - φυσικά γεμάτη ανακρίβειες και μισές αλήθειες!  Empty Απ: ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΠΑΣΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - φυσικά γεμάτη ανακρίβειες και μισές αλήθειες!

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Σαβ Απρ 06, 2013 5:53 am

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚ:


Ασφαλώς και αν ήταν γνωστό το γεγονός αυτό, δεν υπήρχε περίπτωση να αντληθεί από εκεί η σχετική ανάρτηση (όπως δημόσια δήλωσε το μέλος μας που το «ανέβασε») καθώς η θέση μας απέναντι στα φασιστικά στοιχεία και τον φασισμό είναι όχι απλά αρνητική, αλλά ξεκάθαρα πολεμική.

ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΠΑΣΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - φυσικά γεμάτη ανακρίβειες και μισές αλήθειες!  %25CE%25A0%25CE%2595%25CE%25A4%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%259A%25CE%2597%25CE%25A3%25202

Πόσο πιο γνωστό να ήταν όταν στην ίδια την ανάρτηση που έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΔΟΕ στο face book φαινόταν και το "Χρυσή Αυγή";

Δε χρειαζόταν να πάει κάποιος στο you tube και να δει ποιος ανέβασε το βίντεο. Οι Χρυσαυγίτες είχαν φροντίσει (και καλά έκαναν) να φαίνεται το όνομα της οργάνωσής τους και σε όποια αναδημοσίευση γίνει στο face book. Πού να το φανταστούν ότι θα βρουν τους πανέξυπνους συνδικαλιστές της ΔΟΕ να τους κάνουν την τζάμπα διαφήμιση!

Και καλά ο Γενικός Γραμματέας, δεν το είδε. Ο Πρόεδρος της ΔΟΕ που πήγε και πάτησε like ούτε αυτός το είδε;

Ακόμα και όταν του το υποδείξαμε; Ακόμη και τότε μας ρώταγε από πού προκύπτει ότι το βίντεο είναι της Χρυσής Αυγής!


___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΠΑΣΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - φυσικά γεμάτη ανακρίβειες και μισές αλήθειες!  Empty Απ: ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΠΑΣΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - φυσικά γεμάτη ανακρίβειες και μισές αλήθειες!

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Σαβ Απρ 06, 2013 7:26 am


Ιδού και η συνέντευξη της Αλέκας Παπαρήγα, το επίσημο βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη. Από αυτό πήρε η Χρυσή Αυγή ένα απόσπασμα που ο δημοσιογράφος ρωτάει τη ΓΓ του ΚΚΕ αν η κόρη της σπούδασε σε αμερικάνικο κολέγιο (κάπου στο 34ο λεπτό). Και χωρίς καν να περιλαμβάνει το απόσπασμα την πλήρη απάντηση της Παπαρήγα. Κοτσάρησαν και τον τίτλο: Τα αμερικάνικα κολέγια των ΚΚέδων" και η σπέκουλα πήρε τις στράτες του διαδικτύου.

Αν τόσο πια καίγονταν οι Πασκίτες να ενημερώσουν τα πλήθη πού σπούδασε η κόρη της Παπαρήγα, ας ανέβαζαν ολόκληρο το βίντεο. Και ο καθένας που θα το δει ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ποιος ο λόγος να ακολουθηθεί η μέθοδος της μισής αλήθειας;

Βλέπουμε όμως ότι η ίδια μέθοδος κυριάρχησε και στη σύνταξη της ανακοίνωσης - απάντησης της ΠΑΣΚ. Πάλι μισές αλήθειες. Μέθοδος προσφιλής όταν όχι απλά λες ψέματα αλλά τα λες και σκόπιμα, προσπαθώντας με τις μισές αλήθειες να πείσεις ότι δεν ψεύδεσαι!

Ας δούμε λοιπόν ολόκληρο το βίντεο. Και ολόκληρη και την απάντηση της Παπαρήγα για το επίμαχο ζήτημα. Κι ας αναρωτηθούμε. Πού είναι το πρόβλημα; Και από πού προκύπτει το ειρωνικό σχόλιο του Γραμματέα της ΔΟΕ για συνέπεια λόγων και έργων;

Ειδικά αξίζει κανείς να δει τι λέει στο τέλος της συνέντευξης ο δημοσιογράφος. Ευχαριστεί την Παπαρήγα που όπως πάντα (λέει) του απάντησε σε όλα και χωρίς να έχει ζητήσει να δει από πριν τις ερωτήσεις!

Τι καταλαβαίνουμε απ' αυτό; Πως η Παπαρήγα είναι καθαρός ουρανός και αστραπές δε φοβάται. Όπως δυστυχώς δεν είναι πολλοί άλλοι πολιτικοί μας.

Αυτό που με εντυπωσίασε μάλιστα ήταν τα στοιχεία που αναφέρει στην αρχή του βίντεο σχετικά με το μισθό της. Ζει αποκλειστικά από τη σύνταξή της και ένα μικρό ποσό που είναι επίδομα χηρείας. Η βουλευτική αποζημίωση πάει όλη στο κόμμα.

Τη ρωτάει επίσης ο δημοσιογράφος για τις δουλειές στο σπίτι και εκεί πάλι με παραξένεψε η απάντηση. Μαγειρεύει και καθαρίζει μόνη της, χωρίς καμία βοήθεια.

Αλήθεια, πόσοι άλλοι πολιτικοί μας ζούνε έτσι;

Εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Ο πολιτικός να ζει το ίδιο φτωχά που ζει και ο μέσος πολίτης. Και γενικά να ζει όπως ο μέσος πολίτης. Μόνο έτσι νιώθει στο πετσί του τι τραβάει ο λαός και ανάλογα δίνει τη μάχη του στη βουλή.

Όσο για το αμερικάνικο κολέγιο. Αν δεν είχε στείλει την κόρη της, θα με ενοχλούσε περισσότερο. Αντίθετα μου αρέσει που την έστειλε αλλά συνέχισε μέσα από το κόμμα της να υποστηρίζει την κατάργηση των κολεγίων. Δεν έγιναν δηλαδή αιτία οι σπουδές της κόρης να αλλάξει πολιτική η μάνα. Αυτό εγώ θεωρώ συνέπεια στους πολιτικούς. Κι όχι να αλλάζουν την πολιτική τους για χάρη των παιδιών τους...

Περιμένω εγώ να καταλάβει τι λέω η ΠΑΣΚ; Σαφώς και όχι. Εδώ οι άνθρωποι βλέπουν να γράφει μπροστά τους Χρυσή Αυγή και σε ρωτάνε από πού προκύπτει ότι το βίντεο είναι της Χρυσής Αυγής...

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης