Ήπειρος: Προκήρυξη για θέση Συντονιστή Δράσεων Πρόληψης της Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης

Πήγαινε κάτω

Ήπειρος: Προκήρυξη για θέση Συντονιστή Δράσεων Πρόληψης της Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης  Empty Ήπειρος: Προκήρυξη για θέση Συντονιστή Δράσεων Πρόληψης της Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τρι Απρ 09, 2013 6:11 pm

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

Την πλήρωση της θέσης του Συντονιστή Δράσεων Πρόληψης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου, σύμφωνα με την αριθμ. 159704/Γ7/17-12-2012 απόφαση του Υφυπουργού Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.

Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να καταθέσουν σχετική αίτηση με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας απευθείας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 ή ταχυδρομικά με καταληκτική ημερομηνία αποστολής την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013 (Ανεξαρτησίας 146, 45444 Ιωάννινα).

Δικαίωμα υποβολής έχουν όλοι οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί, όλων των κλάδων, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπηρετούν στην Περιφέρεια Ηπείρου με οργανική θέση ή με απόσπαση.

Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι κατέχουν θέση στελέχους με θητεία, όσοι βρίσκονται σε εκπαιδευτική άδεια και όσοι συνταξιοδοτούνται αυτοδίκαια ή εκκρεμούν εις βάρος τους πειθαρχικές υποθέσεις.


Ο Συντονιστής αναλαμβάνει καθήκοντα με τον ορισμό τοποθέτησής του και παραμένει στην θέση του μέχρι τον ορισμό του επόμενου συντονιστή.

Οι ενδιαφερόμενοι, εκτός της αίτησης, οφείλουν να προσκομίσουν Βιογραφικό Σημείωμα το οποίο συνιστά ως προς τα δηλούμενα στοιχεία Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/ 1986.

Θα συνεκτιμηθούν τα εξής:

Μεταπτυχιακός ή Διδακτορικός τίτλος, κατά προτεραιότητα στις Επιστήμες της Αγωγής

Χρήση Τ.Π.Ε. επιπέδου ΙΙ

Εφαρμογή στατιστικής ανάλυσης δεδομένων (SPSS)

Διοικητική εμπειρία

Γνώση ξένης Γλώσσας

Όσοι υποψήφιοι πληρούν τις προϋποθέσεις σε συνδυασμό με τα συνεκτιμώμενα προσόντα θα κληθούν σε συνέντευξη από την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της συνέντευξης, η Περιφερειακή Διευθύντρια θα προβεί στον ορισμό του Συντονιστή Δράσεων για την Πρόληψη της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού.

Ο Συντονιστής Δράσεων θα συνεργάζεται με τους Δ/ντες Εκπ/σης και τους Σχολικούς Συμβούλους, καθώς και με τους Δ/ντες των σχολικών μονάδων, προκειμένου να υλοποιούνται οι δράσεις πρόληψης. Επιπρόσθετα, ο Συντονιστής θα αναπτύσσει Δίκτυο συνεργαζόμενων φορέων στην Περιφέρεια Ηπείρου, επιδιώκοντας τη συμμετοχή θεσμικών, κοινωνικών και τοπικών φορέων και οργανισμών που ειδικεύονται σε θέματα πρόληψης της βίας, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης νέων, δικαιωμάτων του παιδιού, κοινοτικής διαμεσολάβησης και κοινωνικής ένταξης.

Παρακαλούμε οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Π.Ε. & Δ.Ε. να ενημερώσουν αυθημερόν τους Εκπαιδευτικούς των Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητάς τους.

Η Περιφερειακή Διευθύντρια

Θεοδώρα Χουλιάρα

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ

http://dipe.thesp.sch.gr/dipe_last/index.php?option=com_content&view=article&id=1686

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης