ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ με τίτλο: «ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ» (Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Ρόδος)

Πήγαινε κάτω

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ με τίτλο: «ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ» (Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Ρόδος) Empty ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ με τίτλο: «ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ» (Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Ρόδος)

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τετ Απρ 10, 2013 9:33 am

ΠANEΠIΣTHMIO AIΓAIOY
ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Π.Μ.Σ. «ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013-2014


Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνει την οργάνωση και λειτουργία, για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ) με τίτλο: «ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ», το οποίο οδηγεί σε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης.

Η επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών θα γίνει κατόπιν εισαγωγικών εξετάσεων στα γνωστικά αντικείμενα:

α. Πληροφορική, β. Παιδαγωγικά, γ. Ξένη γλώσσα (αν δεν υπάρχει πιστοποιημένη γνώση) και
δ. Συνέντευξη-Αξιολόγηση αίτησης.

Στη γραπτή δοκιμασία καλούνται οι υποψήφιοι κατόπιν υποβολής της αίτησης ηλεκτρονικά (στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ ( http://www.pre.aegean.gr/pms-nt/ ) και σε πρωτότυπη έντυπη μορφή υπογεγραμμένη που αποστέλλεται στη ταχυδρομική διεύθυνση της Γραμματεία του ΠΜΣ συνοδευόμενη από επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής του/της ταυτότητας, επικυρωμένο τίτλο σπουδών και επικυρωμένο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 μέχρι την Τρίτη 30 Απριλίου 2013 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Οι εξετάσεις και η συνέντευξη - αξιολόγηση αίτησης θα διενεργηθούν στη Ρόδο, τη Δευτέρα 27, Τρίτη 28, Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013. Το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων, οδηγίες καθώς και ο τελικός κατάλογος των υποψηφίων που θα εξεταστούν στη Ξένη Γλώσσα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2013.

Η πλήρης προκήρυξη του ΠΜΣ βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ.:

http://www.pre.aegean.gr/pms-nt/

μαζί με την ύλη των εξετάσεων για κάθε γνωστικό αντικείμενο και επιπλέον πληροφορίες για την υποβολή αίτησης συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στο 22410 - 99275 από 12:00 έως 14:00 καθημερινά (fax: 22410-99275, e-mail: rhodes_pms_nt@aegean.gr ).

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Π.Μ.Σ.

ΒΡΑΤΣΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Αναπληρωτής Καθηγητής

____________________________________________

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ:

http://dipe.thesp.sch.gr/dipe_last/index.php?option=com_content&view=article&id=1691

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5297
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης