ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/4 ΠΑΝΘΕΟΝ 8.30μμ

Πήγαινε κάτω

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/4  ΠΑΝΘΕΟΝ  8.30μμ Empty ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/4 ΠΑΝΘΕΟΝ 8.30μμ

Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ Την / Το Πεμ Απρ 18, 2013 11:15 am

ΚΑΛΕΣΜΑ σε ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ με θέμα:

Πολιτικές εξελίξεις
και η ανάγκη συγκρότησης Πρωτοβουλίας
για μια Αριστερή Αντιϊμπεριαλιστική Συνεργασία

Μετά από τρία χρόνια όξυνσης της επίθεσης στην εργατική τάξη και σε όλους τους εργαζόμενους, μέσω των μνημονίων, η ζωή και το μέλλον του λαού μας γίνεται πιο ζοφερό. Ο λαός μας ζει «στο πετσί του» τις καθημερινές απολύσεις την εκ περιτροπής εργασία, τις διαθεσιμότητες, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, τα συνεχή λουκέτα, τη φορομπηξία και τα χαράτσια. Μια συνεχής διαδικασία φτωχοποίησης και κατάργησης δικαιωμάτων με προορισμό τον … μεσαίωνα, πλάι στη διάλυση της περίθαλψης και της υγείας, της ασφάλισης και της παιδείας. Την ίδια στιγμή βρίσκεται στα σκαριά ένα ολόκληρο σκηνικό ξεπουλήματος της χώρας και της δημόσιας περιουσίας στο ξένο και ντόπιο κεφάλαίο.

Προβάλουμε και επιμένουμε στις κατευθύνσεις: της μαζικής λαϊκής ενεργοποίησης, της αντίστασης στην άγρια και πολυμέτωπη επίθεση που δέχεται ο λαός, στην ανάδειξη της αναγκαιότητας και της δυνατότητας της σύγκρουσης του λαού, με την πολιτική του εκμεταλλευτικού αυτού συστήματος και του ιμπεριαλισμού. Κατευθύνσεις που θα ανοίξουν το δρόμο στην προοπτική, στη μοναδική διέξοδο για το λαό, στην ανατροπή δηλαδή, του ίδιου του συστήματος της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και του ντόπιου καπιταλισμού και της πολιτικής τους εξουσίας. 

Να βρεθούμε δίπλα στους αγώνες των εργαζόμενων, σε όλους τους χώρους δουλειάς, σε Δήμους, σχολεία, νοσοκομεία κλπ., ενάντια στις απολύσεις, στην εργοδοτική τρομοκρατία, στους μισθούς πείνας και στα εξαντλητικά ωράρια.
Να σταθούμε αλληλέγγυοι στους άνεργους, με στόχο να ενταχθούν στον αγώνα για τη διεκδίκηση του δικαιώματος τους στη δουλειά και στα επιδόματα ανεργίας.
Να συναντηθούμε με μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα για τα σχολεία και τους εργαζόμενους σε αυτά. 
Να αγωνιστούμε για το δικαίωμα του λαού στη δωρεάν περίθαλψη.
Να υπερασπιστούμε το περιβάλλον και τους ελεύθερους χώρους
Να υπερασπιστούμε τα στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα του λαού, ενάντια στην αχαλίνωτη τρομοκρατική καταστολή και τις φασιστικές συμμορίες.
Να καταγγείλουμε το ρατσισμό και την ξενοφοβία
Να κινητοποιηθούμε για τα ζητήματα της φοροεπιδρομής και των χαρατσιών, είτε προέρχονται από το κράτος είτε από τους Δήμους.
Να αναδεικνύουμε τα γενικότερα πολιτικά ζητήματα, όπως οι στρατιωτικές επεμβάσεις και οι αγώνες των λαών της Ευρώπης και όλου του κόσμου.

Με αποφασιστικότητα και τόλμη, να δημιουργήσουμε ένα ζωντανό, εργαλείο δράσης στη περιοχή μας, με αριστερά, αντί-ιμπεριαλιστικά, αντί-διαχειριστικά χαρακτηριστικά, που θα συμβάλει ουσιαστικά και στη συνολικότερη προσπάθεια συγκρότησης ενός Μμετώπου αντίστασης και πάλης, που έχει ανάγκη σήμερα ο λαός. 

Παρασκευή 19 Απρίλη 2013, 8.30 μ.μ. «ΠΑΝΘΕΟΝ»

ΗΛΕΚΤΡΑ

Αριθμός μηνυμάτων : 76
Εγγραφή : 19/09/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης