ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Πήγαινε κάτω

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Empty ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τρι Ιουν 11, 2013 10:14 am

Έγινε απόψε, Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013, ώρα 19.30, στο 1ο Δημοτικό Ηγουμενίτσας, η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Θεσπρωτίας. Θέμα η συγκρότηση του ΔΣ.

Με αγαστή σύμπνοια όλα τα εκλεγέντα μέλη συμφώνησαν για διαπαραταξιακό προεδρείο και ανάλογα με τις ψήφους που έλαβε η κάθε παράταξη. Αφού δηλώθηκαν οι προτιμήσεις της κάθε παράταξης για το προεδρείο, για αξίωμα και συγκεκριμένο μέλος, ακολούθησε μυστική ψηφοφορία και εξελέγησαν ομόφωνα οι εξής συνάδελφοι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημήτρης Χριστοφίδης (ΕΣΑΚ)
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χρήστου Ελένη (ΕΣΑΚ)
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Τσόδουλος Κυριάκος (ΔΑΚΕ)
ΤΑΜΙΑΣ: Ζάρρος Γρηγόρης (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ)
ΜΕΛΟΣ: Δημητρίου Βασίλης (ΕΣΑΚ)
ΜΕΛΟΣ: Ζάγκας Βαγγέλης (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ)
ΜΕΛΟΣ: Ζούμπος Γεώργιος (ΔΑΚΕ)

Στη συνέχεια ο συνάδελφος Ζούμπος, όπως είχε προαναγγείλει, υπέβαλε την παραίτησή του από το ΔΣ την οποία και αιτιολόγησε ανάλογα. Το ΔΣ έκανε ομόφωνα δεκτή την παραίτηση και κάλεσε να αναλάβει καθήκοντα ο πρώτος αναπληρωματικός από το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ, συνάδελφος Κάτσης Ηλίας.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος ενημέρωσε ότι η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, ώρα 19.30, στο 1ο Δημοτικό Ηγουμενίτσας, κατά την οποία θα γίνει και η προβλεπόμενη από το καταστατικό παράδοση του αρχείου και του ταμείου του συλλόγου από το απερχόμενο ΔΣ.

Το ΔΣ επίσης ζήτησε να να εκδοθεί ψήφισμα για τις εκατοντάδες απολύσεις στην ΕΡΤ, και σύμφωνα με σχετική είδηση της σημερινής μέρας.

Επίσης ο πρόεδρος έθεσε ζήτημα για την παραβίαση της λήξης του σχολικού έτους καθώς πολλοί συνάδελφοι που βρίσκονται με απόσπαση ή θα πάρουν μετάθεση, θα πρέπει να κάνουν ανάληψη υπηρεσίας στις 25 Ιουνίου. Για το θέμα αυτό ο κ. Χριστοφίδης έχει αποστείλει ερώτημα και προς την Ομοσπονδία.

Το φόρουμ ΧΑΡΙΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και εγώ προσωπικά εύχομαι σε όλα τα μέλη του νέου ΔΣ καλή, δημιουργική και κυρίως αγωνιστική θητεία στο πόστο που τους εμπιστεύτηκε η βάση του Συλλόγου. Και πάντα έτσι, με σύμπνοια, να αντιμετωπίζουν όλα τα ζητήματα που θα προκύψουν και που προβλέπονται και πολλά και δύσκολα.


___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης