Σοκ! Εφάπαξ μόλις…5.300 ευρώ στο Δημόσιο από 1-1-2014 !!!

Πήγαινε κάτω

Σοκ! Εφάπαξ μόλις…5.300 ευρώ στο Δημόσιο από 1-1-2014 !!! Empty Σοκ! Εφάπαξ μόλις…5.300 ευρώ στο Δημόσιο από 1-1-2014 !!!

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Παρ Ιουν 14, 2013 3:31 pm

Σοκ! Εφάπαξ μόλις…5.300 ευρώ στο Δημόσιο από 1-1-2014 !!!

Αναρτήθηκε στις 15 Ιουνίου 2013

Τελεσίγραφο από Τρόικα για εφάπαξ και επικουρικές.

Δραστική περικοπή στα εφάπαξ του Δημοσίου (και όσων άλλων Ταμείων Πρόνοιας επιχορηγούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό) έρχεται από την 1/1/2014 ενώ επισπεύδεται κατά 1 εξάμηνο (δηλ από τον Ιούνιο – Ιούλιο του ’14 και όχι από την 1/1/2015) η περικοπή των επικουρικών συντάξεων που θα υπολογίζονται με βάση τις ετήσιες εισφορές των «εν ενεργεία».

Τη διπλή ανατροπή προμηνύει το τελεσίγραφο που παρέδωσε τεχνικό κλιμάκιο της τρόϊκας στη Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων του υπουργείου Εργασίας σε συνάντηση η οποία έγινε στο πλαίσιο της παρακολούθησης της πορείας των οικονομικών των Ταμείων (και δεν ανακοινώθηκε). Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της τρόϊκας:

- Ανακοίνωσαν ότι στις 31/12/2013 «τελειώνουν» τα χρήματα για τη στήριξη του Ταμείου Πρόνοιας και του κλάδου προνοίας του ΤΑΥΤΕΚΩ και όσα εφάπαξ δεν θα έχουν πληρωθεί έως τότε από την επιχορήγηση του Δημοσίου, στο πλαίσιο των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων, καθώς και τα νέα εφάπαξ «θα υπολογίζονται με βάση τα έσοδα από τις ετήσιες εισφορές». Με δεδομένο ότι το επόμενο έτος θα παραμένουν απλήρωτα 35.000 εφάπαξ και το Ταμείο Πρόνοιας θα πρέπει να καταβάλλει άλλα 20.000 εφάπαξ σε όσους θα συνταξιοδοτηθούν μέσα στο 2014, το εφάπαξ με βάση τα υπολογιζόμενα έσοδα των 320 εκατ ευρώ από εισφορές θα πέσουν, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Ταμείου, στο συμβολικό ποσό των…5.300 ευρώ από τις 30.000 – 40.000 όπου έχουν φτάσει μετά τις αλεπάλληλες μειώσεις, έως 38,20o/o.

- Ζήτησαν να μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις νωρίτερα και, κατ΄ αντιστοιχία, με βάση τις καταβαλλόμενες εισφορές των εν ενεργεία, «εφόσον δεν μπορούν να δημιουργηθούν ατομικές μερίδες για το σύνολο του εργασιακού βίου όλων των ασφαλισμένων». Οι μειώσεις (περί το 20o/o – 30o/o, σύμφωνα με εκτιμήσεις) δεν θα αφορούν μόνο τους νέους συνταξιοδοτούμενους, αλλά, και τους ήδη συνταξιούχους καθώς τα ποσά των επικουρικών θα πρέπει να επανυπολογιστούν με γνώμονα το «συντελεστή βιωσιμότητας» του κάθε Ταμείου – ΝΠΔΔ.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ - http://pekp.gr/?p=45216

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σοκ! Εφάπαξ μόλις…5.300 ευρώ στο Δημόσιο από 1-1-2014 !!! Empty Απ: Σοκ! Εφάπαξ μόλις…5.300 ευρώ στο Δημόσιο από 1-1-2014 !!!

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Παρ Ιουν 14, 2013 4:00 pm

Κάτι τέτοιες ειδήσεις, ακόμη και αν ανταποκρίνονται στην αλήθεια που παρακάτω μας περιμένει, δεν μπορεί παρά να μας θυμίζουν το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ της Ναόμι Κλάιν. Γιατί στηρίζονται στη δημιουργία πανικού και σοκ και μάλιστα απροκάλυπτα. Δείτε τη λέξη την αρχική. Δεν αποσκοπούν λοιπόν απλά στην ενημέρωση αλλά και για να σοκάρουν. Χωρίς μάλιστα να αφήνουν παραθυράκι ανοιχτό ή να δείχνουν κάποια διέξοδο στον έρμο που θα τις διαβάσει και θα απελπιστεί.

Τέτοιες ειδήσεις συνεπικουρούν το έργο της τρόικας σε βάρος μας.

Ακόμη και αν όσοι τις γράφουν λειτουργούν από αφέλεια. Που δεν το πιστεύω... Αλλιώς η αφελής θα ήμουν εγώ.

Αντίθετα θυμάμαι τέτοιες ώρες την Κατερίνα Γώγου, που έγκαιρα προειδοποίησε ότι το μυαλό μας είναι ο στόχος.

Και το μυαλό μας είναι και το κλειδί. Ας το προστατέψουμε. Είναι το μόνο που μας έμεινε. Ας μην το χάσουμε και αυτό στην Οδύσσεια που μας έλαχε. Και συν Αθηνά και χείρα κίνει... Να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας αλλά με νου και γνώση.

Όχι άλλες ντουφεκιές στον αέρα και όχι τρύπες στο νερό.

Χρειάζεται σχέδιο, χρειάζεται στρατηγική, και στρατηγοί και στρατιώτες. Γιατί αυτό που ζούμε είναι πόλεμος. Κι όποιος μείνει σε ώρα πολέμου με τα χέρια σταυρωμένα, είναι καταδικασμένος να χάσει.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή πάρεξ να πολεμήσουμε.

Εμείς. Οι ίδιοι. Γιατί εμείς απειλούμαστε και τη δική μας ζωή έχουν σακατέψει.

Από μηχανής θεός δε θα έρθει. Και οι σωτήρες πάει καιρός που εξαφανίστηκαν...

Ξεκίνα τον πόλεμο αφήνοντας στην άκρη τέτοιες ειδήσεις που σκόπιμα αποκρύπτουν ότι την ώρα που εσένα σε κάνουν κάθε μέρα και πιο φτωχό, κάποιοι άλλοι διαρκώς γίνονται πιο πλούσιοι.

Πάρε παράδειγμα όσα έγιναν με την ΕΡΤ. Κατάργηση ενός δημόσιου οργανισμού που ήταν κερδοφόρος. Για χάρη των ιδιωτικών καναλιών που από τη στιγμή της δημιουργίας τους και ως τώρα χρησιμοποιούν τζάμπα τις συχνότητες δίχως να έχουν καταβάλει ούτε ένα ευρώ. Τα ιδιωτικά κανάλια που μας ταΐζουν λύματα και σκύβαλα. Και θησαυρίζουν από τις διαφημίσεις και που στην πραγματικότητα πληρώνονται από τη δική μας τσέπη.

Έτσι και υπολογίστηκε από τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ σε χτεσινό τους ρεπορτάζ ότι για μεν την ΕΡΤ κάθε νοικοκυριό χρεώνεται 50 ευρώ το χρόνο ενώ για τα ιδιωτικά κανάλια χρεωνόμαστε 50 ευρώ το μήνα!

Δες επίσης το βάθος του προβλήματος με τα ταμεία. Πώς χάθηκαν τα λεφτά τους και γιατί τώρα εσύ κινδυνεύεις να πάρεις μόνο 5.300. Και θα προσθέσω πως η άποψή μου είναι ότι πιθανόν ούτε και αυτά θα προκάμουμε να τα πάρουμε. Το εφάπαξ το πάνε για κατάργηση. Όπως κατάργησαν ήδη το 13ο και 14ο μισθό.

Τα ταμεία μας είχαν χρήματα. Πολλά χρήματα. Δικά μας χρήματα αφού από την τσέπη μας πληρώναμε τις κρατήσεις για τα ταμεία. Και όμως με τα δικά μας χρήματα οι πολιτικοί έπαιξαν στο χρηματιστήριο. Με ποιο δικαίωμα; Και δεν πρέπει το λιγότερο λιγότερο να τους γίνει κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων για τη ζημιά σε βάρος μας;

Αργότερα ήρθε το γνωστό κούρεμα. Και πάλι την πλήρωσαν τα ταμεία μας.

Ήρθαν ακόμη οι μειώσεις προσωπικού και οι μειώσεις μισθών με αποτέλεσμα να μειωθούν τα έσοδα των ταμείων.

Να γιατί εσύ θα μείνεις χωρίς εφάπαξ.

Γιατί ποτέ δεν κάθισες να ασχοληθείς με το ζήτημα. Γινόταν τόσα πολλά κι εσύ χαμπάρι.

Τουλάχιστον ξύπνα τώρα. Δες την αλήθεια κατάματα και πάρε αποφάσεις. Θα μείνεις ακόμη αδρανής και σοκαρισμένος μέχρι να σε λιώσουν τελείως;

Πες τουλάχιστον ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΟΚ. Βρες την ψυχραιμία σου. Ο πανικός είναι ο χειρότερος εχθρός στις δύσκολες ώρες. Και καταδίκασε αυτούς που παίζουν και αυτό το παιγνίδι σε βάρος σου. Προσπαθώντας να σε διαλύσουν ψυχολογικά.

Τους αργυρώνητους δημοσιογράφους και τους πληρωμένους κοντυλοφόρους των αφεντικών.

Δεν είναι τυχαίο που έκλεισαν την ΕΡΤ. Κι ας ήταν αυτή που ήταν η ΕΡΤ. Ήταν όμως δημόσιος οργανισμός. Και δεν μπορούσαν να παίξουν το παιγνίδι με τους τελείως αδιάντροπους όρους που παίζουν τα ιδιωτικά μίντια. Η δημοσιογραφία είναι σήμερα ένα μεγάλο όπλο του συστήματος σε βάρος μας. Και θέλει να την ελέγχει απόλυτα. Για να ελέγξει και το μυαλό μας.

Το μυαλό σου είναι ο στόχος. Μην το ξεχνάς!!!!!!!

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σοκ! Εφάπαξ μόλις…5.300 ευρώ στο Δημόσιο από 1-1-2014 !!! Empty Απ: Σοκ! Εφάπαξ μόλις…5.300 ευρώ στο Δημόσιο από 1-1-2014 !!!

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Παρ Ιουν 14, 2013 4:09 pm

δες τι έγραφαν οι εφημερίδες από το 2009 αλλά εσύ κοιμόσουν:

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=113352


Για την υπόθεση των ομολόγων

Οι βουλευτές σημειώνουν ότι η υπόθεση της έκδοσης από το υπουργείο Οικονομίας της κυβέρνησης της ΝΔ ειδικών ομολόγων υψηλοτάτου κινδύνου με τελικό αποδέκτη ασφαλιστικά ταμεία, προκάλεσε δικαιολογημένη ανασφάλεια, ανησυχία και αγανάκτηση στους Έλληνες πολίτες και "κατεγράφη ως ένα οργανωμένο σχέδιο, ως ένα σκάνδαλο μεγάλων διαστάσεων, με στόχο τη λεηλασία της περιουσίας των ταμείων".

Όπως αναφέρεται στην πρώτη πρόταση, η έκδοση των σχετικών ομολόγων από το υπουργείο Οικονομίας της κυβέρνησης της ΝΔ και η αγορά τους από τα Ασφαλιστικά Ταμεία έγινε με παραβίαση των αρχών της νομιμότητας και διαφάνειας και μέχρι να καταλήξουν στα Ασφαλιστικά Ταμεία ακολούθησαν "ειδικές διαδρομές" με στόχο την καταβολή υψηλών και παράνομων προμηθειών (μαύρο χρήμα) σε υψηλά ιστάμενα στελέχη χρηματιστηριακών επιχειρήσεων.

Στην εξέλιξη της όλης υπόθεσης εμπλέκονταν και εποπτικές αρχές και αναδεικνύονται τεράστιες ευθύνες τους. Κεντρικοί πρωταγωνιστές του εγκλήματος, αναφέρεται στην πρόταση, φέρονται να είναι ξένη εταιρία με προνομιακές σχέσεις με την τότε κυβέρνηση, αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη χρηματιστηριακών εταιρειών -η λεγόμενη παρέα του Λονδίνου- που επίσης έχουν στενή σχέση με τη Νέα Δημοκρατία.

Οι προτείνοντες βουλευτές σημειώνουν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ προσπάθησε εξ αρχής να μεταθέσει τις ευθύνες της σε "ανίδεες διοικήσεις ταμείων" ή σε "άπληστες χρηματιστηριακές εταιρίες" με σκοπό της συγκάλυψη της υπόθεσης, με αποκορύφωμα την περιφρόνηση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας με τη μη κατάθεση στη Βουλή των πλήρων συμβάσεων όλων των ομολόγων, αλλά και των σχετικών εγγράφων.

Επίσης, προστίθεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ επιχείρησε να συγκαλύψει με νόμο τη ζημιά που είχαν υποστεί ορισμένα ταμεία μεταθέτοντας τη ζημία στους φορολογούμενους, αντί να αναζητηθούν και αποδοθούν πολιτικές, διοικητικές και ποινικές ευθύνες.

Κατά την πρόταση, στο ίδιο σχέδιο εντάσσεται και η συμπεριφορά οργανισμών και επιχειρήσεων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, όπως το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και η Αγροτική Τράπεζα που επένδυσαν και σε δομημένα ομόλογα υψηλού κινδύνου, τα οποία εκδόθηκαν ειδικά γι' αυτούς που απέδωσαν τεράστιες προμήθειες σε τρίτους.

Συμπληρώνεται ότι δεν υπήρξε άμεση και αποτελεσματική δικαστική διερεύνηση, ούτε αξιοποιήθηκαν σχετικά πορίσματα που είχαν εκδοθεί και διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη από τον τότε πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες Γιώργο Ζορμπά, γεγονός που γεννά υπόνοιες για τυχόν ανοίκειες κυβερνητικές παρεμβάσεις. Κατόπιν αυτού, η πρόταση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ θέτει δεκατέσσερα ζητήματα προς διερεύνηση:

1.Τις πολιτικές ευθύνες των κυβερνητικών παραγόντων της περιόδου 2004-2007 που σχεδίασαν, υλοποίησαν ή ανέχτηκαν το σκάνδαλο των ομολόγων.

2.Γιατί η Κυβέρνηση της ΝΔ προώθησε στα Ασφαλιστικά Ταμεία ομόλογα υψηλού κινδύνου και εγκατέλειψε την πολιτική των σταθερών και εγγυημένων αποδόσεων;

3.Γιατί η έκδοση των "αμαρτωλών" ομολόγων έγινε με αδιαφανείς διαδικασίες;

4.Γιατί, με ποιους και πώς έγινε η διακίνηση των δομημένων ομολόγων πριν ακόμη αυτά εκδοθούν;

5.Πόσα από τα συγκεκριμένα ομόλογα απορροφήθηκαν από τα Ασφαλιστικά Ταμεία και πόσα από άλλους φορείς και ποιους;

6.Γιατί η Κυβέρνηση της ΝΔ δεν δημοσιοποίησε τους ακριβείς όρους έκδοσης όλων των σχετικών συμβάσεων που αφορούν δομημένα ομόλογα;

7.Γιατί αδρανοποιήθηκε ο νομίμως προβλεπόμενος έλεγχος από την Τράπεζα της Ελλάδος;

8.Πώς και γιατί την 6.7.2005 οι διοικήσεις οκτώ ( 8 ) Ασφαλιστικών Ταμείων και την επομένη (7.7.2005) ακόμη πέντε (5) Διοικήσεις αποφάσισαν ταυτοχρόνως να "σπάσουν" ομόλογα σταθερής απόδοσης και να επενδύσουν σε δομημένα ομόλογα υψηλού ρίσκου;

9.Ποια Ασφαλιστικά Ταμεία αγόρασαν, από τις αρχές του 2005 μέχρι σήμερα, σύνθετα δομημένα ομόλογα, σε ποια τιμή, σε ποιες ημερομηνίες, μέσα από ποιες διαδικασίες και ποιο είναι το ποσόν των προμηθειών που έχουν καταβληθεί, από κάθε Ταμείο για κάθε συναλλαγή χωριστά; Ποια Ασφαλιστικά Ταμεία εκποίησαν, την ίδια περίοδο, ομόλογα σταθερής απόδοσης;

10.Ποιες χρηματιστηριακές εταιρείες, τράπεζες ή επενδυτικοί οργανισμοί του εσωτερικού ή του εξωτερικού, συνέπραξαν για την αγορά των σύνθετων δομημένων ομολόγων και με ποια διαδικασία επιλέχτηκαν από τις διοικήσεις των Ασφαλιστικών Ταμείων;

11.Ποια Ασφαλιστικά Ταμεία συνήψαν δάνεια, με Ελληνικές και ξένες Τράπεζες, με ποιους όρους και μέσα από ποιες διαδικασίες;

12.Ποιοι δημόσιοι οργανισμοί αγόρασαν την ίδια περίοδο ή απέκτησαν με οποιονδήποτε τρόπο, δομημένα ομόλογα;

13.Πού βρίσκονται σήμερα οι τεράστιες και παράνομες προμήθειες τις οποίες φέρεται ότι καρπώθηκαν - χρησιμοποιώντας ακόμα και βαλίτσες - οι διάφοροι ενδιάμεσοι;

14.Γιατί δεν αναζητήθηκαν ευθύνες και η αποκατάσταση της ζημίας που υπέστη το Δημόσιο από εκείνους που με παράνομες πράξεις ή παραλείψεις συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο στο σκάνδαλο των ομολόγων;

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σοκ! Εφάπαξ μόλις…5.300 ευρώ στο Δημόσιο από 1-1-2014 !!! Empty Απ: Σοκ! Εφάπαξ μόλις…5.300 ευρώ στο Δημόσιο από 1-1-2014 !!!

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τρι Ιουν 18, 2013 2:22 am

Άντε πάλι με το ΣΟΚ.... δείτε τι συνεχίζουν να γράφουν. Δεν τα αμφισβητώ, αυτό που κατακρίνω είναι τη συμμετοχή στη συμπαιγνία για κατατρομοκράτηση του λαού χωρίς να του δίνουν τέτοιες ειδήσεις - αναρτήσεις την παραμικρή διέξοδο - λύση...

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Σοκ! ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΑΠΟ 1-1-2014

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Mavrogenous Στις 17 Ιουνίου 2013 - 23:00.

Σοκ! Εφάπαξ μόλις...5.300 ευρώ στο Δημόσιο από 1-1-2014 !!!

Δραστική περικοπή στα εφάπαξ του Δημοσίου (και όσων άλλων Ταμείων Πρόνοιας επιχορηγούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό) έρχεται από την 1/1/2014 ενώ επισπεύδεται κατά 1 εξάμηνο (δηλ από τον Ιούνιο – Ιούλιο του '14 και όχι από την 1/1/2015) η περικοπή των επικουρικών συντάξεων που θα υπολογίζονται με βάση τις ετήσιες εισφορές των «εν ενεργεία».

Τη διπλή ανατροπή προμηνύει το τελεσίγραφο που παρέδωσε τεχνικό κλιμάκιο της τρόϊκας στη Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων του υπουργείου Εργασίας σε συνάντηση η οποία έγινε στο πλαίσιο της παρακολούθησης της πορείας των οικονομικών των Ταμείων (και δεν ανακοινώθηκε). Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της τρόϊκας:

- Ανακοίνωσαν ότι στις 31/12/2013 «τελειώνουν» τα χρήματα για τη στήριξη του Ταμείου Πρόνοιας και του κλάδου προνοίας του ΤΑΥΤΕΚΩ και όσα εφάπαξ δεν θα έχουν πληρωθεί έως τότε από την επιχορήγηση του Δημοσίου, στο πλαίσιο των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων, καθώς και τα νέα εφάπαξ «θα υπολογίζονται με βάση τα έσοδα από τις ετήσιες εισφορές». Με δεδομένο ότι το επόμενο έτος θα παραμένουν απλήρωτα 35.000 εφάπαξ και το Ταμείο Πρόνοιας θα πρέπει να καταβάλλει άλλα 20.000 εφάπαξ σε όσους θα συνταξιοδοτηθούν μέσα στο 2014, το εφάπαξ με βάση τα υπολογιζόμενα έσοδα των 320 εκατ ευρώ από εισφορές θα πέσουν, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Ταμείου, στο συμβολικό ποσό των...5.300 ευρώ από τις 30.000 – 40.000 όπου έχουν φτάσει μετά τις αλεπάλληλες μειώσεις, έως 38,20o/o.

- Ζήτησαν να μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις νωρίτερα και, κατ΄ αντιστοιχία, με βάση τις καταβαλλόμενες εισφορές των εν ενεργεία, «εφόσον δεν μπορούν να δημιουργηθούν ατομικές μερίδες για το σύνολο του εργασιακού βίου όλων των ασφαλισμένων». Οι μειώσεις (περί το 20o/o – 30o/o, σύμφωνα με εκτιμήσεις) δεν θα αφορούν μόνο τους νέους συνταξιοδοτούμενους, αλλά, και τους ήδη συνταξιούχους καθώς τα ποσά των επικουρικών θα πρέπει να επανυπολογιστούν με γνώμονα το «συντελεστή βιωσιμότητας» του κάθε Ταμείου – ΝΠΔΔ.

πηγη.http://www.makeleio.gr

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΗ
ΠΟΛΗ

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης