ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ. ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.

Πήγαινε κάτω

ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ. ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.  Empty ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ. ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.

Δημοσίευση από Admin Την / Το Κυρ Ιουν 30, 2013 6:55 am

Ήταν Ιούνιος του 2011 όταν ξεκίνησε αυτό εδώ το φόρουμ.

https://paideia.forumgreek.com/t10-topic

Ένα φόρουμ για τους εκπαιδευτικούς της Θεσπρωτίας όπως έλεγε και ο υπότιτλος και η φωτογραφία του τόπικ:

ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ. ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.  Forum

Δύο χρόνια μετά το φόρουμ είναι υποχρεωμένο να αλλάξει το στίγμα του. Δεν μπορεί πλέον να λέγεται των εκπαιδευτικών της Θεσπρωτίας. Ο admin έχασε αυτή την ιδιότητα και δεν ανήκει πια στο εκπαιδευτικό δυναμικό της ακριτικής Θεσπρωτίας αλλά της Αθήνας, αφού και επίσημα έκανε ανάληψη υπηρεσίας εδώ και λίγες μέρες. 

Δεν έγινε επίσης εφικτό παρά τις κρούσεις να αναλάβει υπεύθυνα τη λειτουργία του φόρουμ κάποιος άλλος Θεσπρωτός συνάδελφος. Δεν ήθελαν, τους φάνηκε δύσκολο, δεν ξέρω. Όπως κι αν έχει το ζήτημα θα ήταν αφενός κρίμα να διακόψει το φόρουμ τη λειτουργία του και αντιδεοντολογικό να συνεχίσει να εμφανίζεται με έδρα τη Θεσπρωτία.

Έτσι κατόπιν ώριμης σκέψης η απόφαση που από χθες τέθηκε σε εφαρμογή ήταν η μετονομασία σε φόρουμ για όλους τους Έλληνες εκπαιδευτικούς. Από όλες τις γωνιές της Ελλάδας ή και εκτός συνόρων, και από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Και πάντα με κεντρικό μας σύνθημα και στόχο το ΧΑΡΙΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Είμαστε εδώ για την Παιδεία και το χατίρι της και όχι για κάποιο κόμμα, παράταξη ή δεν ξέρω τι άλλο.

Φυσικά δεν πρόκειται να διαγράψουμε την ιστορία των δύο χρόνων. Και τις αναφορές που έχουν γίνει στη Θεσπρωτία και την Ήπειρο. Όπως δε σκοπεύουμε να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τους εκπαιδευτικούς της Θεσπρωτίας που πάντα θα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Όσο για τη φωτογραφία στο τόπικ θα τη διαλέγουμε ανάλογα με τα γεγονότα. Προς το παρόν αυτό που μας καίει είναι οι απολύσεις που έρχονται και επομένως διαλέξαμε για το τόπικ φωτογραφία από το χθεσινό συλλαλητήριο στην Αθήνα.

ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ. ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.  Forum
 
Αντίστοιχα και η ομάδα στο face book που θα αντιπροσωπεύει το φόρουμ ΧΑΡΙΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ θα είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ.

https://www.facebook.com/groups/144170342267476/?bookmark_t=group

ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ. ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.  FORUM%2520TOPIC

Ένα πολύχρωμο σμάρι συναδέλφων, όπως αυτό της φωτογραφίας (από το σεμινάριο του ΚΠΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ το περασμένο φθινόπωρο) από κάθε χώρο της εκπαίδευσης και με ζητούμενο να διακρίνονται από μεράκι και ζήλο για το "δασκαλίκι". Μέσα στο άνυδρο κατά τα άλλα τοπίο της σημερινής εκπαίδευσης, όπως και οι αμμόλοφοι της περιοχής Κορισσίων της Κέρκυρας. Και που πλέον έχουν ξεπεράσει τα 400 μέλη στους λίγους μήνες παρουσίας του γκρουπ στο φατσοβιβλίο...

Με το άλλο γκρουπ που είχαμε, στο face book, για τους εκπαιδευτικούς της Θεσπρωτίας, δεν ξέρω τι να κάνω. Εκεί πάντως υπάρχουν και γράφουν κατά καιρούς αρκετοί συνάδελφοι από Θεσπρωτία και μου έρχεται κρίμα να το καταργήσω.

https://www.facebook.com/groups/322550215003/?bookmark_t=group

Θα δείξει βέβαια και το μέλλον. Αν δηλαδή θα υφίσταται λόγος ύπαρξης του γκρουπ...

Κατά τα άλλα θα γίνει προσπάθεια για το φόρουμ να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα αλλά σίγουρα θα μας πάρει καιρό κάτι τέτοιο. Να μπουν νέα λινκ, να διαμορφωθούν οι ενότητες στο ευρετήριο.

Σίγουρα όμως θα είναι χαρά μας να κάνουν αναρτήσεις οι συνάδελφοι από τη Θεσπρωτία. Να μαθαίνουμε κι εμείς εδώ τα νέα του τόπου μας...

Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 145
Εγγραφή : 23/12/2007

https://paideia.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης