ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ...

Πήγαινε κάτω

ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ... Empty ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ...

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Πεμ Ιουλ 28, 2011 1:01 am

Μια απίστευτη είδηση διαβάσαμε λίγο πριν στο ιστολόγιο Ράδιο Ηγουμενίτσα

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ... Η ΕΞΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ!!!! ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ … ΚΑΠΕΛΟ! ΑΓΡΙΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΠΈΜΠΤΗ, 21 ΙΟΥΛΊΟΥ 2011

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

... Η ΕΞΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ!!!!

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ … ΚΑΠΕΛΟ!

ΑΓΡΙΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


Θέλησε και η Δημοτική Αρχή της Ηγουμενίτσας να προσφέρει «θέαμα» δίχως «άρτον» στους Δημότες της, για να μην κατηγορηθεί ως … απολίτιστη.

Έτσι, με βαριά καρδιά, αποφάσισε να διαθέσει ένα σεβαστό ποσό, από το Ταμείο του Δήμου (δηλαδή από το υστέρημα των κατοικοδημοτών) προκειμένου να «αποζημιώσει» δύο «θιάσους» που θα έδιναν από μια παράσταση θεατρική υπαίθρια στο δασάκι της πόλης.

Πήραν λοιπόν οι γονείς τα παιδάκια τους, τα οδήγησαν στον χώρο των παραστάσεων, στήθηκαν αναμένοντας τον θίασο, που το χειροκρότησαν με την εμφάνισή του.

Χαρούμενα και με σχετική ικανοποίηση παρακολούθησαν το πρώτο μέρος του σεναρίου, όποτε έκθαμβοι έζησαν μια βίαιη διακοπή του και εμβρόντητοι άκουσαν τους υπευθύνους να … απαιτούν εισιτήριο δέκα (10) ευρώ!!!
Διευκρίνισαν δε πως όσοι δεν θα διέθεταν το ΔΕΚΑΕΥΡΩ, θα έπρεπε υποχρεωτικά να αποχωρήσουν!!!

Παρά τη γκρίνια των παιδιών, που ήθελαν να παρακολουθήσουν και το υπόλοιπο της παράστασης, όσοι δεν είχαν μαζί τους το αντίτιμο του εισιτηρίου (10 ΕΥΡΩ το άτομο!) αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν ταπεινωμένοι καθυβρίζοντας ονομαστικά όλα τα επώνυμα στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Η οποία Δημοτική Αρχή, είτε γνώριζε την παγίδα του θιάσου, οπότε συνέπραξε μαζί του, είτε την αγνοούσε, αλλά δεν παρενέβη, δεν ένοιωσε την ανάγκη, όχι μόνο να αποζημιώσει όσους κατέβαλαν τα δέκα ευρώ, αλλά ούτε μια συγνώμη να ζητήσει.

Είπε κανείς τίποτε;

Μάλλον η Ντροπή και η Αξιοπρέπεια είναι άγνωστες σ’ αυτούς, ακόμη και σαν λέξεις.


Πηγή: http://892fm.blogspot.com/2011/07/10.html

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5297
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ... Empty Απ: ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ...

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Πεμ Ιουλ 28, 2011 1:16 am

Στο παραπάνω αξίζει κανείς να αντιπαραθέσει τούτο

http://892fm.blogspot.com/2011/07/blog-post_7776.html

Μπορεί για τα 10 ευρώ να έγινε ο χαμός και κάποια παιδάκια να εισπράξουν πίκρα μεγάλη, αλλά για άλλους περισσεύουν χρήματα και μάλιστα χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα...

Πρόκειται για μια αμαρτωλή ιστορία της προηγούμενης 20 ετίας.

Το τότε Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει, προκειμένου να εξυπηρετήσει «ημέτερα» ηλεκτρονικά ΜΜΕ να χρηματοδοτήσει ο Δήμος της Ηγουμενίτσας τις Τηλεοπτικές και Ραδιοφωνικές αυτές ιδιωτικές Επιχειρήσεις για να στήσουν (μέχρι και αγορά μηχανημάτων) στα βουνά ΓΩΝΙΑ και ΨΑΚΚΑ βάσεις και κτίρια κεραιών και να λειτουργούν ΔΩΡΕΑΝ ακόμη και από πλευράς ηλεκτρικού ρεύματος.

Από τότε ο Δήμος δηλαδή οι φορολογούμενοι Δημότες μέχρι και σήμερα καταβάλει χιλιάδες ΕΥΡΩ μηνιαίως, παρά τη σωρεία Δικαστικών Αποφάσεων (Πρωτοδικείων της Χώρας), σύμφωνα με τις οποίες αυτό είναι παράνομο και οι οποίες υποχρέωσαν αντίστοιχους ΟΤΑ και τους ιδιώτες να επιστρέψουν εντόκως τις δαπάνες αυτές στα ταμεία των Δήμων.

Ο Δήμος της Ηγουμενίτσας, συνέχισε να παρανομεί, μόνο και μόνο για να … προβάλλονται που και που οι «Άρχοντες» μέχρι που πριν 2-3 χρόνια, ζήτησε από το Δ.Σ. να εγκρίνει τη δαπάνη του ηλεκτρικού ρεύματος και όσων ΜΜΕ είχε εξαιρέσει η προηγούμενη.

Όμως τότε όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μίλησαν για μια δαπάνη, κατά κεραία, της τάξης των 100 ευρώ μηνιαίως.

Αλλά στην πραγματικότητα αυτή η δαπάνη πολλές φορές ξεπερνάει και το ποσό των χιλίων ΕΥΡΩ μηνιαίως.

Που σημαίνει ότι το ύψος της παράνομης αυτής δαπάνης κατατάσσει το ποινικό αδίκημα της Δημοτικής Αρχής σε … κακούργημα!!!

Η σημερινή Δημοτική Αρχή είχε δεσμευτεί από τις πρώτες ημέρες του βίου της να επανορθώσει και μάλιστα διεκδικώντας την επιστροφή τόσο της δαπάνης του ηλεκτρικού ρεύματος, μέχρι του χρονικού σημείου της παραγραφής, όσο και σχετικό μίσθωμα αφού τα ιδιωτικά αυτά ΜΜΕ, στεγάζονται σε κτίρια του Δήμου.

Πέρασαν περίπου 7 μήνες από τότε και η παρανομία συνεχίζεται.

Άρα, πια, τον λόγο τον έχει τόσο ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης και τα αρμόδια Υπουργεία, όσο και η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Επιτέλους κάποτε σε τούτον τον τόπο θα πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι του Κράτους.___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5297
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης