Νέος Διευθυντής Εκπαίδευσης στη Δ' Δ/νση ΠΕ Αθήνας ο κ. Στρατής Χατζηδημητρίου

Πήγαινε κάτω

Νέος Διευθυντής Εκπαίδευσης στη Δ' Δ/νση ΠΕ Αθήνας ο κ. Στρατής Χατζηδημητρίου Empty Νέος Διευθυντής Εκπαίδευσης στη Δ' Δ/νση ΠΕ Αθήνας ο κ. Στρατής Χατζηδημητρίου

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Σαβ Αυγ 31, 2013 12:25 pm

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. Ε. Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ
Ταχ. Δ/νση : Καλαμακίου 97 - 174 55 - ¶λιμος
Τηλ. : 2109958434-2109940116 - FAX : 2109958435 - e mail : mail@dipe-d-athin.att.sch.gr

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας εύχομαι καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, κάθε επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που έχετε αναλάβει. Είμαι βέβαιος πως θα ανταποκριθείτε στα καθήκοντα σας με προσήλωση, συνέπεια και με όραμα.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω να υπηρετήσω από τη θέση του διευθυντή εκπαίδευσης τις πολλαπλές ανάγκες της ΔΆ Διεύθυνσης Αθήνας και να συμβάλλω στο μέγιστο δυνατό στη διαχείριση της εκπαιδευτικής πολιτικής, τη βελτίωση της σχολικής καθημερινότητας, τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών της περιφέρειας μας, αλλά και στη δυναμική αντιμετώπιση των προβλημάτων της εκπαιδευτικής πραγματικότητας.
Συναισθάνομαι πλήρως τον ρόλο που καλούμαι να διαδραματίσω. Ένα ρόλο πολύπλευρο και πολυσχιδή που αφορά όχι μόνο το διοικητικό γίγνεσθαι, αλλά και το σύνολο της εκπαιδευτικής ζωής και πράξης.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σχολείο που θα υπερβαίνει τις παραδοσιακές πρακτικές, ένα σχολείο δημιουργικό, καινοτόμο, βιωματικό που θα εμφορείται από τις διαχρονικές αρχές του μεγάλου μας παιδαγωγού Αλέξανδρου Δελμούζου. Ταυτόχρονα στοχεύουμε σΆ ένα μαθητή κριτικά σκεπτόμενο που θα προετοιμάζεται για τη ζωή.

Σταθερές και αδιαπραγμάτευτες αρχές μου ήταν και θα παραμείνουν: η εφαρμογή της νομιμότητας, της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, με πλοηγό σκέψης και δράσης την εκπαιδευτική νομοθεσία, τους κανόνες δικαίου που ρυθμίζουν τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της εκπαίδευσης. Επίσης θα εξακολουθώ να σέβομαι τον κώδικα επαγγελματικής δεοντολογίας προτάσσοντας πάντα το καλό του μαθητή.

Η εποχή που διανύουμε απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια, ευαισθησία, εγρήγορση, υπομονή και αποτελεσματικότητα. Οφείλουμε όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη δημιουργία αυτού του σχολείου με διευρυμένο ρόλο που θα αποτελεί συνεκτικό κρίκο ανάμεσα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, «ανοιχτό» στη γειτονιά και την ευρύτερη τοπική κοινωνία.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή αρχή και σας διαβεβαιώνω ότι θα είμαι δίπλα σας αρωγός και συμπαραστάτης με σεβασμό και εμπιστοσύνη σε όλους σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ευστράτιος Δ. Χατζηδημητρίου

Διευθυντής ΔΆ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθήνας.


ΠΗΓΗ: http://dipe-d-athin.att.sch.gr/13/xairetismos.pdf
Στον αγαπητό συνάδελφο κ. Στρατή Χατζηδημητρίου, και πλέον προϊστάμενό μας, εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει. Καθήκοντα ιδιαιτέρως δύσκολα καθώς η Δ' Αθήνας είναι μια εκτεταμένη διεύθυνση αλλά και οι εποχές δεν είναι καθόλου εύκολες. Να έχει την υγειά του, δύναμη ψυχική και υπομονή άφθονη.

Με εκτίμηση

Μαρία Λαμπρίδου

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5297
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης