Ζηλεύουν λέει οι Θεσπρωτοί τους Θεσσαλονικείς για τους εκπαιδευτικούς που έχουν

Πήγαινε κάτω

Ζηλεύουν λέει οι Θεσπρωτοί τους Θεσσαλονικείς για τους εκπαιδευτικούς που έχουν Empty Ζηλεύουν λέει οι Θεσπρωτοί τους Θεσσαλονικείς για τους εκπαιδευτικούς που έχουν

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Δευ Αυγ 22, 2011 4:26 pm

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΕΔΩ:

http://892fm.blogspot.com/2011/08/blog-post_6391.html

Η είδηση λέει της χρονιάς ήρθε από ένα λύκειο της Θεσσαλονίκης. Όπου οι εκπαιδευτικοί σταθήκανε στο ύψος του λειτουργήματος και καταργήσανε ωράριο και άλλα ηλίθια συνδικαλιστικά κεκτημένα. Οι καλοί λοιπόν αυτοί εκπαιδευτικοί, σε αντίθεση με τους εκπαιδευτικούς της Θεσπρωτίας, πέτυχαν να βοηθήσουν τους μαθητές τους να περάσουν στο πανεπιστήμιο και μάλιστα με πρωτιές!

Βρε παιδιά, βγήκαν τα αποτελέσματα και δεν το ξέρουμε; όχι τίποτε άλλο, έχω και μια ξαδερφούλα που περιμένει πώς και πώς να μάθει αν πέρασε και πού. Κι εδώ μαθαίνουμε πως στη Θεσσαλονίκη ήδη γνωρίζουν πως όχι μόνο πέρασαν όλοι οι μαθητές της Γ΄ τάξης του συγκεκριμένου λυκείου αλλά σημείωσαν και πρωτιές!

Με συνέπεια ο άγνωστος Θεσπρωτός να νιώσει αφόρητη ζήλεια. Που δεν έχει κι αυτός στον τόπο του τέτοιους εκπαιδευτικούς. Που όχι μόνο καταργούν το ωράριο αλλά και απαρνούνται τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες.

Λοιπόν. Δεν μπορούμε έτσι να απογοητεύουμε τους συμπατριώτες μας, συνάδελφοι. Εξάλλου μην ξεχνάμε πως παραδίπλα είναι το Σούλι κι επιπλέον φέτος και εντός των ημερών εορτάζουμε τα 400 χρόνια από το μαρτυρικό θάνατο του Διονυσίου του Φιλοσόφου. Ας ετοιμαστούμε λοιπόν κι εμείς για το χορό του Ζαλόγγου και να μας γδάρουν ζωντανούς.

Τέρμα το ωράριο. Τέρμα κάθε άλλη δραστηριότητα. Ας αφοσιωθούμε στο έργο μας. Όχι μόνο αμισθί υπερωρίες αλλά και με το μισό σχεδόν μισθό, ό,τι δηλαδή μας απέμεινε μετά το μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο και τα άλλα καλοκαιρινά...

Αυτά βεβαίως και δεν είναι η είδηση της χρονιάς. Και δεν απασχολούν κανέναν. Οι περικοπές στο 40% του μισθού μας.

Χαμπάρι επίσης δεν πήραν ότι το καλοκαίρι τελειώνει και κάποιοι εκπαιδευτικοί παραμένουν και απλήρωτοι. Οι αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ. Αμφιβάλλω αν γνωρίζουν καν τι σημαίνει αναπληρωτής μέσω ΕΣΠΑ.

Κι ούτε γνωρίζουν τι σημαίνει για πολλούς να είσαι εκπαιδευτικός στη Θεσπρωτία. Δε βρέθηκαν ποτέ στην Εγνατία να δούνε τα καραβάνια των ανθρώπων που κατεβαίνουν κάθε πρωί από τα Γιάννενα για να βγάλουν ένα πετσοκομμένο μεροκάματο στα σχολεία της περιοχής μας. Και το μεσημέρι παίρνουν πάλι το δρόμο της επιστροφής. Από τα χαράματα στους δρόμους και επιστροφή στο σπίτι το απόγευμα. Όχι για να καθίσουν. Ούτε για να ξεκουραστούν. Μα για να προετοιμάσουν το μάθημα της άλλης μέρας, να διορθώσουν, να μελετήσουν, να παρακολουθήσουν σεμινάρια, να προγραμματίσουν σχολικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Και ταυτόχρονα να προλάβουν να μαγειρέψουν ένα πιάτο φαΐ, να πλύνουν και να σιδερώσουν, να τρέξουν τα παιδιά τους όπως και όλοι οι άλλοι γονείς σε αγγλικά και πισίνες και ωδεία και γενικά να κάνουν όσα κάνουν όλοι οι άλλοι άνθρωποι στις ώρες εκτός δουλειάς.

Εκτός από την Εγνατία έχουμε και το λιμάνι. Και τους Κερκυραίους εκπαιδευτικούς που εργάζονται στη Θεσπρωτία. Να πηγαίνουν και να έρχονται είτε η θάλασσα είναι ήρεμη είτε έχει μπωφόρια. Αυτοί εκεί. Καθημερινοί επιβάτες για χρόνια, όσο να καταφέρουν να πάρουν την πολυπόθητη τοποθέτηση κοντά στο σπίτι και στην οικογένειά τους.

Ανάμεσά τους και η Α., Μουσικός. Αναπληρώτρια μέσω ΕΣΠΑ. Την προσέλαβαν μόλις στις αρχές Δεκέμβρη. Για σχολείο που δεν είχε μουσικό από την αρχή του Σεπτέμβρη. Κι έπειτα πέρασαν μήνες για να πάρει το μισθουλάκο που δικαιούται ένας αναπληρωτής. Τη ρώταγα: Και με τα εισιτήρια τι κάνεις; Σου κάνουν πίστωση; Μου δίνει ο άντρας μου, απαντούσε. Όπως σε άλλους δίνουν οι γονείς τους. Και άλλοι παίρνουν δάνεια. Για να επιβιώσουν.

Αναπληρώτρια και η Μ., Αγγλικών. Από Γιάννενα. Στα μισά της χρονιάς πήρε μέρος στην απεργία – επίσχεση εργασίας που κήρυξε η ΔΟΕ ειδικά για τους αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ. Με ζητούμενο το αυτονόητο. Να καταβάλει το δημόσιο τα δεδουλευμένα των αναπληρωτών. Να αποτελέσει είδηση της χρονιάς ότι οι μαθητές της Θεσπρωτίας έχουν εκπαιδευτικούς που δεν πληρώνονται; Κι αναγκάζονται καθημερινά να ταξιδεύουν δεκάδες χιλιόμετρα για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους; Σιγά την είδηση μωρέ! Λειτούργημα κάνει ο εκπαιδευτικός. Αν δουλέψει και απλήρωτος τι έγινε;

Τώρα και η Α. και η Μ., όπως όλοι οι αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ, είτε πληρώθηκαν είτε και όχι μερικοί, όπως για παράδειγμα οι καθηγητές αγγλικών στα Δωδεκάνησα, καρδιοχτυπούν αν και πότε θα τους προσλάβουν και πάλι. Και πού... Γιατί ένας αναπληρωτής δεν μπορεί να ξέρει πού θα δουλέψει. Τελευταία στιγμή θα το μάθει, οι περισσότεροι αφού ξεκινήσει το σχολείο, και θα τρέχουν με τη βαλίτσα να βρουν σπίτι και να βρουν και τρόπο να πληρώσουν ενοίκιο. Όπως η Μ, αναπληρώτρια εικαστικών πέρυσι στη Θεσπρωτία. Κάτοικος Αθηνών. Κανείς όμως δεν καμαρώνει στη Θεσπρωτία για τη Μ. Και κανείς δε νοιάζεται να μάθει πώς έζησε αυτή η κοπέλα έναν ολόκληρο χρόνο στην Ηγουμενίτσα. Ούτε και νοιάζεται κανείς τι θα απογίνει τώρα που είναι πάλι στην ανεργία δίχως να ξέρει σε ποια περιοχή της χώρας θα βρεθεί (αν βρεθεί) φέτος.

Στη Θεσπρωτία ζηλεύουν μόνο που δεν έχουν εκπαιδευτικούς σαν εκείνους στη Θεσσαλονίκη...

Τουλάχιστον εκείνοι που ποτέ δε νοιάστηκαν να μάθουν ποιοι ακριβώς είναι οι εκπαιδευτικοί της Θεσπρωτίας. Και τον προσωπικό γολγοθά του καθενός για να βγάλει ένα κομμάτι ψωμί.

Κι έχουν λοιπόν την απαίτηση από τους εκπαιδευτικούς αυτούς να καταργήσουν λέει και το ωράριο και άλλες συνδικαλιστικές κατακτήσεις! Όπως και ο Χότζας είχε την απαίτηση από το γαϊδούρι του να ζει νηστικό.

ΓιΆ αυτό σου λέω, συνάδελφε. Τι το θες το ωράριο; Τι τον θες το μισθό; Αν θέλεις να είσαι ένας καλός εκπαιδευτικός δε θα ασχολείσαι με τέτοιες σαχλαμάρες. Θα μένεις από το πρωί ως το βράδυ να εργάζεσαι κακοπληρωμένος ή και απλήρωτος για να μη ζηλεύουν στη Θεσπρωτία τους εκπαιδευτικούς της Θεσσαλονίκης!

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5297
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ζηλεύουν λέει οι Θεσπρωτοί τους Θεσσαλονικείς για τους εκπαιδευτικούς που έχουν Empty Απ: Ζηλεύουν λέει οι Θεσπρωτοί τους Θεσσαλονικείς για τους εκπαιδευτικούς που έχουν

Δημοσίευση από ofisofi Την / Το Τρι Αυγ 23, 2011 2:27 am

Ένα Λύκειο της Θεσσαλονίκης; Φοβερό! Και όλα τ΄άλλα ; Ποιος εκτίμησε ποτέ , ποιος επιβράβευσε ηθικά, γιατί οικονομικά δεν το συζητάμε, όλους εκείνους που μάχονται καθημερινά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης ;
Δεν θα απολογηθούμε για τη δουλειά μας , αλλά ούτε θα ανεχτούμε απαξίωση. Εκείνους που δουλεύουν και προσφέρουν στα σχολεία όλης της Ελλάδας και χωρίς τυμπανοκρουσίες, τους κρίνουν οι μαθητές τους και μάλιστα ιδιαίτερα σκληρά. Εκείνους που δεν αγαπούν τη δουλειά τους πάλι οι μαθητές τους κρίνουν . Για μένα δουλειά στο σχολείο δεν σημαίνει μόνο επιτυχία στο Πανεπιστήμιο. Σημαίνει καλλιέργεια συνειδήσεων, σημαίνει άνοιγμα του μυαλού, ανάπτυξη κριτικής ικανότητας, μόρφωση. Και αυτό γίνεται μέσα από πολλές διαδικασίες , δεν είναι θέμα ούτε μιας χρονιάς ούτε φροντιστηριακών μαθημάτων.

ofisofi

Αριθμός μηνυμάτων : 79
Εγγραφή : 15/06/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ζηλεύουν λέει οι Θεσπρωτοί τους Θεσσαλονικείς για τους εκπαιδευτικούς που έχουν Empty Απ: Ζηλεύουν λέει οι Θεσπρωτοί τους Θεσσαλονικείς για τους εκπαιδευτικούς που έχουν

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Πεμ Σεπ 01, 2011 1:30 pm

Ιδού και τα ... αποτελέσματα των εκπαιδευτικών της Θεσπρωτίας:


Όλα τα ονόματα των επιτυχόντων από τα Λύκεια της Θεσπρωτίας!


Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2011 (90%)

1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Επώνυμο Όνομα Σχολή Επιτυχίας


ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΡΑΤΩ 465 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΑΛΕΞΙΟΥ ΟΡΕΣΤΗΣ 112 ΙΣΤΟPΙΑΣ & ΑPΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 465 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 315 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜ.
ΑΝΥΦΑΝΤΗ ΣΟΦΙΑ 340 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ 112 ΙΣΤΟPΙΑΣ & ΑPΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΑΡΑΠΑΣΛΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 219 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΑΡΑΠΗΣ ΒΙΚΤΩΡ 591 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΒΕΡΜΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 487 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΒΡΥΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 561 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΒΡΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 831 ΙΑΤΡΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ.
ΓΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΣΜΗ 231 ΑPΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ ΗΜ.
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ 231 ΑPΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ ΗΜ.
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 322 ΟPΓΑΝ. & ΔΙΟΙΚ. ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΗΜ.
ΓΚΟΓΚΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ 732 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ(ΠΡΕΒΕΖΑ) ΗΜ.
ΓΚΟΤΖΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 345 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΓΟΓΟΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 255 ΦΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΓΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 721 ΓΕΩΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΔΗΜΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΔΡ 317 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΗΜ.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 456 ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΗΜ.
ΔΟΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 538 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΑΡΤΑ) ΗΜ.
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ 117 ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΖΙΓΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 309 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΖΥΛΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ 215 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΖΥΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 345 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΖΩΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 594 ΔΙΟΙΚ. ΜΟΝ. ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΜ.
ΖΩΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 247 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΖΩΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣ 273 ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ 732 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ(ΠΡΕΒΕΖΑ) ΗΜ.
ΚΑΝΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 495 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ 164 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ(ΒΟΛΟΣ) ΗΜ.
ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ 604 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ(ΣΠΕΤΣΕΣ) ΗΜ.
ΚΑΣΚΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑ 203 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΚΑΤΡΗ ΠΑΝΩΡΑΙΑ 172 ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΚΑΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 595 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜ.
ΚΑΤΣΙΑΜΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 625 ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΚΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 480 ΤΕΧΝ. ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΚΑΨΑΛΗ ΤΑΤΙΑΝΑ 273 ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΚΙΟΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 367 ΤΕΧΝΩΝ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΗΜ.
ΚΙΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 591 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΚΟΥΣΟΒΙΣΤΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ 625 ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΚΟΥΤΣΟΥΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 343 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΗΜ.
ΚΥΒΡΑΝΟΓΛΟΥ ΗΒΗ 122 ΦΙΛ/ΦΙΑΣ ΠΑΙΔ/ΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑΤΑΛΙΑ 747 ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΗΜ.
ΛΑΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 210 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΛΑΜΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 130 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΛΙΩΛΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 870 ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΕΙΔ.ΚΑΤ ΠΟΛΥΤΕΚ.(10%)ΗΜ.
ΜΕΝΤΗ ΜΑΡΙΑ 156 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 219 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΜΙΧΑΛΑ ΕΥΔΟΚΙΑ ΑΙΚΑ 113 ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΔ.ΠΕΡ.ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΜΟΥΣΕΛΙΜΗ ΧΑΙΔΩ 129 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ 333 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΜΠΕΖΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ 403 ΕΠΙΣΤ. ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΜΠΕΖΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 316 ΟPΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜ.
ΜΠΕΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 340 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΜΠΟΤΣΗΣ ΧΑΡΙΣΗΣ 305 ΟΔΟΝΤΙΑΤPΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΜΠΟΥΛΜΟΥ ΜΑΡΙΑ 345 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΝΤΕΤΣΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ 128 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΝΤΟΥΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 269 ΧΗΜΕΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΗ ΕΙΡΗΝΗ 524 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ (ΠΥΡΓΟΣ) ΗΜ.
ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 130 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 578 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ( ΠΡΕΒΕΖΑ) ΗΜ.
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΛΕΟΝΙ 742 ΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ (ΑΙΓΙΟ) ΗΜ.
ΠΑΠΑΤΣΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 108 ΙΣΤΟPΙΑΣ & ΕΘΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΗΜ.
ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 224 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΞΑΝΘΗ) ΗΜ.
ΠΑΠΠΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 121 ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΗΜ.
ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 447 ΠΟΛ. ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΠΑΠΠΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 359 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ(ΤΡΙΠΟΛΗ) ΗΜ.
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 416 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΗΜ.
ΠΙΤΟΥΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 620 ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΗΜ.
ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗ ΑΘΗΝΑ 217 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΜΠ ΗΜ.
ΡΕΒΗ ΑΡΓΥΡΩ 157 ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜ.
ΡΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ 311 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΡΟΥΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 563 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΡΟΥΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 591 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΣΟΦΟΥΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ 129 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΣΠΥΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ 279 ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΣΤΑΥΡΑΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 304 ΙΑΤPΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΗΜ.
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΘΗΝΑ 294 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ (ΑΘΗΝΑ) ΗΜ.
ΣΤΟΥΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 507 ΕΚΠ/ΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΤΑΣΗ ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 359 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ(ΤΡΙΠΟΛΗ) ΗΜ.
ΤΖΑΝΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 225 ΑΓPΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓPΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ ΗΜ.
ΤΖΟΥΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 119 ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΚΟΙΝ.ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΗΜ.
ΤΖΩΤΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 329 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ 335 ΕΦΑPΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΗΜ.
ΤΣΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 477 ΕΚΠ/ΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΤΣΑΝΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ 444 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΗΜ.
ΤΣΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 495 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΤΣΟΜΠΟΛΗ ΜΑΡΙΝΑ 742 ΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ (ΑΙΓΙΟ) ΗΜ.
ΤΣΟΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 510 ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜ.
ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 217 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΜΠ ΗΜ.
ΦΟΥΖΑ ΜΑΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ 455 ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜ.
ΧΑΡΙΣΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ 361 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ(ΤΡΙΠΟΛΗ) ΗΜ.
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ 129 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.

2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Επώνυμο Όνομα Σχολή Επιτυχίας


ΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 654 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΗΜ.
ΑΡΚΟΥΔΑ ΑΜΑΛΙΑ 186 ΓΛΩΣΣΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΗΜ.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΘΩΜΑΣ 113 ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 112 ΙΣΤΟPΙΑΣ & ΑPΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΒΕΚΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ 558 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΒΕΝΟΣ ΗΛΙΑΣ 543 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤ. & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΒΡΑΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 311 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΛΕΝΗ 607 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 322 ΟPΓΑΝ. & ΔΙΟΙΚ. ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΗΜ.
ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ 870 ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ.
ΓΚΟΤΟΒΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΩΝΣΤ 130 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΓΟΓΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 337 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧPΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΗΜ.
ΓΟΓΟΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 493 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜ.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 745 ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ(ΑΜΦΙΣΣΑ) ΗΜ.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 299 ΙΑΤPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ 620 ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΗΜ.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 137 ΓΕPΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΖΙΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 337 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧPΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΗΜ.
ΖΙΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ 747 ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΗΜ.
ΚΑΛΙΑΜΟΥΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ 620 ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΗΜ.
ΚΑΛΚΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ 315 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜ.
ΚΑΝΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΗΜ 618 ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 339 ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜ.
ΚΙΟΣΗ ΟΛΓΑ 471 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜ.
ΚΟΛΟΚΥΘΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 592 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΚΟΥΤΣΗ ΙΩΑΝΝΑ 349 ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝ. ΣΧΕΣΕΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΡΑΚΗΣ(ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΗΜ.
ΚΡΑΜΠΟΥΚΟΥΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 341 ΠΑΙΔ/ΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΦΛΩΡΙΝΑ) ΗΜ.
ΚΥΒΡΑΝΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ 594 ΔΙΟΙΚ. ΜΟΝ. ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΜ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 724 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ 692 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΛΙΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 137 ΓΕPΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΛΙΩΛΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ 145 ΙΣΤΟPΙΑΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΗΜ.
ΛΩΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 203 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΜΑΝΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΖΑΡΟ 262 ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜ.
ΜΗΤΣΕΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 341 ΠΑΙΔ/ΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΦΛΩΡΙΝΑ) ΗΜ.
ΜΠΟΛΟΤΣΗ ΕΛΕΝΗ 596 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΜΥΡΩΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ 280 ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΝΑΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 272 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΔΑΦΝΗ ΣΕΒΑΣΤΗ 249 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΝΑ 113 ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΝΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 737 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΗΜ.
ΝΤΑΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 119 ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΝΤΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 870 ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΕΙΔ.ΚΑΤ ΠΟΛΥΤΕΚ.(10%)ΗΜ.
ΝΤΟΥΝΗ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ 122 ΦΙΛ/ΦΙΑΣ ΠΑΙΔ/ΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΞΕΝΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ 126 ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΗΜ.
ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 129 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 692 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΗΜ.
ΠΑΠΠΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 865 ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΥΔ) ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ.
ΠΑΣΧΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 654 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΠΙΓΓΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 747 ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΗΜ.
ΡΩΣΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 495 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΣΟΡΩΤΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 119 ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΑΛΕΞ 223 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΞΑΝΘΗ) ΗΜ.
ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 730 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ΗΜ.
ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ 345 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΤΖΩΡΤΖΗ ΜΙΡΑΝΤΑ 130 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΤΡΙΓΓΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 119 ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΤΣΑΓΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 582 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΤΣΑΚΙΡΗ ΖΩΗ 563 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΤΣΑΤΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗ 719 ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΗ 313 ΟPΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΤΣΙΩΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 465 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΤΣΟΜΠΟΛΗ ΕΙΡΗΝΗ 118 ΦΙΛ/ΦΙΑΣ- ΠΑΙΔ/ΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΤΣΟΜΠΟΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 336 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜ.
ΦΛΩΡΟΥ ΜΑΡΙΑ 117 ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 156 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΔ.ΠΕΡ.ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΧΑΛΙΑΣΟΥ ΕΛΠΙΔΑ 578 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ( ΠΡΕΒΕΖΑ) ΗΜ.

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Επώνυμο Όνομα Σχολή Επιτυχίας


ΔΡΙΜΤΖΙΑ ΣΥΛΒΙΑ 345 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΣ.
ΕΡΓΕΝΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 145 ΙΣΤΟPΙΑΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΕΣ.
ΣΠΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ 741 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ(ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ) ΕΣ.
ΦΕΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 748 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΟΛ. ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) ΕΣ.1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ
Επώνυμο Όνομα Σχολή Επιτυχίας


ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 722 ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΗΜ.
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 870 ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΕΙΔ.ΚΑΤ ΠΟΛΥΤΕΚ.(10%)ΗΜ.
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 269 ΧΗΜΕΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΥΣΑ 345 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΓΙΑΓΚΑΣ ΠΑΡΗΣ 578 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ( ΠΡΕΒΕΖΑ) ΕΙΔ.ΠΕΡ.ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΓΙΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 315 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜ.
ΓΚΕΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 455 ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜ.
ΓΚΟΡΕΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 403 ΕΠΙΣΤ. ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΓΚΟΡΕΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 269 ΧΗΜΕΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΓΚΟΥΛΙΟΥΜΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 649 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΓΚΟΥΛΙΟΥΜΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 455 ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜ.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 368 ΔΙΑΧ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΗΜ.
ΔΗΜΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ 345 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΔΡΙΜΤΖΙΑΣ ΔΟΝΑΤΟΣ 367 ΤΕΧΝΩΝ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΗΜ.
ΖΑΧΑΡΙΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ 565 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΖΗΝΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ 205 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΚΑΛΛΩΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 654 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΗΜ.
ΚΟΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 717 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΚΩΛΕΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 219 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ 345 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 584 ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΜ.
ΚΩΤΣΗ ΤΡΙΣΕΥΓΕΝΗ 259 ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΜΠΕΛΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 400 ΟPΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΛ/ΣΟΥ(ΣΠΑΡΤΗ) ΕΙΔ.ΠΕΡ.ΚΟΙΝ.ΚΡΙΤ. ΗΜ.
ΜΠΕΣΚΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 301 ΙΑΤPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΜΠΟΛΩΣΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 732 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ(ΠΡΕΒΕΖΑ) ΕΙΔ.ΠΕΡ.ΠΟΛΥΤΕΚ. ΗΜ.
ΜΠΟΤΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 259 ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑΤΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚ 135 ΓΕPΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΝΤΑΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ 345 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΝΤΟΚΟΥ ΕΛΕΝΗ 620 ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΝΤΟΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 272 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 821 ΙΚΑΡΩΝ (ΣΙ) ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α ΗΜ.
ΠΑΠΠΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 130 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΠΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 367 ΤΕΧΝΩΝ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΗΜ.
ΠΑΣΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 455 ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜ.
ΣΑΜΠΑΝΙ ΦΑΤΙΟΝΑ 113 ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΔ.ΠΕΡ.ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΣΑΣΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 556 ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ - ΑΡΧΙΤΕΚΤ. ΤΟΠΙΟΥ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ(ΑΡΤΑ) ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΣΟΥΛΑΚΗ ΝΑΥΣΙΚΑ 616 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ (ΑΙΓΙΟ) ΗΜ.
ΤΑΣΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 403 ΕΠΙΣΤ. ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΤΖΙΑΤΖΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 345 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΤΖΙΜΑΣ ΘΩΜΑΣ 654 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΗΜ.
ΤΖΟΥΡΤΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 301 ΙΑΤPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΤΟΥΛΟΥΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 301 ΙΑΤPΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΤΣΑΡΚΟΒΙΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 259 ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΤΣΙΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 731 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΜ.
ΤΣΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ 269 ΧΗΜΕΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΤΣΟΛΗΣ ΗΛΙΑΣ 130 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΤΣΟΥΤΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ 620 ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΗΜ.
ΦΩΤΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 870 ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ.
ΦΩΤΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 732 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ(ΠΡΕΒΕΖΑ) ΗΜ.
ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗΣ 249 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
Επώνυμο Όνομα Σχολή Επιτυχίας


ΑΛΙΖΙΟΤΗ ΕΡΓΚΥΣ 155 ΧPΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜ.& ΤPΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜ.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 247 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΓΚΡΕΜΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 114 ΙΣΤΟPΙΑΣ & ΑPΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΓΟΥΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 404 ΕΠΙΣΤ. ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤ. ΘΡΑΚΗΣ(ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΗΜ.
ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΦΩΤΑΚΗΣ 320 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ) ΗΜ.
ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 870 ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ.
ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 346 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧ/ΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ(ΑΓΡΙΝΙΟ) ΗΜ.
ΚΟΜΙΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 113 ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΚΟΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 578 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ( ΠΡΕΒΕΖΑ) ΗΜ.
ΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡ 578 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ( ΠΡΕΒΕΖΑ) ΗΜ.
ΜΑΤΣΑΚΑΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ 231 ΑPΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ ΗΜ.
ΜΕΜΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 271 ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ & ΦΥΣ. ΠΟΡΩΝ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΗΜ.
ΜΠΕΡΑΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 114 ΙΣΤΟPΙΑΣ & ΑPΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΜΠΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ 350 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) ΗΜ.
ΝΑΤΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 313 ΟPΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙPΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΝΤΑΝΓΚΑ ΒΑΣΙΛΗ 471 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜ.
ΝΤΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ 730 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ΗΜ.
ΣΙΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 620 ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΣΟΚΟΛΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 561 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 732 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ(ΠΡΕΒΕΖΑ) ΗΜ.
ΤΣΙΝΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 259 ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΚΟΙΝ.ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΗΜ.
ΤΣΩΝΗ ΙΩΑΝΝΑ 121 ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΗΜ.

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥ
Επώνυμο Όνομα Σχολή Επιτυχίας


ΓΙΑΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 455 ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜ.
ΓΟΓΟΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 155 ΧPΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜ.& ΤPΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜ.
ΖΗΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 649 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΚΑΤΣΕΝΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ 596 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΗΜ.
ΚΑΤΣΕΝΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ 345 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΜΗΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 602 ΕΦΑΡ. ΞΕΝ. ΓΛΩΣ. ΣΤΗ ΔΙΟΙΚ.& ΣΤΟ ΕΜΠ. ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ(ΗΓΟΥΜΕΝ)ΕΙΔ.ΠΕΡ.Κ.ΚΡ.ΗΜ.
ΜΠΑΚΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ 415 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΜΠΙΣΤΙΩΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 114 ΙΣΤΟPΙΑΣ & ΑPΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΜΩΚΟΣ ΚΟΣΜΑΣ 345 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΝΤΑΣΗ ΔΑΝΑΗ 114 ΙΣΤΟPΙΑΣ & ΑPΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΠΑΠΠΑ ΕΛΕΝΗ 595 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜ.
ΠΑΠΠΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 143 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΗΜ.
ΣΟΥΦΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 347 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 107 ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 311 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΤΣΙΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 870 ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ.

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2011 (10%)

1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Επώνυμο Όνομα Σχολή Επιτυχίας


ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΛΕΝΗ 249 MAΘHMATIKΩN ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜ.
ΖΙΩΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 565 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜ.
ΖΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 563 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΜΠΙΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 342 ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ & ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΗΜ.
ΜΠΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓ 287 ΓEΩΛOΓIAΣ ΠΑΤΡΑΣ ΗΜ.
ΠΑΝΤΑΖΗ ΔΑΝΑΗ 301 IATPIKHΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΣΠΑΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 732 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ(ΠΡΕΒΕΖΑ) ΗΜ.
ΣΤΑΝΙΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 129 AΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣAΣ KAI ΦIΛOΛOΓIAΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΙΔ.ΠΕΡ. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΗΜ.
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 219 HΛΕΚΤΡΟΛOΓΩN MHXΑΝΙKΩN & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜ.
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΔΟΝΑΤΟΣ 316 OPΓANΩΣHΣ & ΔIOIKΗΣΗΣ EΠIXEIPHΣEΩN ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜ.
ΤΑΣΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 559 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜ.


Πηγή: ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (igoumenitsa) 89,2 fm
http://892fm.blogspot.com/2011/09/blog-post_2952.html

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5297
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης