Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτικών σε τριήμερο Σεμινάριο—Εργαστήριο Κ.Π.Ε. Κόνιτσας

Πήγαινε κάτω

Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτικών σε τριήμερο Σεμινάριο—Εργαστήριο  Κ.Π.Ε. Κόνιτσας Empty Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτικών σε τριήμερο Σεμινάριο—Εργαστήριο Κ.Π.Ε. Κόνιτσας

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Παρ Νοε 25, 2011 1:54 pm

Θέμα : <<Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτικών σε τριήμερο Σεμινάριο—Εργαστήριο Κ.Π.Ε. Κόνιτσας—Πραμάντων >>

Σας ενημερώνουμε ότι το Κ.Π.Ε.Κόνιτας—Πραμάντων διοργανώνει Σεμινάριο—Εργαστήριο με θέμα :<<Βασικές Αρχές και Μεθοδολογία σε Προγράμματα της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης –Υγεία και Παραγωγικές Διαδικασίες > για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης , των Νομών της εμβέλειας του .

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 11 Δεκεμβρίου 2011 και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. ,στη μαθητική Εστία Κόνιτσας.

Στόχος είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών που υλοποιούν ή προτίθεται να υλοποιήσουν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα σχολεία .

Το Κ.Π.Ε. Κόνιτσας—Πραμάντων θα δημιουργήσει αρχείο επιμορφωμένων εκπαιδευτικών ,ώστε στα εκπαιδευτικά προγράμματα (ημερήσια και πολυήμερα ) ,που υλοποιεί να συμμετέχουν οι ήδη επιμορφωμένοι εκπαιδευτικοί συνοδευμένοι από τα σχολικά τους τμήματα .Οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την υποχρέωση στο τέλος του σχολικού έτους Να μας αποστείλουν σε ηλεκτρονική μορφή το αποτέλεσμα του σχεδίου εργασίας που υλοποίησαν .

Το Κ.Π.Ε Κόνιτσας –Πραμάντων θα καλύψει μέσω του ΤΔΕ τη διαμονή των συμμετεχόντων , δύο δείπνα ,ένα γεύμα και τα coffee break.


Επίσης θα δώσει στους συμμετέχοντες βεβαίωση συμμετοχής καθώς και τις εισηγήσεις και οποιαδήποτε εκπαιδευτικό υλικό θα υπάρξει κατά τις εργασίες του σεμιναρίου .

Παρακαλούμε τους υπευθύνους Καινοτόμων Δράσεων των Δ/σεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης να κοινοποιήσουν και να ενημερώσουν τις σχολικές μονάδες ευθύνης τους την παρούσα πρόσκληση και να μας αποστείλουν μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2011 τις αιτήσεις των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών .

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Κ.Π.Ε καθώς και στην ιστοσελίδα του Δικτύου

Η πράξη υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος << Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση >> και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο –Ε.Κ.Τ. ) και από εθνικούς πόρους .

Συνημμένο έντυπο αίτησης


Ο Υπεύθυνος του ΚΠΕΚαραμπίνας Φίλιππος

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης