Τι παριστάνει η Μαρία Τζάνη; Το σωτήρα της Ελλάδας; Η υπερασπίστρια του Πλεύρη και κατ' επανάληψη εκφραστής ρατσιστικών αντιλήψεων; Τώρα στέλεχος της ΣΠΙΘΑΣ;

Πήγαινε κάτω

Τι παριστάνει η Μαρία Τζάνη; Το σωτήρα της Ελλάδας; Η υπερασπίστρια του Πλεύρη και κατ' επανάληψη εκφραστής ρατσιστικών αντιλήψεων; Τώρα στέλεχος της ΣΠΙΘΑΣ; Empty Τι παριστάνει η Μαρία Τζάνη; Το σωτήρα της Ελλάδας; Η υπερασπίστρια του Πλεύρη και κατ' επανάληψη εκφραστής ρατσιστικών αντιλήψεων; Τώρα στέλεχος της ΣΠΙΘΑΣ;

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Δευ Φεβ 27, 2012 4:06 am

Τι παριστάνει η Μαρία Τζάνη; Το σωτήρα της Ελλάδας; Η υπερασπίστρια του Πλεύρη και κατ' επανάληψη εκφραστής ρατσιστικών αντιλήψεων; Τώρα στέλεχος της ΣΠΙΘΑΣ; %25CE%25A4%25CE%25B6%25CE%25AC%25CE%25BD%25CE%25B7

Τυχαία πέτυχα τη φωτογραφία στο σημερινό σερφάρισμα. Τη Μαρία Τζάνη να καμαρώνει σε αφίσα της Σπίθας του Θεοδωράκη.

Γνωστή και μη εξαιρετέα η Τζάνη σε μας τους εκπαιδευτικούς. Είχα την ατυχία να τη συναντήσω από τα πρώτα μου κιόλας βήματα. Στην Παιδαγωγική Ακαδημία της Ραλλείου. Μας δίδασκε Ειδική Αγωγή. Μας δίδασκε τρόπος του λέγειν. Η παρουσία της εκεί ουδεμία σχέση είχε με τη διδασκαλία και πολύ περισσότερο τη διδασκαλία της Ειδικής Αγωγής. Προπαγάνδα και μόνο προπαγάνδα έκανε. Υπέρ του Αντρέα Παπαντρέου. Πασόκα βαμμένη (τότε) ως το κόκαλο και σύμβουλος των υπουργών Παιδείας του ΠΑΣΟΚ.

Ήταν και το ύφος της, το διδακτικό της στιλ. Το άκρον άωτο του αυταρχισμού. Να τολμούσες μόνο να διαφωνήσεις μαζί της. Όρμαγε σαν χιονοστιβάδα να σε διαλύσει, πουλώντας εξυπνάδες και ειρωνείες.

Πολλά χρόνια αργότερα είχα την ατυχία να την ξανασυναντήσω. Στην εξομοίωση. Δεν ήταν μόνο η ίδια αλλά και χειρότερη. Έμπαινε στην τάξη με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι κι αντί για μάθημα έπλεκε ύμνους στον Αρσένη. Του οποίου επίσης υπήρξε στενή συνεργάτης. Του πασόκου υπουργού που εξόργισε τη νεολαία της Ελλάδας όσο κανείς άλλος.

Ανάμεσα στα πολλά που κοκορεύεται ότι έκανε στη ζωή της είναι πως έφερε και το ολοήμερο στην Ελλάδα! Γνωρίζοντας οι εκπαιδευτικοί πως το ολοήμερο ήταν ό,τι πιο αντιπαιδαγωγικό μπήκε στα σχολεία μας από τη μεταπολίτευση και μετά, καταλαβαίνουμε και το ποιον το παιδαγωγικό της Τζάνη.

Εις επίρρωσιν των ανωτέρω:

http://www.hellenesonline.com/go/2010/09/maria-tzani/

Υπεύθυνη για το σχεδιασμό και υλοποίηση της Πιλοτικής εφαρμογής του θεσμού του Ολοημέρου Δημοτικού Σχολείου σε 28 σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα. Με την Υπουργική Απόφαση Φ13.1/962/Γ1/1281/5-11-97 ορίστηκε Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής “Ολοημέρου Σχολείου” και υπεύθυνος παρακολούθησης της υλοποίησης και εποπτείας λειτουργίας του (Υπεύθυνος Έργου).

Σχεδιασμός και υλοποίηση της μεθοδολογίας του Ολοημέρου Σχολείου, έργο που χαρακτηρίστηκε ως best practice σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, από τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έχει χρηματίσει σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα Αποδήμου Ελληνισμού.

Είναι σύμβουλος αξιολόγησης προσωπικού ιδιωτικών εταιριών (π.χ. ΗΙΤΕC), επίσης μέλος Επιτροπών παρακολούθησης, Αξιολόγησης Προγραμμάτων ΚΠΣ., μέλος Γνωμοδοτικών Επιτροπών Υπουργείου Εργασίας, κλπ.

Έχει διατελέσει σύμβουλος (τριών Υπουργών) στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (1982-1989), σε ζητήματα εκπαιδευτικά, κυρίως όμως, της διατήρησης της εθνικής πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Διετέλεσε, επίσης, επιστημονικός σύμβουλος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Είναι επιστημονικός σύμβουλος στο ΙΤΣΜΕΧ (Ινστιτούτο Τσιγγάνικων Μελετών Ελληνικού Χώρου).

Έχει χρηματίσει μέλος Επιτροπών Επιστημονικών Διεθνών Συνεδρίων και μέλος κριτικών Επιτροπών σε Περιοδικά Επιστημών της Αγωγής όπως (Παιδαγωγική Επιθεώρηση κ.α).

Προΐστατο της Επιτροπής για την επαναφορά της διδασκαλίας των αρχαίων Ελληνικών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Υπουργός Παιδείας : Α. Τρίτσης ).

Διεφώνησε με πολιτικές επιλογές για την εκπαίδευση όπως π.χ. στην εισήγηση για την εισαγωγή του μονοτονικού και κατάργηση της ιστορικής γραφής της ελληνικής γλώσσας καθώς και για ζητήματα διδακτικής μεθοδολογίας, ιδιαίτερα στην Α΄ βάθμια Εκπαίδευση (αναφέρονται όλα στο έργο της)

Είναι λίγες μόνο από τις θέσεις και τις καρέκλες που βρέθηκε η Μαρία Τζάνη. Το διπλοθεσίτισσα γι' αυτήν δεν έχει κανένα νόημα αφού ταυτόχρονα κατέχει πλήθος θέσεων. Μα πώς τα προλαβαίνει όλα;

Αν κρίνω από την εξομοίωση, όπου συχνά πυκνά αντ' αυτής ερχόταν κάποιος βοηθός της, μάλλον δεν της είναι και τόσο δύσκολο.

Αξίζει όμως να προσέξουμε και τι είδους θέσεις αναφέρει το βιογραφικό της. Πχ εκείνο που λέει για τσιγγάνικες μελέτες. Επιστημονική λέει σύμβουλος στο ΙΤΣΜΕΧ. Διαβάστε σχετικά το παρακάτω:

http://www.iospress.gr/mikro1998/mikro19981031.htm

Εκπαιδευτικό απαρτχάιντ στη Δυτ. Αττική;

"Στο ρατσισμό οφείλεται η άνοδος της κοινωνίας" (Γεώργιος Ματούλας, σχολικός σύμβουλος Ανω Λιοσίων, 14/12/96)

Σοβαρές αντιδράσεις στους εκπαιδευτικούς χώρους προκάλεσε το προηγούμενο δημοσίευμά μας σχετικά με την ποιότητα των ιδεών του Ινστιτούτου Τσιγγανικών Μελετών Ελληνικού Χώρου (ΙΤΣΜΕΧ), το οποίο προαναγγέλλει ένα υπερσυνέδριο για τους Τσιγγάνους τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Η κριτική μας δεν επικεντρώθηκε μόνο στις ρατσιστικές απόψεις της "ψυχής" του επικείμενου συνεδρίου, Γεωργίου Ματούλα (δηλαδή του σχολικού συμβούλου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης των Ανω Λιοσίων και προέδρου του ΙΤΣΜΕΧ), αλλά επεκτάθηκε και στην ευθύνη όσων εμφανίζονται να συνδιοργανώνουν μαζί του το συνέδριο.

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ) έσπευσε να πάρει κάποιες αποστάσεις. Ο Δημήτρης Μπράτης, Γενικός Γραμματέας της δευτεροβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης των δασκάλων, μας έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Το Δ. Σ. της ΔΟΕ, ύστερα από συνάντηση που είχε με τον κ. Ματούλα στις αρχές του καλοκαιριού, αποφάσισε τη συμμετοχή της ομοσπονδίας σε συνέδριο με θέμα: 'Οι Τσιγγάνοι μπροστά στο 2000'. Η συμμετοχή της ομοσπονδίας μας στο συνέδριο αυτό ξεκινούσε από την πάγια θέση που έχει το συνδικαλιστικό κίνημα των εκπαιδευτικών για την ανάδειξη των προβλημάτων της εκπαίδευσης και ιδιαίτερα των προβλημάτων εκείνων που αναφέρονται σε παιδιά από διαφορετικές κοινωνικές ομάδες, με σκοπό την ομαλότερη ένταξή τους στο εκπαιδευτικό μας σύστημα -και με σεβασμό, πάντα, στη διαφορετικότητά τους (πολιτιστική, κοινωνική, θρησκευτική κ.λπ). Μετά τη δημοσίευση στην εφημερίδα 'Ελευθεροτυπία' στις 24.10.98 στοιχείων για τις απόψεις του κ. Ματούλα σε σχέση με την εκπαίδευση των Τσιγγάνων, το Δ.Σ της ΔΟΕ διερευνά το όλο θέμα και εντός των προσεχών ημερών θα πάρει σχετική απόφαση, την οποία θα κοινοποιήσει σε όλους τους συλλόγους μέλη της, και στα ΜΜΕ".

Σαφέστερη θέση έλαβε ο Γ.Γ. Νέας Γενιάς Πέτρος Σφηκάκης (βλ. ένθετο), ο οποίος επισημαίνει τις θεμελιώδεις διαφορές του από κάθε λογική εκπαιδευτικού απαρτχάιντ κατά των Τσιγγάνων. Ο ίδιος ο κ. Ματούλας, ή κάποιος άλλος από την παρέα των "τσιγγανολόγων" της περιφερείας του, δεν τοποθετήθηκε. Για λογαριασμό του μας τηλεφώνησε η επιστημονική σύμβουλος του ΙΤΣΜΕΧ, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρία Τζάνη, η οποία εξέφρασε την απόλυτη συμφωνία της με τις πρωτοβουλίες και το επιστημονικό έργο του κ. συμβούλου.

Κι αν αυτό δεν αρκεί για να βγάλετε συμπεράσματα για τις ρατσιστικές αντιλήψεις της Μαρίας Τζάνη, διαβάστε και τούτο:

Τζάνη Μαρία : “Ειδεχθής και η ανοχή μας”

Δευτέρα, 20/12/2010 - 19:51

http://www.pekp.gr/oldsite/modules.php?name=News&file=article&sid=1493

Να αφήσουμε τις παρανοήσεις τις σκόπιμες ή τις προσπάθειες να ερμηνεύουμε με βάση τις πολιτικοϊδεολογικές μας και όποιες άλλες μικρόνοες αντιλήψεις μας και να κατανοήσουμε ότι αυτή η καθημερινή εγκληματικότητα είναι ειδεχθής και στο μεγαλύτερο μέρος της, είναι εισαγόμενη.

Είναι πάρα πολύ φυσικό όταν εμείς εδώ έχουμε ανθρώπους από την αλλοδαπή, οι οποίοι για λόγους πολιτικούς ή θρησκευτικούς ή και εξ αιτίας εξαναγκασμού υποχρεώνονταν από την παιδική τους ηλικία να είναι εκτελεστές δηλαδή δολοφόνοι ανθρώπων, δεν μπόρεσαν ποτέ να εσωτερικεύσουν κανένα αξιακό σύστημα, που να τους κάνει να σέβονται τα άλλα πλάσματα.


Είναι αυτή η αιτία που έχουμε αυτές τις εικόνες, που τείνουν να γίνουν καθημερινές, αυτής της ειδεχθούς εγκληματικότητας και στη χώρα μας.

Από την άλλη πλευρά η κρίση που έχουμε εγκλωβιστεί, λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής των εγκληματικών και παραβατικών φαινομένων της κοινωνίας μας και ενισχυτής του αποτρόπαιου χαρακτήρα αυτών, των ιδίων φαινομένων.

Τζάνη Μαρία - Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών

Αυτή είναι η κοινωνιολογία της Τζάνη. Την παιδαγωγική της τη βιώνουν χιλιάδες Ελληνόπουλα που υποφέρουν στα Ολοήμερα παιδοφυλακτήρια που εισήγαγε η κυρία... Σιγά μην ενοχλούσε τις απόψεις της το μάντρωμα των παιδιών σε χώρους εντελώς ακατάλληλους για το έργο που υποτίθεται θα πρόσφεραν. Πχ το πού και πώς διατρέφονται αυτά τα παιδάκια...

Κι όλο αυτό το συνονθύλευμα επιστημονικών αντιλήψεων είναι λογικό να εκφράζεται ανάλογα και στην υπόλοιπη στάση της. Δείτε χαρακτηριστικά το ακόλουθο:

http://krisaion.pblogs.gr/tags/maria-tzani-gr.html

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ (ΕΠΣΕ)

Τ.Θ. 60820, 15304 Γλυκά Νερά, Tηλ. 2103472259 Fax: 2106018760

email: office@greekhelsinki.gr ιστοσελίδα: http://cm.greekhelsinki.gr/

28 Δεκεμβρίου 2007

«Παιδαγωγική αντισημιτισμού και μισαλλοδοξίας» από την Καθηγήτρια Μαρία Τζάνη

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) παραθέτει στη συνέχεια βασικά σημεία της ένορκης κατάθεσης της Καθηγήτριας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης) Μαρίας Τζάνη, στις 13 Δεκεμβρίου 2007, ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη ενώπιον του Β'; Τριμελούς Εφετείου Αθηνών του Κώστα Πλεύρη, μέχρι τότε κατηγορούμενου και από την ημέρα εκείνη πρωτόδικα καταδικασμένου για προτροπή σε ρατσιστική βία και μίσος και για έκφραση ρατσιστικών απόψεων.

Στη συνέχεια το ΕΠΣΕ παραθέτει αποσπάσματα από απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης με την οποία τιμωρήθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός Extra Channel 3 για ενθάρρυνση ή πρόκληση ακραίας αντικοινωνικής συμπεριφοράς, λόγω δηλώσεων σε εκπομπή του της 16 Μαΐου 2007 από τη Μαρία Τζάνη.

Ακολουθεί απόσπασμα δηλώσεών της σε εκπομπή του Antenna της 25 Μαρτίου 2007, στην οποία αποκάλεσε «ληστοσυμμορία» τρεις συναδέλφους της πανεπιστημιακούς και ανακοίνωση σε επιστημονικό συνέδριο του 2003 με αντισημιτικά στοιχεία.

Υπενθυμίζεται πως η Μαρία Τζάνη εκπαιδεύει στο πανεπιστήμιο μελλοντικούς δασκάλους ...;

Ναι, δυστυχώς. Αυτή η γυναίκα εκπαίδευσε γενιές και γενιές δασκάλων. Και βεβαιώνω γιατί πέρασα κι εγώ από τα χέρια της πως πλύση εγκεφάλου μας έκανε με τις απαράδεκτες αντιλήψεις που κουβαλάει.

Ποιος όμως μπορούσε να τη σταματήσει; Η Τζάνη ήταν κ.... και βρ..... πάντα με την εξουσία. Σύμβουλος σου λέει σε υπουργούς, σε οργανισμούς κλπ. Όποια πέτρα και να σήκωνες, η Τζάνη από κάτω.

Και καλά όλα αυτά. Μα έλα τώρα και πες μου τι δουλειά έχει αυτή η τύπισσα στη Σπίθα του Θεοδωράκη; Έλεος!!!!! Τόσο ανάγκη είχε να προσθέσει πρόσωπα που πήρε και τη Τζάνη; Κι αν δεν ήξερε, δε ρώταγε;

Ή μήπως κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι; Γιατί το Καραμανλής ή τανκς δεν το είπε η Τζάνη, ο Θεοδωράκης το είπε. Άσχετο που τώρα στα γεράματα το παίζει κι αυτός αγανακτισμένος της πλατείας Συντάγματος.

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5297
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Τι παριστάνει η Μαρία Τζάνη; Το σωτήρα της Ελλάδας; Η υπερασπίστρια του Πλεύρη και κατ' επανάληψη εκφραστής ρατσιστικών αντιλήψεων; Τώρα στέλεχος της ΣΠΙΘΑΣ; Empty Απ: Τι παριστάνει η Μαρία Τζάνη; Το σωτήρα της Ελλάδας; Η υπερασπίστρια του Πλεύρη και κατ' επανάληψη εκφραστής ρατσιστικών αντιλήψεων; Τώρα στέλεχος της ΣΠΙΘΑΣ;

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Δευ Φεβ 27, 2012 4:26 am

Μερικά ακόμη στοιχεία για τη Τζάνη, από δηλώσεις της στη δίκη του Πλεύρη ως μάρτυρας υπεράσπισής του:

http://krisaion.pblogs.gr/tags/maria-tzani-gr.html

Για το βιβλίο του Πλεύρη είπε πως «ένα βιβλίο σαν κι αυτό προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες». «Όταν μιλάμε για το σιωνισμό, το βιβλίο αυτό είναι πενιχρό», πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Εγώ στο αμφιθέατρο λέω για το σιωνισμό πολύ περισσότερα ...; Εγώ λέω: μισανθρωπιά, το όνομά σου είναι Σιών.»

Με αφορμή την αναφορά στο βιβλίο του Πλεύρη «Οι υπεύθυνοι της παραποιήσεως της Ελληνικής ιστορίας και συνεπώς της πνευματικής τυφλώσεως του Ελληνικού Λαού πρέπει να κρεμασθούν κι αν αυτό δεν μπορέσει να το κάνει το κράτος θα ευρεθούν Έλληνες να εκτελέσουν τους προδότας», είπε «Έχω πει να κρεμάσουμε 4 Καθηγητές της Παιδαγωγικής Σχολής στο Σύνταγμα. Πρέπει να διωχθούν δηλαδή» για τις θέσεις τους.

Υπενθυμίζεται πως το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, στις 9 Οκτωβρίου 2007, τιμώρησε τον τηλεοπτικό σταθμό Extra Channel 3 με πρόστιμο 30.000 ευρω, γιατί εκπομπή του στις 16 Μαΐου 2007 (http://www.esr.gr/media/488-2007.pdf). Το σκεπτικό: «Πρόκειται περί εκπομπής κατά την οποία λέχθηκαν φράσεις όπως "οι άνθρωποι που καθ' οιονδήποτε τρόπο πλήττουν την παιδική ηλικία όπως και οι έμποροι μη χρήστες ναρκωτικών πρέπει να θανατώνονται με μια απλή σφαίρα στον κρόταφο," " ο άνθρωπος αυτός θα πρέπει να μην υπάρχει γιατί θα πάει σε μια φυλακή, θα συνεχίσει να κάνει τα ίδια πράγματα και εύχομαι μ΄ όλη μου την καρδιά να βρεθούν βαρυποινίτες να τους πολτοποιήσουν". Οι φράσεις αυτές μαζί με τον υπότιτλο της εκπομπής "ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ", είναι ικανές να ενθαρρύνουν και να προκαλέσουν ακραίες αντικοινωνικές συμπεριφορές.» (παραβίαση του άρθρου 10 παρ. 4 του κανονισμού 2/1991 του ΕΣΡ κατά το οποίο δεν επιτρέπονται εκπομπές που αποσκοπούν, ή έχουν ως αποτέλεσμα την ενθάρρυνση ή πρόκληση ακραίας αντικοινωνικής συμπεριφοράς). Οι φράσεις αυτές είχαν όλες ειπωθεί από τη Μαρία Τζάνη.

Και τώρα η κυρία αυτή ανήκει λέει στη ΣΠΙΘΑ! του Μίκη Θεοδωράκη. Ρε θα τρελαθούμε τελείως;;;;;;;

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/03/blog-post_07.html

ΙΔΡΥΣΗ ΣΠΙΘΑΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ

Αγαπητοί φίλοι συνέλληνες, αρκετοί συμπολίτες του Θριασίου πεδίου (Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα) επιθυμούν να ανάψουν άλλη μια ΣΠΙΘΑ, για μια μεγάλη Φωτιά αναγεννήσεως στις καρδιές των Ελλήνων, για μια μεγάλη κλωτσιά στον Καιάδα των επιόρκων-διεφθαρμένων πολιτικών.

Στις 2-2-11, την άλλη Τετάρτη, με την ευκαιρία της εκδηλώσεως του Κέντρου Ελευσινιακών Μελετών που σας επισυνάπτουμε, θα θέλαμε στο πέρας να διαβάσουμε έναν χαιρετισμό του Μίκη Θεοδωράκη προς τους προσκεκλημένους φίλους, ώστε αμέσως μετά να ακολουθήσει ιδρυτική διακήρυξη Σπίθας.

Στην εκδήλωση ομιλεί η καθηγήτρια Μαρία Τζάνη και θίγουμε εκτός των άλλων και το μέγα θέμα των δηλώσεων του Θ. Παγκάλου (τέκνου φευ της Ελευσίνος) στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Μετά την ίδρυση της Σπίθας προτιθέμεθα να εκδώσουμε ανακοίνωση καταγγελίας των προσφάτων δηλώσεων, αλλά και των εν γένει συστηματικών και κατ' εξακολούθησιν απαξιωτικών αντιλήψεων έως εγκληματικών πράξεων καθοσιώσεως του Ελευσινίου "Εφιάλτη" κατά των Ελληνικών ιστορικών θέσεων και ηθικών αρχών (σημαία Ιμίων, παράδοση Οτσαλάν, αγράμματοι και αδαείς χωριάτες οι αγωνιστές του '21, διεφθαρμένοι οι Έλληνες πολίτες, ψευδαίσθηση η καταγωγή μας από τον Περικλή...).

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Αναστάσιος Στάμου

Πρ. του Κέντρου Ελευσινιακών Μελετών ΔΑΕΙΡΑ


___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5297
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Τι παριστάνει η Μαρία Τζάνη; Το σωτήρα της Ελλάδας; Η υπερασπίστρια του Πλεύρη και κατ' επανάληψη εκφραστής ρατσιστικών αντιλήψεων; Τώρα στέλεχος της ΣΠΙΘΑΣ; Empty Απ: Τι παριστάνει η Μαρία Τζάνη; Το σωτήρα της Ελλάδας; Η υπερασπίστρια του Πλεύρη και κατ' επανάληψη εκφραστής ρατσιστικών αντιλήψεων; Τώρα στέλεχος της ΣΠΙΘΑΣ;

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Δευ Φεβ 27, 2012 4:34 am


Μια γεύση από Τζάνη. Την τάχα μου και καλά μεγάλη υπερασπίστρια του ελληνισμού. Της ίδια που υπήρξε σύμβουλος αυτών που κατέστρεψαν την Ελλάδα.

Αλήθεια, πόσα χρήματα έχει εισπράξει από το ελληνικό δημόσιο για τις διάφορες υπηρεσίες της; Πόσα εκατομμύρια;

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5297
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Τι παριστάνει η Μαρία Τζάνη; Το σωτήρα της Ελλάδας; Η υπερασπίστρια του Πλεύρη και κατ' επανάληψη εκφραστής ρατσιστικών αντιλήψεων; Τώρα στέλεχος της ΣΠΙΘΑΣ; Empty Απ: Τι παριστάνει η Μαρία Τζάνη; Το σωτήρα της Ελλάδας; Η υπερασπίστρια του Πλεύρη και κατ' επανάληψη εκφραστής ρατσιστικών αντιλήψεων; Τώρα στέλεχος της ΣΠΙΘΑΣ;

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Δευ Φεβ 27, 2012 4:48 am

Ένα ακόμη στοιχείο για τη δράση της κ. Τζάνη:


Εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Λάρισα από τον Πατριωτικό Ελληνικό Σύλλογο

Υποβλήθηκε από Aristotelis την Παρ, 05/02/2010 - 02:07.


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας (ομιλία) κατά της αναγνώρισης του δικαιώματος ψήφου στους αλλοδαπούς και απόδοσης ιθαγένειας.

Επίσης θα διατρανωθεί το πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 12.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Divani Palace στη Λάρισα.

Ομιλητές θα είναι η διακεκριμένη καθηγήτρια του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Τζάνη Μαρία, ο πρόεδρος του πανελληνίου συλλόγου ληστευθέντων πολιτών κ. Βασιλειάδης Βασίλειος, ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY κ. Χατζάρας Σπύρος και ο εκδότης της εφημερίδος ΣΤΟΧΟΣ, κ. Σάββας Χατζηπαρασκευάς. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους και δε θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις.

http://www.thermopilai.org/content/ekdelose-diamarturias-sten-larisa-apo-ton-patriotiko-elleniko-sullogo?page=2397

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5297
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης