Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Μαϊος 25, 2018 9:55 pm

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.

Για να γίνει κάποιος μέλος αυτού του φόρουμ πρέπει να αποδεχθεί και τους ακόλουθους όρους:

 

1. Ζητούμενο του φόρουμ είναι η ελευθερία της σκέψης αλλά και ο σεβασμός στους άλλους.

 

2. Καθώς το φόρουμ αυτό απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς ή ακόμη και σε γονείς και μαθητές, παρακαλούμε τόσο το περιεχόμενο των αναρτήσεων όσο και το ύφος να συνάδει με την ιδιότητά μας, του παιδαγωγού αλλά και του εκπαιδευτικού.

 

3. Η εμπειρία μας στη διαχείριση φόρουμ επιβάλλει επίσης να τονίσουμε πως απαρέγκλιτα όλοι μας, μέλη και διαχειριστές θα πρέπει να τηρούμε τη νομοθεσία της χώρας μας που αφορά το διαδίκτυο. Υπογραμμίζουμε όσα αφορούν τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (πχ. δεν επιτρέπονται φωτογραφίες που δείχνουν πρόσωπα παιδιών ή αποκαλύπτουν άλλα προσωπικά τους δεδομένα) και  τα πνευματικά δικαιώματα (πχ απαγορεύεται αναδημοσίευση υλικού - φωτογραφιών, κειμένων κλπ - που δεν έχετε νόμιμο δικαίωμα να δημοσιεύσετε  ή να αναδημοσιεύσετε και είναι υποχρεωτική η αναφορά πηγής σε κάθε περίπτωση που δημοσιεύετε υλικό άλλου).

 

4. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται ανάρτηση υλικού που προσβάλλει τα χρηστά ήθη ή μπορεί να προκαλέσει μηνύσεις κατά του φόρουμ για συκοφαντία και εξύβριση.

 

5. Επίσης εφιστούμε την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με τον υπαλληλικό κώδικα και δη της εχεμύθειας για υπηρεσιακά ζητήματα.