Και τροπολογία στις μεταθέσεις εκπαιδευτικών ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή. Να μας πετάνε σε όποιο σημείο της χώρας βολεύει την ... εθνική οικονομία!

Πήγαινε κάτω

Και τροπολογία στις μεταθέσεις εκπαιδευτικών ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή. Να μας πετάνε σε όποιο σημείο της χώρας βολεύει την ... εθνική οικονομία!  Empty Και τροπολογία στις μεταθέσεις εκπαιδευτικών ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή. Να μας πετάνε σε όποιο σημείο της χώρας βολεύει την ... εθνική οικονομία!

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τετ Νοε 07, 2012 5:48 am

Τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας για τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών

Το στοιχείο α της παρ 1 του Κεφαλαίου Β του άρθρου 16 του νόμου 1566/85 αντικαθίσταται ως εξής:

«Για το συμφέρον της εθνικής οικονομίας και την ποιότητα του εκπαιδευτικού συστήματος και με δαπάνη του δημοσίου από σχολείο σε σχολείο σε όλη την επικράτεια ανεξαρτήτως βαθμίδας εκπαίδευσης και οργανικής θέσης με απόφαση του υπουργού Παιδείας . Με Προεδρικό Διάταγμα , που εκδίδεται μετά από πρόταση του υπουργού Παιδείας , ορίζονται η διαδικασία και τα κριτήρια, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η υπεραρυθμία στο σχολείο ή στο Δήμο, τα έτη προϋπηρεσίας, η οικογενειακή κατάσταση μεταξύ άλλων καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για τη διενέργεια των μεταθέσεων».

Αυτό ορίζει τροπολογία του υπουργείου παιδείας που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για το Μεσοπρόθεσμο, που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή.

http://www.alfavita.gr/

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης