Ενημέρωση για τη δράση: «Τα σχολεία φωτογραφίζουν τον τόπο τους».

Πήγαινε κάτω

Ενημέρωση για τη δράση: «Τα σχολεία φωτογραφίζουν τον τόπο τους». Empty Ενημέρωση για τη δράση: «Τα σχολεία φωτογραφίζουν τον τόπο τους».

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τετ Απρ 17, 2013 9:10 am


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Πληροφορίες: Βάρλα ¶. - Πισλή Κ.
Τηλέφωνο: 210-3443272 - 210-3442242
Φαξ: 210-3443390 (μέσω Δ/νσεων Π.Ε.)

Πληροφορίες: Κριτσιάνη Η. - Ευφραιμίδης Κ.
Τηλέφωνο: 210-3443309 - 210-3443341
Φαξ: 210-3443390 Δ.Ε.)

Μαρούσι, 16-04-2013
Αρ.Πρωτ.: 52271/Γ7 Βαθμός Προτερ.


ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για τη δράση: «Τα σχολεία φωτογραφίζουν τον τόπο τους».

Σχετ: 20052/Γ2/ 23/02/2012,“Πανελλαδική καμπάνια για τα σχολεία: «Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου»
Σας ενημερώνουμε ότι εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς μπορούν να ενημερώνονται για προτάσεις σχετικές με προορισμούς εκπαιδευτικών επισκέψεων και εκδρομών στην χώρα μας, μέσω της ψηφιακής διαδραστικής πλατφόρμας «ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ», η οποία βρίσκεται σε λειτουργία στην ηλεκτρονική δ/νση: http://schools-go-greece.gr .

Η ψηφιακή πλατφόρμα http://schools-go-greece.gr παρέχει πλέον και τη δυνατότητα στα πιστοποιημένα μέλη της να υποβάλουν αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες του τόπου τους στo πλαίσιο της δράσης: «Τα σχολεία φωτογραφίζουν τον τόπο τους».

Για να καταθέσετε μια αντιπροσωπευτική φωτογραφία του τόπου σας, θα πρέπει να συνδεθείτε στην πλατφόρμα, με τα συνθηματικά που έχετε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Αν δεν έχετε λογαριασμό στο ΠΣΔ και είστε εκπαιδευτικός, σχολική ή διοικητική μονάδα, μπορείτε να αποκτήσετε, ακολουθώντας τη διαδικασία που αναγράφεται στο σύνδεσμο http://www.sch.gr/teachers/2010-04-30-06-44-11.

Επιλέγοντας «Προσθήκη φωτογραφίας» εμφανίζεται η φόρμα καταχώρισης φωτογραφιών και συναφών πληροφοριών. Μπορείτε να καταχωρίσετε και να επεξεργαστείτε το άρθρο με τη φωτογραφία σας και η φωτογραφία σας θα δημοσιευθεί μετά από έγκριση του διαχειριστή της πλατφόρμας.

Η εισαγωγή και μορφοποίηση του περιεχομένου του άρθρου σας γίνεται σε ένα φιλικό περιβάλλον επεξεργαστή κειμένου. Στον κειμενογράφο, σας δίνεται η δυνατότητα να φορτώσετε τη φωτογραφία σας μαζί με μια σύντομη περιγραφή. Το μέγιστο επιτρεπτό όριο αρχείου προς μεταφόρτωση είναι 40MB. Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις εικόνες τις οποίες έχετε ήδη φορτώσει.

Στο πλαίσιο της Δράσης «Τα σχολεία φωτογραφίζουν τον τόπο τους», η κάθε σχολική μονάδα μπορεί να υποβάλει έως τρεις (3) αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες που θα αναδεικνύουν την περιοχή της (φυσικό περιβάλλον, αξιοθέατα, κλπ.).

Οι δημοσιευμένες φωτογραφίες της δράσης θα είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα http://schools-go-greece.gr, επιλέγοντας από το κεντρικό μενού Δράσεις-Διαγωνισμοί 􀃆Τα σχολεία φωτογραφίζουν τον τόπο τους.
Αναλυτικότερες οδηγίες σε σχέση με την καταχώρηση της φωτογραφίας σας για τη δράση, μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο http://schools-go-greece.gr/images/usersfiles/manual.doc.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ

http://dipe.thesp.sch.gr/dipe_last/index.php?option=com_content&view=article&id=1705

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5297
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης