Αρνήθηκε θέση διευθυντή! Θέση που άδειασε λόγω παραίτησης για την αξιολόγηση.

Πήγαινε κάτω

Αρνήθηκε θέση διευθυντή! Θέση που άδειασε λόγω παραίτησης για την αξιολόγηση.  Empty Αρνήθηκε θέση διευθυντή! Θέση που άδειασε λόγω παραίτησης για την αξιολόγηση.

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Τετ Απρ 16, 2014 6:48 am

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ

Γεωργία Χαλκιαδάκη: Αρνούμαι Τη Θέση Διευθυντή Στο 50ο Δημ. Σχολείο Ηρακλείου
Τετάρτη, 16 Απρίλιος, 2014 - 15:45 |

Η αντίσταση από το Ηράκλειο συνεχίζεται!!!


Ξεκίνησε χθες από τη Δ/νση Α/θμιας η διαδικασία πρόσκλησης των συναδέλφων, που βρίσκονται στον πίνακα υποψήφιων δ/ντών, για να αναλάβουν τις θέσεις όσων παραιτηθήκαμε. Μία συνάδελφος μέχρι τώρα έχει δεχτεί να αναλάβει και οι υπόλοιποι έχουν αρνηθεί.

Ο σύλλογός μας καλεί τους υποψήφιους διευθυντές/ντριες που βρίσκονται στον πίνακα ,όταν κληθούν, να μην δεχτούν να αναλάβουν τη θέση των παραιτηθέντων διευθυντών, οι οποίοι παραιτήθηκαν αρνούμενοι τη συμμετοχή τους στην αυτό-αξιολόγηση των σχολικών μονάδων και την ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Η συνάδελφος Χαλκιαδάκη Γεωργία όχι μόνο δεν ανέλαβε τη θέση δ/ντή στο 50ο Δημ. Σχολείο Ηρακλείου, αλλά κατέγραψε στην υπεύθυνη δήλωσή της και τους λόγους της άρνησης - παραίτησής της.

Στο κείμενό της αναφέρει:

Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν επιθυμώ να τοποθετηθώ ως Δ/ντρια στο 50ο Δ.Σ. Ηρακλείου , από το οποίο παραιτήθηκε ο Δ/ντής κ. Αποστολάκης Δημήτρης διότι :

1) Δε συμφωνώ με την απόφαση της μνημονιακής κυβέρνησης που επιβάλει στο χώρο της εκπαίδευσης την Αξιολόγηση - Χειραγώγηση με κύριο σκοπό την απόλυσης του 15% των εκπαιδευτικών, την κατηγοριοποίηση των σχολείων και την υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας.

2) Σέβομαι και συντάσσομαι με το νόμιμο δικαίωμα (ακόμα) του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου να μη συγκροτήσει ομάδες αυτοαξιολόγησης.

3) 28 χρόνια στην εκπαίδευση έχω μάθει να σέβομαι τους νόμους, έχω μάθει να σέβομαι τους μαθητές μου και τον εαυτό μου και χωρίς να είμαι συνδικαλίστρια, παλεύω καθημερινά για το καλύτερο στην εκπαίδευση.

Τα παραπάνω δεν είναι το «κύκνειο άσμα» μου γιατί δεν έχω συμπληρώσει τα συντάξιμα χρόνια και ως μάχιμη δασκάλα στην τάξη ΣΥΝΕΧΙΖΩ και ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ .

Χαλκιαδάκη Γεωργία

Μ. Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014.

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5297
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης