Η ΑΔΕΔΟΥΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙς 19 ΦΛΕΒΑΡΗ...

Πήγαινε κάτω

Η ΑΔΕΔΟΥΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙς 19 ΦΛΕΒΑΡΗ...  Empty Η ΑΔΕΔΟΥΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙς 19 ΦΛΕΒΑΡΗ...

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Πεμ Φεβ 16, 2012 2:39 pm

16/02/2012

Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο την Κυριακή 19.2.2012 στην Πλατεία Συντάγματος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. χαιρετίζει τη μεγαλειώδη συμμετοχή των εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων, συνταξιούχων, ανέργων και νέων που έδωσαν δυναμικό παρών, το περασμένο τριήμερο (10-11-12 Φεβρουαρίου 2012), στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις και τα Συλλαλητήρια, που διοργανώθηκαν στην Αθήνα και σε όλες τις μεγάλες πόλεις.

Η συμμετοχή στη 48ωρη Γενική Απεργία και στα Συλλαλητήρια του περασμένου τριημέρου και ειδικά στο Συλλαλητήριο της Κυριακής -ημέρα ψήφισης της νέας δανειακής σύμβασης και του καταστροφικού μνημονίου - έδειξε την πλήρη απονομιμοποίηση μιας συγκυβέρνησης, που εφαρμόζει κατά γράμμα εντολές και τελεσίγραφα, σε βάρος των εργαζομένων και του λαού.

Οι απεργοί/διαδηλωτές για ακόμη μία φορά βροντοφώναξαν:

•- «ΟΧΙ» στη βίαιη φτωχοποίηση και τη διάλυση της Κοινωνίας.

•- «ΟΧΙ» στους απαράδεκτους εκβιασμούς της Τρόικας,

•- «ΟΧΙ»στο νέο βάρβαρο μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση, στην οποία προσχώρησε η δικομματική, πλέον, Συγκυβέρνηση.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την προβοκατόρικη δράση των γνωστών – αγνώστων που με βασικό στόχο την αποδυνάμωση του αγώνα των εργαζομένων και της κοινωνίας για μια ακόμη φορά προέβησαν σε καταστροφές.

Η μαζική συμμετοχή εργαζομένων στις κινητοποιήσεις παρά το γεγονός ότι εξανάγκασε πολλούς βουλευτές να διαφοροποιηθούν, δυστυχώς δεν απέτρεψε την πραγματοποίηση του νέου εγκλήματος σε βάρος της χώρας μας. Οι δανειστές και οι Τροικανοί ικανοποιημένοι πλέον από την ψήφιση του μνημονίου παρεμβαίνουν ωμά και απαιτούν την κατάργηση κάθε εργασιακού, ασφαλιστικού, συλλογικού, ακόμη και δημοκρατικού δικαιώματος.

Η μάχη συνεχίζεται και θα κλιμακώνεται μέχρι την οριστική δικαίωση. Θα συνεχίζεται μέχρι να επιτύχουμε την ανατροπή των εφαρμοζόμενων πολιτικών, στο επίκεντρο των οποίων βρίσκονται οι δραματικές μειώσεις όχι μόνο στους κατώτατους, αλλά σε όλους τους μισθούς, οι νέες βίαιες μειώσεις στις συντάξεις -επικουρικές και κύριες- η ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, η κατάργηση των Εθνικών Συλλογικών Συμβάσεων και του εναπομείναντος Κοινωνικού Κράτους.

Θα συνεχίζεται για να αποτραπούν οι νέες απολύσεις από το Δημόσιο μέσα από τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις Υπηρεσιών και την αξιολόγηση που προωθούνται με την κατάργηση του ΟΕΚ, της Εργατικής Εστίας, των ΚΤΕΟ κτλ., πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι.

Το νέο αυτό Μνημόνιο που περιλαμβάνει επιπλέον βάρβαρα μέτρα, που επιφυλάσσει νέες δραματικές επιπτώσεις για τους νέους, τους άνεργους, τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και τους μικρομεσαίους, που δεσμεύει τη χώρα σε βάθος χρόνου δεκαετιών και που θα αφήσει πίσω του κοινωνίες ερείπια, δεν πρέπει να εφαρμοστεί.

Ο αγώνας για την ανατροπή όλων των αποφάσεων Συγκυβέρνησης και Τρόικας, πρέπει να γίνει υπόθεση του κάθε εργαζόμενου, του κάθε νέου. Είναι απαραίτητη και αναγκαία η συμμετοχή όλων και θα συνεχίζεται με κάθε τρόπο έως ότου έρθει η τελική δικαίωση.

Στο πλαίσιο αυτό η Α.Δ.Ε.Δ.Υ.:

•- Πραγματοποιεί νέο Συλλαλητήριο την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012, σε συνεργασία με τη Γ.Σ.Ε.Ε. στην Πλατεία Συντάγματος. Οι εργαζόμενοι της χώρας μας στέλνουμε μήνυμα κοινού αγώνα στους εργαζόμενους των άλλων χωρών που πραγματοποιούν συγκεντρώσεις αλληλεγγύης για τους Έλληνες.

•- Αποφάσισε να συντονίσει, να στηρίξει και να καλύψει τις μορφές αγωνιστικών κινητοποιήσεων, όλων των Πρωτοβάθμιων Σωματείων του Δημόσιου Τομέα, που με αποφάσεις των Γενικών τους Συνελεύσεων πραγματοποιούν στους χώρους εργασίας τους, απεργίες, αποχή από την εργασία, καταλήψεις, διαμαρτυρίες κ.λπ..

•- Αποφάσισε να πραγματοποιήσει πρόγραμμα περιοδειών σε όλη τη χώρα, με στόχο την ενημέρωση και ενεργοποίηση όλων των συναδέλφων – εργαζομένων στο Δημόσιο και την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων.

•- Αποφάσισε να πραγματοποιήσει Νέα Γενική Απεργία, σε συνεννόηση με τη Γ.Σ.Ε.Ε., το αμέσως επόμενο διάστημα και με αιχμή το χρόνο υλοποίησης των αντεργατικών μέτρων.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

http://www.adedy.gr/adedy/site/home/ws/primary+menu/news/Genika/2012/february/1622012-1.csp

Να βρίσω τώρα; Να κατεβάσω καντήλια, τι;

Με το θράσος και την ξεδιαντροπιά;

Δεν τους φτάνει τόσο πούλημα των εργαζομένων, τώρα παριστάνουν (είναι βλέπεις και Απόκριες) τους αγωνιστές!!!

Πραγματοποιούν λέει συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Στις 19 Φλεβάρη! Κυριακή. Και το ανακοινώνουν σήμερα. Πέμπτη. Πρωτοτυπία! Δεν το άφησαν για την παραμονή, όπως έκαναν με τις απεργίες της περασμένης εβδομάδας!

Καλού κακού όμως ΞΕΧΑΣΑΝ να σημειώσουν την ώρα! Να υποθέσουμε πως θα είναι ολοήμερο το συλλαλητήριο; Από ανατολή μέχρι δύση του ηλίου;

Ίχνος τσίπας δεν έχει μείνει σ' αυτούς τους άθλιους που παριστάνουν τους προστάτες μας.

Κι εδώ ο κόσμος χάνεται και βρίθουν ντόπια και ξένα μέσα για επερχόμενη χρεοκοπία μέσα στο Μάρτη, εδώ εργαζόμενοι χτες απειλούσαν να αυτοκτονήσουν μπρος στην ανακοίνωση για απόλυσή τους, κι αυτοί προτίθενται λέει ΝΑ κάνουν ακόμη μια απεργία ντουφεκιά στον αέρα! Ίσα ίσα να μας αρπάξουν από την τσέπη και το τελευταίο ευρώ του μισθού χωρίς στο παραμικρό να ενοχλήσουν το σύστημα!

Αυτές τις ώρες κατά γενική ομολογία των εργαζομένων μόνο η απεργία διαρκείας έχει νόημα και ελπίδες να εμποδίσει τον πλήρη αφανισμό μας. Και μόνο η ΑΔΕΔΟΥΛΑ (προσοχή, δεν είναι υποκοριστικό, σύνθετη λέξη είναι με δεύτερο συνθετικό το δούλα) παριστάνει πως θα μας σώσει με 24ωρες απεργίες και που αφήνει στο παραπέντε την αναγγελία τους ώστε και όσοι ακόμη κάνουν τέτοιες ξεφτιλισμένες απεργίες να μην προλαβαίνουν να τις πληροφορηθούν έγκαιρα...

Τόσο ξεφτιλισμένες απεργίες που στη χειρότερη δίνη του εργατικού κινήματος της νεότερης Ελλάδας, να μη διοργανώνονται δράσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις σε μέρες απεργίας παρά μόνο σε Αθήνα (όπως και μεθαύριο, την Κυριακή) ή το πολύ πολύ και Θεσσαλονίκη.

Τόσο ξεφτιλισμένες που ούτε καν μια αφίσα δεν είδαμε μπροστά στο σφαγιασμό του λαού μας. Να λέει έστω ένα ΟΧΙ! Όλα στα λόγια. Και όλα μελετημένα για να απογοητεύουν τους εργαζόμενους και να υπονομεύουν το εργατικό κίνημα.

Και τι λέω για αφίσα; Εδώ ούτε καν ένα χαρτί δε στέλνουν στους τόπους δουλειάς... Να ενημερώσουν για όποια γελοία κινητοποίηση αποφασίζουν. Ούτε αυτό... το τελείως αυτονόητο!!!

Τους γελάσανε όμως. Αν νομίζουν οι εγκάθετοι των κομμάτων που είπαν το ναι στη βουλή πως θα παραλύσουν το συνδικαλιστικό κίνημα. Απλά ας ετοιμάζονται πρώτοι αυτοί να χάσουν τις καρέκλες τους. Και να δούμε και πού θα βολευτούν τώρα που τα κόμματά τους έχουν καταβαραθρωθεί... Ειδικά τα συνεταιράκια του πέμπτου στις δημοσκοπήσεις κόμματος... Που είχαν μάθει να το παίζουν παράγοντες και να αλωνίζουν από τη μια δεξίωση στην άλλη. Κι αυτό το αλισβερίσι το έλεγαν δράση συνδικαλιστική! Και το έβαζαν και στα βιογραφικά τους για να αναρριχηθούν ακόμη ψηλότερα, σε βουλευτικά έδρανα ή και σε υπουργικούς θώκους!

Άνθρωποι που ξεκίνησαν την επαίσχυντη καριέρα τους με το λαϊκό παρατσούκλι "πρασινοφρουροί" - αρχές της δεκαετίας του 80 - και τάχα μου έταζαν την Ελλάδα στους Έλληνες και έξω οι Αμερικάνοι και άλλα επαναστατικά. Φορώντας επιδεικτικά ζιβάγκο, ως παιδιά του λαού! Και χορεύοντας ζεμπεκιές, πάντα ως παιδιά του λαού!

Και κατάντησαν πού; Με χοντρές κοιλιές και γραβάτες, να σιγοντάρουν μυστικές συναντήσεις με τον Στρος Καν από το καλοκαίρι του 2009 και παράδοση της χώρας στους δανειστές με την ουρά στα σκέλια...

Μας πούλησαν στην ψύχρα! Ξεπούλησαν κάθε ιερό και όσιο!

Και τώρα έχουν μούτρα αυτοί να το παίζουν και αγωνιστές; Ε, άει σιχτίρ για να μην πω τίποτε πιο βαρύ! Και όσα μπινελίκια θα τους άξιζαν!


___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Η ΑΔΕΔΟΥΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙς 19 ΦΛΕΒΑΡΗ...  Empty Απ: Η ΑΔΕΔΟΥΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙς 19 ΦΛΕΒΑΡΗ...

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Πεμ Φεβ 16, 2012 2:51 pm

Και τώρα ακολουθεί η πραγματική ανακοίνωση των εργαζομένων:

http://www.paremvasis.gr/?p=897

Νέο Συλλαλητήριο την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, στις 5 μ.μ. στο Σύνταγμα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ! ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ!

Συνεχίζουμε μέχρι να γκρεμίσουμε τη κυβέρνηση και τις πολιτικές που λεηλατούν το λαό και τους εργαζόμενους. Δεν θα πληρώσουμε εμείς το χρέος τους. Να ανατρέψουμε το βάρβαρο Μνημόνιο ΙΙ και τη δανειακή Σύμβαση. Ο «Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα» χαιρετίζει τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις στην Αθήνα στο Σύνταγμα και στις άλλες πόλεις για να μην περάσει η βάρβαρη πολιτική του Μνημονίου ΙΙ και της νέας δανειακής σύμβασης. Εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι και νέοι αψήφησαν την προκλητική ιδεολογική τρομοκρατία που εξαπέλυσαν όλες αυτές τις μέρες ο δοτός πρωθυπουργός και το «κόμμα του Μνημονίου» εντός και εκτός Βουλής. Αψήφησαν τα παπαγαλάκια και τους ιεροεξεταστές των ΜΜΕ που έβγαζαν καρτέλες με το πόσο θα πεινάσουμε, πόσα φάρμακα δεν θα έχουμε και πόση βενζίνη θα μας λείψει. Αψήφησαν την ατέλειωτη βία των δυνάμεων καταστολής, τους τόνους χημικά, τις διαρκείς επιθέσεις υπερασπίζοντας επί ώρες στο κέντρο της Αθήνας το δικαίωμά τους στην ζωή, το δικαίωμά τους στον αγώνα!

Η κυβέρνηση του «μαύρου μετώπου» ψήφισε τελικά τα βάρβαρα μέτρα συνεχίζοντας την πραξικοπηματική της πρακτική. Βγήκε όμως ακόμα περισσότερο αδυνατισμένη λόγω των διασπάσεων σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες των δυνάμεων αυτών. Αποδεικνύεται έτσι ότι παρά τις Κασσάνδρες, παρά την στάση της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, παρά και ενάντια στις δυσκολίες ο μαζικός, μαχητικός, παρατεταμένος αγώνας μπορεί να φέρει σοβαρά πολιτικά αποτελέσματα, να καταφέρει ρήγμα στους πολιτικούς συσχετισμούς, να κλονίσει την συγκυβέρνηση του κεφαλαίου της Ε.Ε του ΔΝΤ! Πριν τρεις μήνες ο συνδυασμός του «κινήματος των πλατειών» με την δύναμη του εργατικού αγώνα και της γενικής απεργίας κλόνισε και έριξε την κυβέρνηση Παπαντρέου. Σήμερα είναι πλέον υπό κατάρρευση η κυβέρνηση Παπαδήμ(ι)ου.

Εργαζόμενοι-ες

Δεν θα αφήσουμε να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο.! Δεν υποχωρούμε, κλιμακώνουμε τους αγώνες μας για να ρίξουμε την κυβέρνηση του «μαύρου μετώπου» άμεσα!. Συνεχίζουμε με καταλήψεις σε χώρους δουλειάς! Απεργίες και αγώνες διάρκειας.

Οργανωνόμαστε «από κάτω» ξεπερνώντας τον ρόλο της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας! Είδαμε τα αποτελέσματα της πολιτικής τους. Ένα μήνα καλλιεργούσε την αυταπάτη ότι θα βρει «κοινή βάση» με τον ΣΕΒ! και έβαζε τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα σε «αναμονή». Χρησιμοποιήθηκε ο «κοινωνικός διάλογος» ως άλλοθι για να περάσει η τρόικα και η κυβέρνηση τα αντιλαϊκά μέτρα και να υλοποιηθούν επακριβώς οι εντολές του κεφαλαίου. Τα πρώτα θύματα του «διαλόγου» μεταξύ ΓΣΕΕ-ΣΕΒ για την «μείωση του μη μισθολογικού κόστους εργασίας» είναι οι χιλιοπληρωμένες από το υστέρημα των εργατών παροχές του ΟΕΚ καθώς και οι εκατοντάδες εργαζόμενοι σε αυτόν που απολύονται!

Ο «Συντονισμός» προτείνει σε όλα τα σωματεία:

α) Συνεχίζουμε σε κάθε χώρο…κλιμακώνουμε την δράση μας με καταλήψεις χώρων δουλειάς, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, «από τα κάτω» συντονισμό.

β) Καλεί τα συνδικάτα, και πρώτα από όλα τα ταξικά και αγωνιστικά συνδικάτα και ομοσπονδίες, να κηρύξουν γενική πολιτική απεργία την επόμενη βδομάδα με στόχο να φύγει η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και να μην εφαρμοστεί η άθλια πολιτική της

γ) Νέα συγκέντρωση την ερχόμενη Κυριακή 19/2 στις 5.00 στο Σύνταγμα.

δ) Καλεί τα σωματεία, τους αγωνιστές, τα κινήματα δεν πληρώνω και τις άλλες συλλογικότητες σε πλατιά σύσκεψη στην Παρασκευή 17/2 στα γραφεία της ΟΛΜΕ στις 6μμ για την αποτίμηση της έως τώρα πορείας μας και την οργάνωση της κλιμάκωσης των αγώνων μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ:

ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ, ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

-ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ –ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ -ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ.

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Η ΑΔΕΔΟΥΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙς 19 ΦΛΕΒΑΡΗ...  Empty Απ: Η ΑΔΕΔΟΥΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙς 19 ΦΛΕΒΑΡΗ...

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΡΗ Την / Το Πεμ Φεβ 16, 2012 3:30 pm

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν ανάγκη τους δούλους των αφεντικών. Οργανώνονται - ξεσηκώνονται από κάτω!

Δείτε στο βίντεο πλάνα από σύσκεψη του συντονιστικού σωματείων της Αθήνας, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα:


Και είναι το συντονιστικό σωματείων που έβαλε μπροστά το θέμα του συλλαλητηρίου της Κυριακής, 19 Φλεβάρη. Και ώρα 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα. Γι' αυτό αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση και η ΑΔΕΔΥ. Ξεχνώντας όμως να αναφέρει την ώρα!!!!!!!!! Δείγμα κλασικό της τακτικής που ακολουθεί...

___________________________________________________________
Κάνω το επάγγελμα του ανθρώπου και το επάγγελμα του υπαλλήλου.
Δραματικά ασυμβίβαστα πράγματα. (Σεφέρης)
ΜΑΡΙΟΡΗ
ΜΑΡΙΟΡΗ

Αριθμός μηνυμάτων : 5303
Εγγραφή : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης